![]() |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kanaryayı alır elips şekline getirir duvara vidalarım.Buton falanda bize uymaz.Direkt dalış yaparız :)) şampiyon _denizli_galatasaray |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) galatasaraydan başka şampiyon varmıdır denizlilerin gönlünde? umut, fakir ekmek thumbsanim |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) umut, fakirin ekmeğidir. Fakirde olsak, kahvaltıda umudu tost makinasının içine koyup üzerine tereyağı sürdük mü tadından yenmez. Sorun - e-posta - siyah |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) dün gece damlayla sokakta gezerken aniden zıplamaya başladı..gülmekten öldük yaa görmen lazımdı :D |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) eee hani kelimeler |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) dalda var salkım salkım üzüm bu ne ihtiras gülüm geçen yıl asmayı ektimbu yıl üzümlü keki pişirdim vay canına şair olacam ben korku, hasret, umut |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) hasret kaldım gülüşüne bir umut var seni göreceğime dair içimde korkum ecelden değil sensizlikten tat,koku,his |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) yolumun nuru canımın cananı korkum yolumdan hasretim canandan umudum yarından tadı damağımda kokusu burnumda hislerime teslim oldum evlat evlat evlat |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) evladım,kızım,oğlum 88a mlk34 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) zor kelimeler seçsende sen caz yapsamda ben baz istasyon denen yerden sinyaller kesilsede birden kaz gelecek yerden................. esirgemez işini bilen ay çok eğleniyorum ayrıca bu işten ben tuna, suna, buna |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:01 AM. |