![]() |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) fal kapatmış mavi yapraklı fincana dilek tutmuş mavi bulutlara bakıpta yapraklar serilmiş yollarına sevdiğiyle kol kola yürüyormuş falında hayal. macera. gerçek |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Mavi yapraklı fincan, ha? güzel olmuş :))) |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) fallara inanıp hayal kurma mavi bulutlarda macera arama yapraklarla bezenmiş yollarda gerçekle yüzleşip umutsuz kalma... fidan, ruh, siyah |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) dünyamız yanarken duman dumana fidan ekmeli her yana ruhunda bunun acısını duymayana kalacak simsiyah bir dünya, sarılacak sadece kuraklığa kara. kuru. cadı |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kurudum kaldım bu kelimeler ile kara kara düşündüm elimde kalem ile bir anlam veremedim aklından geçenlere dedim ki: '' yaptı cadı, cadılığını yine '' :) söğüt, zümrüt, deniz |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) söğüt ağacının altında sere serpe uzanıp huzurlu bir dünyanın huzurlu bir insanın arayıp zümrüdü anka kuşunu beklersen eğer uçsuz bucaksız denizleri aşıp sana gelecek sanıp hayal edersen eğer mutlaka ona olursun sahip sıfır. iki jet |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) sıfıra sıfır paraşütümü taktım sırtıma atladım jetimin sımsıcak koynuna verdim takati, ses duvarını parçaladım bulutları yardım, ulaştım iki mach hızına buz, papatya, radyo |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Buz gibi bir havanın sonunda Erken geldi bahar bembeyaz papatyalarıyla Kulakların pasını silen o eşsiz şarkılar radyoda Daha ne isterim ki ben böyle bir günde khkh56 art56art56 |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) Kapris,mecbur,kahve gulensmiley |
Ynt: CÜMLE KURMACA_(*_ YAPABİLİRSİN:) kapris yapma bana biliyorsun mecburum sana bir kahvenin kırk yıl hatırı varsa 1000X40 yıl borçlusun sende bana yamuk kırık çıkık sapkal89 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:21 PM. |