zinde uyanma konusuna gelince sanırım işlerimin yogun oldugu zamanda çok agırlık verdimde daha yararlı oldu ama bazen bir isteksizlik bazen bir halsizlik baş göstermedi degil hani nedeni sanırım degişime tepki ya zi
nde uyansamda hiçbirşey yapamıyorum şu 2 gündür nedeninide çözemedim acaba hangi telkin işe yarar ben bütün bütün iş yapmak koşturmak en iyi yapma hevesiyle
telkinleri dinlerken neler oluyor anlamıyorum
dusun enerji bir var bir yok sıkıntı bir var bir yok günlük hayat düzenimi begenmeyen ben şimdi bir karışık içindeyim anlamadım desem yeridir hani
depresyon dünde kaldı bu yazılarıma bakarak anlarsın bir karmaşa var sorma ha dicenki her anmı böylesin yok bazen tutumu tutuyo açıkçası isteksizlik beni sıkıyo yapmam gereken acil olmayan birçok iş var ben kalkıp yapacagıma duruyomda duruyom zamanında yapsam olmaz sanki ya böyle bir telkim varmı her işi en iyi zamanından önceeeeeee yapma yaptıgını begenme falan filan
başkalarının düşüncesini önemsememe evet zurna hesabı zurna yok gitar varmış hiiiii
hayatımız boyunca sillelerden kaçan madde beni laf sillesinden nasıl kaçar tıka kullaklarını olsun bitsin
ama gel sınıfta yap bu denemeyi gel babanın karşısında yap gel canım dediklerin dogru söyleme adına öz benine verdikleri zarar ziyan neyse b
ildigimiz laf cambazlıgı yapmayayımda düşüncende özgürlük kılıncını salamayı saglıyor diyorum ben bu telkine sen sensin ne nezaman ne için neden söylemişse söylemiş es git rüzgar gidiverir bu olumsuzluklar senin öz benine zarar vermeden bende etkisi oldumu evet oldu dinlerken duymama algılamama es geçme iyi bir telkin