Bir nefs çıkar karşıma ölüp ölüp dirilsamçıkmazlardayım
sürekli bir boşluk
bir boşlukki karşı koyulamaz
bir boşlukki beni benden alan
bir boşlukki
yaşamaktan
sevmekten
korkmaktan
bunlarr yanında kendimi bi'tek burda iyi hissediyorum
Yemin ederim sadeec burda. .
arkaaşlarıma baktım
ya benden çokk küçükler
yada
çok büyük
yaşıtlarımı sürekli uzakta tutuyorum
sevmiyorum onları
sevemiyorum
hadi şuraya gidelim
diyecek
kimsem yok
İsTaNbUl da sıkılıyorum. .
evet doğru
elin gezmeye geldiği istanbul da
sıkıntıdan patlıyorum
çünkü yalnızım
yalnızım
ama neden?
4 gözzle bekliyorum
telkinleri dinlemeyi
artıkk yeppyeni biri olmak istiyorum
tek umudum telkinlerrr. .
ve siz.
yüzünüzü görmesemde
sesinizi duymasamda
siz bana umut aşılıyorsunuz
herşey için teşekkür ederim
biliyorum umutlarımın kırılmayacağını
biliyorum pes etmeyeceğimi
ve biliyorum tekrardan yaşamaya başlayacağımı
Allah'a emanet olun
sizleri seviyorum![]()
Bir nefs çıkar karşıma ölüp ölüp dirilsam
insandan kaçmak kolay kendimden kaçabilsem.
Bu ne ya aşıklar gibi atışıyorsunuz??y789Kusura bakma be güzelim
Demedimki sana gel gezelim
Gizlisi yok, belli benim ezelim
Aradığın bende yok be güzelim
Her zaman mutlu ol....Tek temennimiz bu...actionsmilemusic45music45 sabah sabah mutlu olmakk çooookk güzel bişeymiş bay günlükk actionsmile içimm binbir takla atıyorr blissy çıkıp oynamak istiyorum uy897 ohh bee! hayatt ne güzel, hayatı yaşamaksa bir başka y789iyi ki varsınız sevgili dostlarım hepinizi çoookk seviyorumm sevincli
benn de sizlerr içinn mutluluk istiyoruuumm actionsmile iyi ki varsınız hepinizi seviyorum blissyHer zaman mutlu ol....Tek temennimiz bu...actionsmile
teşekkür ederimm sayınn ablacıımm sevincli eee ben ilk önnce ego suçluluk kendine güven dinledimm sonnra baktım birisi suçluluk bende işe yaramadı yazmış, onu çıkardığını bildirmiş. ben de çıkardım ve yalkaşık 2 hafta dinledim. bu süreçte hissettim farkı, etkili oldu yani bayağı. . her gün dinledim. hem öğlen, hem gece. neredeyse bütünleşiyordum kulaklıkla khkh56 ama herşey telkinle olmadı tabii etkisi büyük ama pes etmedim. . ve diğer şeyler de var :Seni sitenin en mutlusu ilan ettim gitti . Ama gunluge arada bir yaz .Hangi telkini kac saat dinledin .Olumlama yaptin mi ? vs..... Ben ne diyim her zamanki gibi gunluk civil civil ,enerji dolu .
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.