14 Haziran Ankara Reiki 1 Eğitimi

sonradan gördüm kusura bakmayın beni listenize yazar mısınız lütfen çok seviçliyim çokkkkkkkkkkk yaşasın sonunda istedigim oldu şükürler olsun şükürler olsun şükürler olsun

Fiyatı teğet geçti.......

nedense sürekli bu sayfaya girip çıkıyorum bir şeyler yazmak istiyorum:) ama yazacak bir şey de bulamıyorum:) en iyisi iyi dileklerimi yazayım:) seminerin çok güzel geçeceğini biliyorum, çok heyecanlıyım, eminim ordaki herkes de benim kadar heyecanlı olacak.. yine gün sayıyorum:) ve şükrediyorum böyle bir fırsat önüme çıktığı için..

çok sevinçliyim çok dün gece reiki eğitimi rüyama girdi...
nasıl heyecanlandım.çok güzel olacak içim kıpır kıpır hayırdır inşallah
bu güzellikleri bizlere yaşattığınız için bütün site görevlilerine teşekkür ediyorum
özellikle özlem hanıma ayrıca bize rehberlik edeceği için çok çok teşekkür ederim

çok sevinçliyim çok dün gece reiki eğitimi rüyama girdi...
nasıl heyecanlandım.çok güzel olacak içim kıpır kıpır hayırdır inşallah
bu güzellikleri bizlere yaşattığınız için bütün site görevlilerine teşekkür ediyorum
özellikle özlem hanıma ayrıca bize rehberlik edeceği için çok çok teşekkür ederim

bu kadar heyecan rüyalarımıza yansıyor galiba.. benim de rüyama girdi ama ben rüyamda insiye alamıyordum hem de uyuyakaldığım ve seminere gidemediğim için.. ama birkaç gündür seminerin ertesi gününü düşünüyorum, çünkü ertesi gün okul var ve ilçeme nasıl döneceğim, okula nasıl yetişeceğim acaba rapor mu alsam diye düşünüyordum.. ki rüyamda da yaşadım bu düşünceleri.. Allah'tan canım arkadaşım Ayşegül söylediği güzel sözler ve önerilerle rahatlattı beni:) sana da söyleyeyim, sadece biz reikiyi seçmezmişiz, reiki de bizi seçermiş:) sorun yok yanii:) yaşasın reikiblissy

yani biz reiki yi seçtik :) reiki de bizi mi seçti...
o zaman çok şanslıyız yasal06's cım
inşallah çok güzel başaracağız

yani biz reiki yi seçtik :) reiki de bizi mi seçti...
o zaman çok şanslıyız yasal06's cım
inşallah çok güzel başaracağız

evet galiba reiki de bizi seçmiş:) çünkü benim istanbula gitme gibi bir imkanım yok, bursa seminerine mi gitsem diye düşünüyordum, nasıl olur ne ederim diye düşünüyordum, yine ayşegül sağolsun reiki olacağı zaman seni bulur zaten ve kolaylıkla gelir diyordu.. mucize gibi benim bursa seminerine gitmeme gerek kalmadan ankara semineri yapılıyor.:) partysmiley

Bir aksilik olmazsa Allah'tan ben de geliyorum :):) Hadi bakalımmm:P

21 gün kaldıııı:) arınma süreci kadarcık:D

merhaba redflowers, ben de bu seminere katılmayı çok istiyorum,ne yapmalıyıım?

merhaba redflowers, ben de bu seminere katılmayı çok istiyorum,ne yapmalıyıım?

merhabalar.. redflowers nickli üyeye özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz. o siz bilgilendirecektir..sevgilerle..

bu günü saymazsak 20 güncük kaldı sadecesevincli

Merhabalar, İzmir' den bu sabah döndüm o yüzden mesajlarınızı bir süre yanıtlayamadım. Ankara seminerine katılım için öncelikle rezervasyon yaptırmanız gerekiyor. Şu an yoğun bir katılım söz konusu. Özlem Hanım la kararlaştırdığımıza göre Cumartesi ve Pazar olmak üzere 2 eğitim günü açılacak.

Hangi güne katılmak istediğinizi bana özel mesajla belirterek, yanında adınızı soyadınızı, telefon numaranızı belirtmeniz gerekiyor.

Sevgilerimle.

Sesim soluğum çıkmıyor diye beni unutmuştunuz di miii? :)
Hadi bakalım ayarlayabilirsem eğer kendimi bende geliyorum ;)

ben unutmadım seni y789 ben o zaman aldım reikimi sıra sizde bak yasal06 geliyo bizim masadan ablan,sen ve o uyuyan arkadaş kaldınız hadi bakalım reikiyey789

İlahi tırtılım ;) :zpzp:Bir aksilik olmazsa geleceğim, bir kaç güne kadar kesinlik kazanacak gelip gelmeyeceğim. smileydance
Vallahi uyuyan arkadaştan haberim yok y789
Bi güzellik yapacağım ama kendime krzm67
Bu arada haberdar edecektin beni unuttun 12389

Oh oh güzellerim toplaşmış, 17 gün kaldı hadi bakalım Ankara sevincli

Dipnotcuk: Ama tabi ayşegül'cüm gelemiyor, gelemez o yasaklı benim tarafımdan :) Cipralex' cim bol bol analiz yaparız seninle sen gel :)

Sesim soluğum çıkmıyor diye beni unutmuştunuz di miii? :)
Hadi bakalım ayarlayabilirsem eğer kendimi bende geliyorum ;)

nerelerdesin kız sen özlettin kendini. sevindim senden mesaj gördüğüme ben de cipralex bizi bıraktı heralde diyodum:) gel de yine kaynatalım cicimsevincli

Ah ahhh bende gelebilsemrt67,Ankara'ya çok yakın olmama rağmen imkansıızsad456 ,neyse arkadaşlar size iyi seminerlersmil56

Yasal06 sen de benim gibi baya heyecan yaptın galiibaa ben de iple çekiyorum artık reiki günümümüzüü:P

evet gerçekten çok heyecanlıyım, gece gündüz düşünüyorum, araştırıyorum:) reiki konusundan kendimi alamıyorumblissy

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri