merhaba burre devam edeyim yazıma ilk hafta denildigi gibi uygulama yaptım yani suçluluk vardı ego güçlendiriçi kendine güven 3 ünü dinledim sonraki zamanlarda kendi tercihlerim dogrultusunda ki telkinlerin sürelerinide göz önüne almak gerekiyordu 13 telkini birden dinledim bunlar nelerdi
ertelemeyi bırak
ego güçlendirici
kendine güven
koruma kalkanı
zinde uyanma
depresyon dünde kaldı
başkalrının düşüncesini önemsememe
sınav heycanı
sosyallik artırıcı
topluluk karşısında konuşma
sosyallik artırıcı ve topluluk karşısında konuşma dinleme sayısını kendine göre ayarla ihtiyacın fazlaysa fazla dinle ben az dinledim
suçluluk 1 gün dinlediysem bir gün dinlemedim ilk zamanlar şimdi rahatsız etmediginden her gün dinlemekteyim
sıgarayı bırakma amacım yalnız telkinleri gece 2 den sonra çocugum uyuyunca 2-3 kere dinleye bilmekteyim
tabi az dinlememin nedeni çocuklarla dinlememek gerektiginden birde sıgara hem içip hem telkini dinlemek sıkıntı verir denildi ama bende bu olmadı veya az dinledigimden farketmedim
sınav heycanı cocugumla beraber dinliyoruz hayat zaten bir sınav her gün yaşadıklarımız ve karar vermelerimiz olumlu veya olumsuzluklara neden olmakta heycansız mantıklı dogru adımlar atma amcı olanlar dinlemeli bence telkinin açıklamaları hayat sınavı içinde iyi olur düşüncesine götürdü beni
ertelemeyi bırak çok dinledim ama fazla yararı olmadı sanırım acil olan işleri yapıyor sonrada boşver tavrını takınıyorum ki düzeni seven ben fazla dagınık ve iş aksatan oldum sanırım buna bir çare benim amacım her işimi en iyi yapmak ama daha önce yaptıgım işleri bile bıraktım bir çare bir telkin ama ne dusun
ego güçlendirici kendine güven baya iyi hissetiriyor demekki sonuca yaklaşmaktayım bu konuda
koruma kalkanı ben baya baya kuruntu sahibi bir insanım oldum olası çocukları kimseye bırakmam gözümün önünden ayırmam öyle evhamlı biriydimki en küçük bir hareket sonrasını farkederek ay ayyyy diyen biriydim ama şimdi biraz daha rahatım sanki evce bir korunma var hissi bilince girdiki benim aklımdaki kuruntular kişelendi kendimce uygulamalarımda bile önceden olumsuzlukları kişeleme sözlerimi hala uygulamaktayım ki ben aklıma gelenlerin kuruntuların korkuların sonucunu yaşamış ve hatta hala yaşamakta olan biriyim ALLAHtan bu günlerimizin güzelliklerini ve huzurunu sıkıntılarımızın son bulmasını dilemekteyim umarım bütün insanlık acı keder dert ve sıkıntılardan arınır ve sonsuz mutluluk kapısına varır