Teşekkür ederim Murat
Sende cok açık yürekli güzel bir mesaj atmışsın teşekkür ederim İyi dileklerim tüm bırakmaya çalışanlara
İnşallah başarırsın super ben de azmimi elden bırakmıyorum super Kızım bu işe en çok sevinen kişi Ve eşimle birlikte devam ediyoruz yılmayacagız bize şans dileyin olur mu :) Ama bizim gibi kronik astım adaylarına sigara daha da zararlıymış Nefes darlığı ve yutkunma zorluğu dahası sayamayacağım bir yığın zarar Kendimize neden artık zarar verelim değmez değil mi? Sigarayı insanlığın en büyük düşmanlarından kabul etmemiz lazım bir kere dene , yılma . Azaltmak değil söküp atmak için karar ver hazırla kendini ve başla olmaz mı Kendine iyi bak En azından kendini kandırırcasına azaltıyormus gibi dene ne kadar rahatladığını farkederek ikna olabilirsin bu da bir yol tabii ama vucut dirense en fazla 1 haftası zorlu oldu Hele bizim gibi astım adaylarında kesinlikle bir gün solunum spreyleriyle yaşanır hale gelmeden bırakmaya başlamak en dogrusu Umarım torunlarını sevebilir cocuklarını görebilirsin hakkında hayırlısı olsun :) kararlı olursan hic de zor degil bende inanamıyorum ve 1 yıl gecmeden bırakmıs saymayacagım Ama vucudumun toparlanması en az 2 yıl zaman alacak farkındayım yinede su anda gercekten güzel bir şeymiş ondan uzak kalabilmek onu düşünmemek onu unutmak zor olsada o bir vefasız :) o bir hayırsız o bir kanserojen haydi hosca kal Ha gayret Murat
Hayatımdeğişti (Atakan Bey )teşekkür ederim iltifatınız için
Sizde Harika şeyler yapıyorsunuz ve takip ettiğim kadarıyla pozitif olmaya ister istemez yönleniyor insan yazılarınızı okuyunca yılmayın lütfen Sizi Seviyoruz İnanmak her şeyin başı Başarının ,iradenin ,gönlün gücünün . Bu gibi çözümlere inanmayanlar saygı duymayanlar siteye gelmezler olur biter Destek olmalıyız
birbirimize tüm insanlık adına gönlümüz sizinle organize ve destek olmak harika bir şey olmalı umarım her sey güzel olacak
Forex sizi de tebrik ederim
umarım sizin gibi 1 ayı değil 1 seneyi değil nice onlarca sene içmemeyi başarırız
Ama pasif içicilik konusu daha da zararlı diye duymustum yine de dikkat edin
Vucut ihtiyacını nikotinin ister istemez alıyor olabilir Özellikle kahvaltı ve yemek sonrası tutan krizde sizin yönteminize ek olarak dişleri fırçalamak da iyi bir yöntemmiş Haydi Sigaraya veda
Herkese Sevgi ve Selamlar