spestnaz ın günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan spestnaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
umarım işe yarar :) bizde seni seviyoruz :)

teşekkürler sizlerin desteği varken kesin olacak diye bakıyorum. . süreç gerektiren bir şey. Dua edin. sizleri seviyorum

çıkmazlardayım
sürekli bir boşluk
bir boşlukki karşı koyulamaz
bir boşlukki beni benden alan
bir boşlukki
yaşamaktan
sevmekten
korkmaktan
bunlarr yanında kendimi bi'tek burda iyi hissediyorum
Yemin ederim sadeec burda. .
arkaaşlarıma baktım
ya benden çokk küçükler
yada
çok büyük
yaşıtlarımı sürekli uzakta tutuyorum
sevmiyorum onları
sevemiyorum
hadi şuraya gidelim
diyecek
kimsem yok
İsTaNbUl da sıkılıyorum. .
evet doğru
elin gezmeye geldiği istanbul da
sıkıntıdan patlıyorum
çünkü yalnızım
yalnızım
ama neden?
4 gözzle bekliyorum
telkinleri dinlemeyi
artıkk yeppyeni biri olmak istiyorum
tek umudum telkinlerrr. .
ve siz.
yüzünüzü görmesemde
sesinizi duymasamda
siz bana umut aşılıyorsunuz
herşey için teşekkür ederim
biliyorum umutlarımın kırılmayacağını
biliyorum pes etmeyeceğimi
ve biliyorum tekrardan yaşamaya başlayacağımı
Allah'a emanet olun
sizleri seviyorum :-)
Bir nefs çıkar karşıma ölüp ölüp dirilsam
insandan kaçmak kolay kendimden kaçabilsem.

bırakmışım kendimi hayaller âlemine. . hep yanlış yerde, yanlış kişiyle, yanlış zamanda yapıyorum bunu. . ya bende problem var, yada herkes benden bir şeyler beklerken benden hiçbir şey beklememi istemiyorlar. ama apaçık ortada inasnın yapısında var, bu. benden böyle olmamı istemek enn büyük acımasızlık değil mi!! çekincelerle baş başa bırakmak beni, bile bile herşeyi yine de üstelemek, elimden alırcasına hayattan kazanabildiklerimi beni etkilemek. . ve sonunda tutunabileceğim birr parça dal bırakıp ortadan kaybolmak. . gökyüzü nün gök mavisi ne doğru uçmakk, güneşin sapsarı ışın demetlerine tırmanmak. ama biliyorsun gidenler unutulmuyor. sen de biliyorsun. o hâlde nedennn???

ben de sizi seviyorum blissy bazen uçabiliyorum kusuruma bakmayın olur mu utananadam

bayy günlüüükk bugün babam geldi ve onunla gezdik sabahtan beri. . veeeeeeee artık dışarıda gezememe takıntımdan kurtuluyorum. . böyyle koşacağımm blissy ayynı çocuklarr gibi, böyle göbek atacağım uy897 ama odada tabiiki music45 yaşamaya başlıyorum hayatımı tekrardann. . yenideeenn doğuyorumm bir Ay gibi. . güneşimin parlaklığını içimde biriktirdimm, şimdi aydınlatma sırası bennde derty hani herkesin gülüp geçtiği bir söz var ya; her şey çok güzel olacak. . ayynen öyyle işte. ben artık bu söze gülüp geçmiyorum actionsmile
bebek_opucuk.jpg

hepinizi çoookk seviyoruumm blissy kendinize iyi bakınn mucuk mucuk cilgin897

bence her şey güzel oluyor demelisin .
olacak gelecek zamana ait bir kelime sevgiler
blissyblissyblissyblissyblissy

içim içime sığmıyor günlüğümm. . neden bilmiyorum. aslında biliyorum da itiraf etmek istemiyorum. sırrı kaçmasınn demi blissy bilmezden gelme daha iyiiii sevincli bugünn türk dili sınavım varr guitar hayat güzel. . mutluyumm yaa yrl78 çapamı da attım şimmdi partysmiley yaşamayı sevmekk ne güzel şeymiş böylee. . cilgin897 bu satırları okuyan/okumayan, beni tanıyan/tanımayan herkese çooooookk teşekkür ediyorumm hpm1 sizleri çoooookk mu çoooookk seviyoruuuumm y789

baazen bir kelime her şeyi anlatmaya kâfidirr:
mutlumavi_mutlu.JPG

SEVİYORUUUUUMM blissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissyblissy

music45music45 sabah sabah mutlu olmakk çooookk güzel bişeymiş bay günlükk actionsmile içimm binbir takla atıyorr blissy çıkıp oynamak istiyorum uy897 ohh bee! hayatt ne güzel, hayatı yaşamaksa bir başka y789iyi ki varsınız sevgili dostlarım hepinizi çoookk seviyorumm sevincli

music45music45 sabah sabah mutlu olmakk çooookk güzel bişeymiş bay günlükk actionsmile içimm binbir takla atıyorr blissy çıkıp oynamak istiyorum uy897 ohh bee! hayatt ne güzel, hayatı yaşamaksa bir başka y789iyi ki varsınız sevgili dostlarım hepinizi çoookk seviyorumm sevincli
Her zaman mutlu ol....Tek temennimiz bu...actionsmile

Seni sitenin en mutlusu ilan ettim gitti . Ama gunluge arada bir yaz .Hangi telkini kac saat dinledin .Olumlama yaptin mi ? vs..... Ben ne diyim her zamanki gibi gunluk civil civil ,enerji dolu .

Seni sitenin en mutlusu ilan ettim gitti . Ama gunluge arada bir yaz .Hangi telkini kac saat dinledin .Olumlama yaptin mi ? vs..... Ben ne diyim her zamanki gibi gunluk civil civil ,enerji dolu .
teşekkür ederimm sayınn ablacıımm sevincli eee ben ilk önnce ego suçluluk kendine güven dinledimm sonnra baktım birisi suçluluk bende işe yaramadı yazmış, onu çıkardığını bildirmiş. ben de çıkardım ve yalkaşık 2 hafta dinledim. bu süreçte hissettim farkı, etkili oldu yani bayağı. . her gün dinledim. hem öğlen, hem gece. neredeyse bütünleşiyordum kulaklıkla khkh56 ama herşey telkinle olmadı tabii etkisi büyük ama pes etmedim. . ve diğer şeyler de var ::) amaa şunu söyleyebilirimm. . umudu hiç bırakmamak lazııımm actionsmile

merhabalar günlükcüğüm. . bugün bi sınavıma itiraz ettim. 100 üzerinden 13 ü hak etmediğimi düşünüyorum ve haklıyım da. her neyse, cansin sen akvaryum hakkında bişeyler yazmıştı, onu okudum da son 6 ay içinde yaşadığım bir olay geldi aklıma. . güler misin ağlar mısın. . eve balık aldık 4 tane. ailemiz 4 kişilik, hepimiz birini sahiplendik. herkes balığını seviyor, ilgileniyor. . derkeeenn bir sabah kalktım baktım, amann da amann benimm tattlı balığım uyuyorr. . tam dönüyordum, irkildim: yaa ne saçmalıyorum, balık uyur mu hiçç!! biraz daha baktım ve farkettim ki balığım ölmüşş. . moralim bozuldu. belki saçma görünebilir ama bence değil. sonnra babam sağolsun, benim balığım senin olsun dedi. anladım ki ben üzüldüğüm için yapıyor, onu üzmemek için tamam dedim. inanır mısınız, aradan iki üç gün geçti o balık da öldü. . bişey diyemiyorum şu ann, kelimeler boğazımda. . sadece sizlerle paylaşmak istedim. . kendinize iyi bakın. sizleri seviyorum.

spetnazcım birde kuş denesen?neseli56

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri