| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız HAKAN YEŞİLYURT ~ AŞK KAZANIR - YouTube sevgililer gününe özel. Tüm sevenlere gelsin sevgiyi yitirmeyenlere, bitirmeyenlere gelsin. Yüreğinizde ki en özel kişiye gelsin....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #91 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() HAKAN YEŞİLYURT ~ AŞK KAZANIR - YouTube sevgililer gününe özel. Tüm sevenlere gelsin sevgiyi yitirmeyenlere, bitirmeyenlere gelsin. Yüreğinizde ki en özel kişiye gelsin.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #92 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Ama ben videoyu paylaşamıyorum. Sadece adı çıkıyo neden paylaşamıyorum ki beeeennnnnn ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #93 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #94 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Gülşen - Yapamazsan Yok - YouTube Aynada baktım gözlerinin içine Haftalar geçmiş gülmemişim kendime Düşüne düşüne kocaman olmuşum Boy aynalarında cevaplar bulmuşum Yapamazsan yok Kitabımda yok yapamazsan yook Ne varsa attım yıkılan geçmişte Yeniden buldum ateşi içimde Listede olan hep sona kalan Ne varsa yaptım Yıkınca anladım Yapamazsan yok |
![]() | ![]() |
![]() | #95 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Yine başaramadım videoyu paylaşmayı tüh ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #96 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jul 2010 Bulunduğu yer: cennet
Tesekkür: 2,195
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Mercan Dede & Ceza - Sekizyüz - YouTube aşk geldi, damarlardaki kanım gibi oldu varlık boşalıp, her tarafım dost eliyle doldu zapteyledi bütün ecza-i vücudumu. kaldı kâvi bir namı bana, baki hep şu koskoca alemde yalnız bir kulum aşk olmasa hiçbir işe gelmezdi gün ışığı aşk geldi, damarlardaki kanım gibi oldu varlık boşalıp, her tarafım dost eliyle doldu zapteyledi bütün ecza-i vücudumu. kaldı kâvi bir namı bana, baki hep ya sana varmak ya bana varman ya bana gitmeden yanıma kalman yasını tutmasam, yaşına varsam karanlık doğmadan, ışığa kalsam hayal hiç ölçülmez, ne boyu ne de eni kaya kömürü gönül, yakar hep, koru benim hayata seninle dayanırım her nefes diken diken ne derttir gülüm, canın sağ olsun da senin aşkın yok nispeti, bir anda bağlanır kısmetin her düğüm çözülür, çek hasreti havadaki kasvet birazcık benden karadaki ben değil, havadaki bazen uçan bir kuş, bazen kaybolan bir kumum koskoca alemde yalnız bir kulum kolkola gezmek her can ile suç mu tamam o zaman, benim bu alemde en suçlu baktım göğe masmavi, bastığım yer hâki gördüğüm diyar çok, görmediğimse gani gani nefes alıp veren bu can da çaresiz kalınca özlemim büyük, yolum uzun, ben de bir karınca yanan gönül akan suda, o yolun en sonunda dostum bende solur, eğer dostum benle kalırsa dostun senle yaşar, dostun eğer senle ölürse bir çiçek olup açar belki tekrardan doğunca her açan senin gülün, hergünse benim günüm gözyaşı insan külüyse, her yakan insan sözü kıvılcım sözün özüyse, ayrılık yakar gözü tek gören gönül gözüyse, kelamım gönül sözüm yalnızlıktan galip çıkmaktır irfan hiç olmadan irfan çıktığın her seferden dönmek hasret ekmeden ektiysen de ders almaktır hasret filizlenmeden ekmediysen gönül almaktır seferin bitmeden
__________________ yarimistanbul |
![]() | ![]() |
![]() | #97 (permalink) |
311 Mesajinıza toplam 914 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #98 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() korkmuyorum seni sevmekten duet super siir duygusal taha bora ikbal gurpınar - YouTube korkmuyorum seni sevmekten |
![]() | ![]() |
![]() | #99 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Uyan sevgilim uyan artık uyan O bensiz rüyandan Al ellerimi anlatsınlar nedenini Gözyaşlarımı ve yanlışlarımdan Sensiz kurtulamadığımı Uyan sevgilim uyan artık uyan O bensiz rüyandan
![]() | ![]() |
![]() | #100 (permalink) |
![]() ![]() | ![]() Badem - Bir Ben Gibi Sev - YouTube Zaman beklemez kimseyi durma Kalbini acıtana yol aldırma Kanayıp dursa da sakın ağlama Kaderi yenmek için hep güç topla Hayat saklar hayalleri yakma Erteler bazen sebepsiz sanma Vazgeçerek yarını cezalandırma Yorgunluğu üstünden atıp son defa Bir avuç ömrün kalmış gibi gül Dağlara düşmüş karlar gibi kal Boyunu aşmış nehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Bir avuç ömrün kalmış gibi gül Dağlara düşmüş karlar gibi kal Boyunu aşmış nehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Gün olur solar gider bu gölgeler Bahar dolar sonra gözlerine Yine aşk olur akar sonsuzluğuna Yalnızlığı boynundan atıp son defa Bir avuç ömrün kalmış gibi gül Dağlara düşmüş karlar gibi kal Boyunu aşmış nehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Boyunu aşmış nehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Bir avuç ömrün kalmış gibi gül Dağlara düşmüş karlar gibi kal Boyunu aşmışnehirler kadar çağla Geriye dön bak bir ben gibi sev Geriye dön bak bir ben gibi sev Geriye dön bak ve benim gibi sev
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Geliştiren Yazılar HERKESİN BİR ŞARKISI OLMALI Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız HAKAN YEŞİLYURT ~ AŞK KAZANIR - YouTube sevgililer gününe özel. Tüm sevenlere gelsin sevgiyi yitirmeyenlere, bitirmeyenlere gelsin. Yüreğinizde ki en özel kişiye gelsin....
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Geliştiren Yazılar telkin cd indir izle İstanbul Geliştiren Yazılar nerededir kimdir Geliştiren Yazılar çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Geliştiren Yazılar hipnoz Geliştiren Yazılar olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Geliştiren Yazılar hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Geliştiren Yazılar kuantum düşünce kitap haberi