Alıntı:
maxim Nickli Üyeden Alıntı
olumlamalar nasıl olmalı yani devamlı düzeltmeler yapmamak için tam olarak nasıl bir yöntem uygulaya bilirim....
3 bir uygularken dikkat etmem gereken nedir.....diyelim ki benim olmasını istediğim cep telefonu var onunla konuştuğumu hayal ediyorum,tuşlarına bastığımı,rengini,sesini...sevinçli olduğumu onun benim olduğu o sevinç duygusunu yaşıyorum ve bunu hayal ediyorum..... 3 bir uygulamada bu şekilde değilmi....
düzeltme derken ne şekilde bir düzeltme devamlı aynı hayali kurmakmı yoksa değişik değişik hayaller kurup odaklanmayı dağıtmak zararmı verir.....bu konuda bana bir örnek verirseniz çok sevinirim.....
bu arada bazen istemeden bazı korkular oluşuveriyor hiç alakası yokken bunlara anlam veremiyorum...
sevgiyle kalın....... |
3 bir arada çalışmalarımı
http://hayatimdegisti.com/forum/
burdan okuyabilirsin tekrar yazı kalabalıgı yapmayayım
zaten burda kısa bir anlatım yazdım ilk aşama ve en etkili olanını ben birçok okuduklarımı birleştirip bir çorba hazırladım diyim
daha degişik uygulamalarımda var ama en kolayı ve uygulamada inşallah sizdede etkili olur bu 3 ü bir arada dedigim nefes teknigiyle gelşme saglanır
bu sırada telkinlere devam arkadaşım
nefeste ilerleme kaydedildiginde ve ya 3 günü bitirdiginde 3 bir arada dedigim kalp düşünce veya bilinçli bildirim diyim dille tanımlama birliginden oluşmakta
degişik birçok hayel kurabilirsin aklına ne gelirse isteklerini biri olsun sonra başka dileklerim için dua ederim diye birşey yok sadece duanda isteginde dikkatli ol olumsuzluk eksiklik olmasın başkasının kötülügüne yönelik olmasın
bazı korkuların aklına geldiginden bahsetmişsin bu bendede var bilincimizdeki olumsuz kalıntılardan kurtuldugumuzda zaten o bahsettigin korkulardan eser kalmaz aklına gelen her olumsuzlugu bir çiçek oldunu farket ve hayal ablanın dedigi gibi topraga göm yada nefesini izle
nefesini izle derken nefesine yogunlaş sen nefes alırken karşıdaki insan seni nasıl görüyor
en iyisi hızlı hızlı nefes al ver bu sendeki olumsuzlugu alır degiştirir bir iyi yöntemde olumsuzluk aklınıza üşüştügünde bir eşyaya bakın ve onun neden oluştugunu düşünün bu da etkili denedin bir süre sonra her olumsuzlukta bir eşyaya bakıp nelerden yapıldıgını düşündügümde olumsuzlukla mücadele etmemiş onu oldugu yerde bıraktıgım için çekip gittmiş buldum aynısı hızlı nefes alıp vermek içinde geçerli hızlı nefes alıp verdiginde bi bakmışsın olumsuz düşnce çekmiş gitmiş bir süre devam edecek olursan olumsuzluklar senin kapını çalmadan degil çalıpta bile girmeyeceklerdir
huzurla kaldık umdugumuz afiyettelikleri aramadan yaşadık