![]() |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) sarılmalı o ince bele saçlarına taktığı o güle meftun olur o sese bülbüller bile çatla patla sakla |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) ay gülmekten yazamıycam es geçiyorum smil56 kiss3 bad45 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) bindik kayığaaaa hoplaya hoplayaaaaaaaaaaa selam saldık bizim dayıyaaaaaaaa ha çen beraberiz şidu daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kelimeleri vermeyi unutmuşum ara, dara, kara |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) sen şimdi bana dedin ki hade bul püf noktasını ahanda buldum ben işin püf noktasını karşılıklı şiir atıştımak maharet ister özlü sözlü sevda ister kısacası yürek ister oyunumuz cümle kurmaca farkındaysan bize oldu aşıkların er meydanı ayyy çok uzun cümle oldu buuuuuu hatta destan ve hatta şiirlikten bile çıktıı sankiiii ben artık vezin takılıcam hade sende bul püflemeden bir vezin aruz, karış, barış |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) ektin kalbime aşıkların sevdasını dilime dolandı kelimelerin kekremsi tadı vandan bile duyulur sedası darılmak gücenmek yakışmaz dilinden şiir dökülene geç gelsede cevabım cümlelere uzanırız gönüllereeeeeeeeeeeee arada kulak ver radyoyadan sana sesleneneeeee ark5 kiss3 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) harikasın valla ne diyim hani kelimeler nerde diyim ben |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) bitiremeden gönderivermişim biz sanki oyunu kendi kafamıza göre çevirivermişiz cümle kurmaca olmuş şiir yazmaca artık kelime vermeyede hacet kalmamış olsun cancağızım gönlümüz hoş olsun yeter ki muhabbet olsun sevgi huzur aydınlık kelimelerimiz olsun ömrümüzce bize yoldaş olsun |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kelimeler yetmiyor bazen seviyorum desede kilim gibi dokumak lazım aşkı sevdayıda ortaköy, kuş, gül |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) yalandan değil yürekten yakmışız abayı hayırsıza saldık çayıra mevlam kayıra kum göz kaş |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:48 AM. |