14-09-2010, 09:35 PM
|
#4 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 124
236 Mesajinıza toplam 706 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: genç kızlar nasıl giyinmeli Bencede söyledikleri doğruydu arkadaşlar kadın dedi ya tarz oluştmada ilk önce kızların ne istediği önemli farklı olmak mı yoksa rahat etmek mi nelere öncelik veriyorlarsa öyle başlamalılar bunları dikkate almalılar dedi ya...
Bende kendime tarz oluşturmak istiyorum; benim öncelliklerim tabiki rahat hissetmek ama aynı zmaanda da güzel olmak. Yani rahat olucam diye spor takılmak istemem mesela hem rahat hem de güzel bir taz oluşturmak istiyorum kendime...
Bana özgü olması da önemli tabii ki ama hereşyden önce, uyum ve güzellik önemli benim için ve zariflik tabii... Ve öyle bir tarz edinmek de zor oluyor, sizce ne yapmalııym?.. Bu tarzın örnekleri vardır eğer biliyorsanız bu tarzın örneklerini lütfen söyler misinizz?..
__________________ Yapabileceğime inandığım her şeyi yaparım. O tanımlanmayan nitelik bende var. Ve bu her gün artıyor. Bende, yetenek, beceri ve hüner var. |
| |