Alıntı:
maxim Nickli Üyeden Alıntı
olumlamalar nasıl olmalı yani devamlı düzeltmeler yapmamak için tam olarak nasıl bir yöntem uygulaya bilirim....
3 bir uygularken dikkat etmem gereken nedir.....diyelim ki benim olmasını istediğim cep telefonu var onunla konuştuğumu hayal ediyorum,tuşlarına bastığımı,rengini,sesini...sevinçli olduğumu onun benim olduğu o sevinç duygusunu yaşıyorum ve bunu hayal ediyorum..... 3 bir uygulamada bu şekilde değilmi....
düzeltme derken ne şekilde bir düzeltme devamlı aynı hayali kurmakmı yoksa değişik değişik hayaller kurup odaklanmayı dağıtmak zararmı verir.....bu konuda bana bir örnek verirseniz çok sevinirim.....
bu arada bazen istemeden bazı korkular oluşuveriyor hiç alakası yokken bunlara anlam veremiyorum...
sevgiyle kalın....... |
cancazım bir örnek vereyim 7 aydır devamlı iyi gelirli bir iş müacatında bulunan eşime olumlu cevap gelmemekteydi kendi işimizde piyasa berbat oldugundan talep yok satış yok sonuç para yok arasıra talep olsada gidere yetmemekte oldugundan her ay getirisi olan bir iş şarttı ve eşim iş aramaya başladı bu yazdıklarımı deneyeli çok az bir zaman oldu ben yanlış duam yüzünden olumlu olan ama istedigimden farklı oldugundan mutsuzluk getirisi oldu
bu gün iş cevabı geldi zaten beklemedeydik işin olma ihtimalide yüksekti
iş ney ben eşim için mesleginde mutlu olabilecegi çokkkk iyi geliri olacak bir iş istedim
sonuç olumlu şükür yaradanıma eksik duam eşimin ve bizim uzaklaşmamaıza neden oldu eşim bu gün yurt dışı için işlemlere başladı ve ben bundan mutlu degilim
nedenmi pisikoloji ders ve eğitimlerinde aile bireylerinden uzun süre uzak kalan çocuklardaki sorunları bildigimden
çocuklarım eşime çok düşkün daha büyük çocugumun haberi yok söylemedik söylersek neler olacak neler....
şimdi ettigim duayı ugurladım tam bir dua etmekteyim bulundugum şehirde istediklerimizdende daha mükemmel bir iş dilegim
maxim umarım anlatabilmişimdir.
olumlama yaparken eşime iş derken yarım bıraktıgım söylemedigim nokta bulundugumuz şehirde dememem istekte boşlugun kalması
ve şimdi istegimi allahımdan daha iyisini bulundugumuz şehirde ver diyerek istemekteyim
sevgiyle kal