![]() |
CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) KEL _TAVA_jöLE Bu oyunda ilk giren yukardaki alakasız üç kelimeyle bir cümle kuracak sonrada alakasız başka bir üç kelime söyleyecek sonra giren bu yeni kelimelerle cümle kuracak ve yine alakasız başka üç kelime söyleyecek aynı şekilde devam edip gidecek |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) tavada pişip şaça sürülen jöle kelliğe iyi geliyormuşş_ kimse denemesin |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) enes cümlen çok güzel ama kelime söylememişsin |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) armut_yumurta_sucuk |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) sabah kahvaltısında suçukluyumurta yedikten sonra öglen yemeğinde sadece armut yiyebildim... balkon _ klavye _ balık |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) arsız balığımı klavyeyle vurarak oldurdum ipreti alem olsun diyede balkona astım :) sapkal89 motor_havyar_elastik |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Elastik vücutlu, motor beyinli adam, her sabah havyar yiyor (garip bir cümle oldu kabul ediyorum) gemi_top_mandal |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) bayanın birisi balkonda camasır mandallarken gemiden cıkan top kadını vurdu bütün elbiseler kirlendi:) uçurtma_pilot_lavabo:) |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Lavaboda uçurtma uçurtmaya çalışan oğlunu gören anne'Oğlum sen pilot değil misin git uçağını uçur'diyerek evden yolladı. şemsiye_forma_ıstaka |
üzgünüm herkese selam ve güle güle kanadım bir süreliğine kırık umarım dönücem hepinizi çok seviyorum herkese selamlar olsun.........yağmur sonrası güneşim ben.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:33 AM. |