Alıntı:
REBIRTH Nickli Üyeden Alıntı
Üstadım seni yoruyoruz farkındayı kusura bakma..
ama senin belirttiğin bişi vardı dedinki cekim yasasını secretı uygulamak icin once beynimizin düzgün calısması gerekli olumlu saglıklı bir dusunceye * beyne sahip olmamız gerekli sanırım..
unun icinde nefes tekniklerini onermişsin .. bizde bu yuzden bu konunun uzerinde durmak istedik |
estafurullah ne demek zamanım oldukça cevaplamaya anlatabildigim ölçüde anlatmaya çalışırım cancazım
Alıntı:
gunes Nickli Üyeden Alıntı
bu konu ile ilgili nefes tekniklerinin kolay ve basamaklı aşamaları yokmu? ona göre kendimizi ilerletsek verdiğiniz linkle ilgili yazılarda sorunumuz yok zaten. istediğimiz nefes teknikleri hakkında ayrıntılı bilgi |
sevgili rebırth ve güneş verdigim linklerin sanırım tamamına göz gezdirmediniz
burada ben nefes ve 3ü birarada teknigini birleştirerek uygulamamı anlattım
arkadaşlarla burada buluşmakta günlügümdede açılımlarımı ve bazı olumlamaları nasıl neden yaptıgımızı ve daha birçok yazıları bulacaksınız
kolay yol demişsiniz ben verdigim 2 linkte zaten sizlere okursanız en kolay yolu yazdım 1 hafta tam anlamıyla 20 nefes al 40 nefes tut 20 nefes ver
ben nasıl yaptım şimdi belki yine tepki alıcam ama ben nefes tutarken besmeleyle elhamı okudum sizde bildiginiz inancınız dogrultusunda nefes tutarken istedinizi yapın yada 40 kadar sayın
günde 7 kere yapın linkleri inceleyin benim günlügümü incelemesenizde olur belki benim günlügümde satırları karıştırmak zaman azlıgı veya sıkıntıda verebilir normaldir bende aceleci biriyimdir
1 günde 7 kere bakın 20 nefes al 40 tut 20 ver sadece bunu yapıyorsunuz isteklerinizde 7 nefesler ve 3ü birarada uygulaması çok iyi sonuçlar veriyor nasılmı dil düşünce ve kalp 3 lüsünü saglamak yukarda verdigim linklerde detaylar vardı tekrar tekrar yazmayayım
20 nefes al 40 tut 20 ver 40 dur sonraki aşama daha derinlemesine başka ilerlemelerin dogrultusu diyim daha farklı daha iyi ilerlemelerde şimdi siz zor olandan başlarsanız zorlanır pes edersiniz
hatta 10 nefes al 20 tut 10 nefes ver dedigimde oldu zorlanan arkadaşlar için yukarıda verdigim linklerde
nefes tekniginde olumsuzluklar gidecek ruhsal alanda gelişmeleriniz hayata bakışınız isteklerinizdeki olumluluklar tezlik ve daha sayamadıgım birçok şeyi elde edersiniz inanıyorum
yalnız isteklerinizde 3ü birarada kullanımı önemli arkadaşlar özen göstedinizde farkı zide 1 hafta sonra yazarsınız
sevgiyle kaldık