| ||||||||||
|
Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? Gerçekten Bırakmak İstiyormusunuz? |
Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teşekkür ederim Murat Sende cok açık yürekli güzel bir mesaj atmışsın teşekkür ederim İyi dileklerim tüm bırakmaya çalışanlara İnşallah başarırsın super ben de azmimi elden bırakmıyorum super Kızım bu işe en çok sevinen kişi Ve eşimle birlikte devam ediyoruz yılmayacagız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? telkin cd indir izle İstanbul Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? nerededir kimdir Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? hipnoz Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
Tesekkür: 0
51 Mesajinıza toplam 180 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Teşekkür ederim Murat ![]() ![]() Hayatımdeğişti (Atakan Bey )teşekkür ederim iltifatınız için ![]() ![]() Forex sizi de tebrik ederim ![]() ![]() ![]() Herkese Sevgi ve Selamlar
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006
94 Mesajinıza toplam 280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sigaranın zararları yada bırakma yönünde extra bir mesaj yazcak değilim; zaten bu konuda yeterli ve açıklayıcı bilgiler verilmiş arkadaşlarca. Vurgulamak istediğim "pasif içicilik" ; yani sigara içilen ortamda bulunmaktan dolayı sigara içenlerden daha fazla sigara içenler. Şu anda sigara içiyor muyum evet içenlerden daha fazla çünkü pasif içiciğim. Maalesef tüm uygulamlara rağmen (kanun, yasak vs.) bir şekilde buna maruz kalıyoruz. Bunun önüne geçmekte zor gözüküyor ama eğitim ve bilinçlenme ile sorun çözülecek. Aslında karşılıklı saygı ile ve karşımızdaki insanı düşünme ile hallolacak bir mesele. Şimdilik bu sorunu hava temizleyici veya iyonizer cihazı ile çözdüm. Sonuçları harika. Sigara içilen ortam ne kadar havandırılsa bile o ağır kahvehane kokusu kalmakta idi;şu anda o kokuda gitmiş durumda. Bunun yanında otamdaki toz,polen,duman,koku, bakteri,virus,mantar da uzaklaşıyor. İlgilenenler ve detaylı bilgi için: www.temizhava.gen.tr , http://www.hobidunyam.com.tr.tc (bio-get) Sevgi ve saygı ile.... |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Sonunda karar verdim inşallah.Bırakıyorum sigarayı(inşallah).Bu geceden itibaren sigara kurtul telkinini dinlemeye başlayacağım ve 14 şubatta sigarayı bırakmış olacağım(inşallah).Yalnız karar veremediğim bir nokta var.Sigarayı 14 şubat akşamındamı bırakayım 13 şubat akşamındamı bırakayım bilmiyorum şimdilik kararsızım(inşallah).Amin 44 |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
91 Mesajinıza toplam 194 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kendine güvenenler varsa gelin şu 14 şubat fırsatını kaçırmayalım.Sigarasız Günler Kulübünü değerlendirelim arkadaşlar...Bu süreçte birbirimizede destek olabiliriz belki. |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
Bu tarihi fırsatı kaçırmayalım.Kendinizi bu tarihte bırakmaya hazır hissetmiyorsanız banada söyleyin ortak bir tarih belirleyelim.30 ağustosta çok uygun sigarayı bırakmak için... ![]() ![]() Desteğiniz için çok teşekkür ederim Lerzan hanım şimdi sadece iki kişiyle olmaz ya | |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: Eskişehir
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() ![]() Aslında uzun zamandır bırakmayı düşündüğüm halde bırakmaya cesaret edemiyorum. Ne kadar yazı, çizi, video varsa hiç biri etki etmiyor nedense.... ![]() ![]() ![]() Hem bu seferde başarılı olamasam bile içmediğim her an (süresi önemli değil) yanıma kâr kalır... Bırakırsam da büyük bir ödül... ![]() ![]() ![]() Evet, 3 kişi olduk.... ![]() Yok mu artıran? ![]()
__________________ TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE... Değişmeyen Tek Şey Değişimdir | |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
![]() | ![]() Az önce paketime baktım 88 3 adet sigara kalmış.bir tanesini 15dakika önce içtim. ![]() Artık buraya kadarmış ![]() ![]() Lerzan hanım ve yakamoz siz neler düşündünüz acaba son sigaranızı içerken ![]() Umarım benden daha pozitifsinizdir.Belki bende sizlerden etkilenirim. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
![]() | ![]() öhö öhö ıhmmöhööhö 21 günmü ![]() Çok farklı açılardan bakıyorsunuz anlatım tarzınızdanda etkiilenmemek mümkün değil çok teşekkür ederim banada diğer açıları gösterdiğiniz için.Kendime olan inancım bir kat daha arttı. Her halde başaracağız biz bu işi ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006 Bulunduğu yer: Eskişehir
Tesekkür: 1,275
238 Mesajinıza toplam 800 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Sigarayla ilgili bir çok yazı okudum, konuşma dinledim bu güne kadar, bırakmaya karar verip birkaç gün veya hafta bırakmalarım da oldu ama her seferinde yeniden başladım. Umarım bu sefer başarılı olurum/başarılı oluruz… Değişim kolay bir şey olsaydı başarı kelimesine mucize anlamına eşdeğer bir anlam yüklemezdik sanırım. Sevgili Lerzan ve Sevgili Murat, böyle güzel bir değişim yoluna yol arkadaşlarım olarak katıldığınız için teşekkür ediyorum. 21 günlük yolculuğumuz pekte kolay olmayacak bunu baştan hepimiz biliyoruz ama yolun sonunda özgür bir yaşam bizi bekliyor ve biz o yaşama ulaşma amacıyla böyle bir karar aldık. Yol üstünde bir takım engeller olabilir.Bizler o engelleri sevgiyle, hoşgörüyle kabullenerek, onların geçici olduğunu bilerek ilerleyeceğiz, birbirimizle paylaşarak aşacağız… Korku ve bağımlılıklarımıza yüklediğimiz anlamları anlamsızlaştırdıkça, her an bir önceki andan daha çok keyifleneceğiz bu yolculukta. Hepimize kolay gelsin… Sevgiler
__________________ TANRIM, BANA DEĞİŞTİREBİLECEĞİM ŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN CESARET,DEĞİŞTİREMİYECEKLERİMİ KABUL İÇİN SABIR VE İKİSİNİ BİRBİRİNDEN AYIRMAK İÇİNDE AKIL İHSAN EYLE... Değişmeyen Tek Şey Değişimdir |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Sigara ve Sağlığnıza Etkileri ve Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? Sizce sigarayı bırakmak istiyor muyum? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Teşekkür ederim Murat Sende cok açık yürekli güzel bir mesaj atmışsın teşekkür ederim İyi dileklerim tüm bırakmaya çalışanlara İnşallah başarırsın super ben de azmimi elden bırakmıyorum super Kızım bu işe en çok sevinen kişi Ve eşimle birlikte devam ediyoruz yılmayacagız ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? telkin cd indir izle İstanbul Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? nerededir kimdir Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? hipnoz Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Gerçekten Bırakmak İstiyor musunuz? kuantum düşünce kitap haberi