![]() |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) denizin dalgalı olduğu bir günde büyük bir boşluk içine düşmüştü yüreğim eyyy isatanbulun taksileri ula birde beni alın..... simit midye tospa |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) buna ne yürek dayanır ne de can elim yüzüm kan içinde kan buğulu camda adıydı geriye kalan beynime çaktım onu işte o an |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) haklısın şiire dalinca mest oldum şairlik varmış bendede dimi ama kelimeler geliyor aşk köstebek fakir hadi bakem |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) dan dan dan çekilin yoldan geliyor nurhan çaya şekere yapılsada zam durmadan eğitimsiz halkın bağrından akar hep kan kedi bebiş laf |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) saman alevi gibiyse aşkın güneşe ermez başın bir parça çavdarsa katığın ibrahim sofrasındadır aklın telve,perde,turşu |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) telve nedir bilmem ben perde perde olmuş gözlerim gel gayrı yar anan turşunumu kuracak! gaynana_bilov_malezya |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) gitmek isterken malezyaya baktım bilovun anlamına ne çare bunu kaynanaya anlatmaya 40 yıllık kaynana olmuş gaynana smiliyface böcek, güverte, tüy |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) heyy nurhanza nurhanza... bin yıldır kayseride kaynana yok biz deriz gaynanaaa hiç kayserili dostun yoksa boşuna yaşama atla biyerden sana elveda ... khkh56 güverteye dökülen kuşların tüyleri hariç her yerini böcekler yadi salıncak dolmuş dolmamış |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) trakyadan bindim dolmuşa kayseride verdim mola dostlar salıncak kurmuş ama nurhanzanın vakti dolmamış daha öyle denmez hemen elvedaa fener, kartal, saray |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) biz saray gibi evlerde oturmuyoruz belki ama FENER'in her macına gidiyor,kartalların yuva yaptıgı yerlere cıkıp alem yapıoruz vida - buton - elips |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:12 AM. |