Seviyorum ama...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ibanez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
pekala, boşvermeyelim o zaman. . şimdi, sen 'çok kafaya taktığım için oluyor' demişsin, ibanez. tam olarak neyi takıyorsun, kafdaya anlatabilirmisin??

Bence boşverilecek bi konu şu anda da sevdiği bi kız arkadaşı varmış niye taktı anlamadım hayatta takılacak daha çok şey var...

durun bi yorum yapmalıyım......
ya kafamı duvarlara vurucam resmen..
daha 17 yaşında arkadaşlar...
bence bir boşluktasın yanlış anlamayın ama acilen bir hedef belirlemelisin...
eğer geleceğinle ilgili büyük hedeflar koyarsan..
bunların hiç biri kafana takılmaz..
hoşçakalın..

DURUN Bİ YORUM YAPMALIYIM......
YA KAFAMI DUVARLARA VURUCAM RESMEN..
DAHA 17 YAŞINDA ARKADAŞLAR...
BENCE BİR BOŞLUKTASIN YANLIŞ ANLAMAYIN AMA ACİLEN BİR HEDEF BELİRLEMELİSİN...
EĞER GELECEĞİNLE İLGİLİ BÜYÜK HEDEFLAR KOYARSAN..
BUNLARIN HİÇ BİRİ KAFANA TAKILMAZ..
HOŞÇAKALIN..
Daha yaşın şu senin dur bakalım sendromunuda ilk konuyu açtığı zaman dile getirmiş zaten. Ama bizde 17 yaşını yaşadık, duygularının karışık olduğu apaçık ortada. Tek yapması gereken ne istediğini anlayana ve duyguları netleşene kadar sevdiğine zarar vermemek için ondan uzak durmak. Bu zor birşey değil!

Daha yaşın şu senin dur bakalım sendromunuda ilk konuyu açtığı zaman dile getirmiş zaten. Ama bizde 17 yaşını yaşadık, duygularının karışık olduğu apaçık ortada. Tek yapması gereken ne istediğini anlayana ve duyguları netleşene kadar sevdiğine zarar vermemek için ondan uzak durmak. Bu zor birşey değil!

cadım haklısın.. ve çok tatlısın..smil56

benzer bi durumu yaşamış biri olarak kendi düşüncemi söyleyebilirim.
kız arkadaşının yüzünü hatırlayamaman onu sevmediğin anlamına gelmez.
diğerinin aklına gelmesi de onu sevdiğin anlamına gelmez sadece kafaya taktığını gösterir.
böyle kafana takarsan ilişkine zarar verirsin.
her şey senin elinde unut gitsin onu.
kız arkadaşının da yüzüne dikkatlice bak hafızana al.
ne yapıyorsun diye sorarsa söylersin ne olacak hoşuna bile gider.
hatta fotoğrafını iste bak bu daha güzel.
abarttım galiba bir de imzalat bari.
neyse artık her şey dijital zaten gir internete bak resimlerine.
hadi ben kaçtım y789

kız arkadaşının yüzünü hatırlayamaman onu sevmediğin anlamına gelmez.
Nasıl ya? Benim bildiğim seven bir insan için, sevdiği kişinin yüzü, gözlerinin önünden gitmez , değil o, siz sevdiğinizin yüzünü hatırlayamanın normal birşey olduğundan bahsediyorsunuz. Var mı böyle bir mantık? Daha neler duyucam??

Nasıl ya? Benim bildiğim seven bir insan için, sevdiği kişinin yüzü, gözlerinin önünden gitmez , değil o, siz sevdiğinizin yüzünü hatırlayamanın normal birşey olduğundan bahsediyorsunuz. Var mı böyle bir mantık? Daha neler duyucam??
bana olan şey böyleydi bilemiyorum.
sürekli hatırlamaya çalışıp bir türlü hatırlayamıyordum.
hatta en sevmedim insanların yüzleri aklıma geliyordu.
sonra birini gördüğümde acaba o mu derdim hep sonradan o olmadığını fark ederdim.
herkese o diye bakıp hep hayal kırıklığına uğrardım.
onu görünce ise gözlerimin önünden hiç gitmesin isterdim ama dediğim gibi bilemiyorum elinde olmuyor insanın.
sürekli onu düşünüp aslında hiç onu düşünememek gibi bişey.

Arkadaşlar abiler ablalar diyeyim bazı kişilerin yorumunu okuduktan sonra siteye girmeme kararı almıştım fakat gelen kutumda adresi görünce bir bakayım dedim yok sevmiyorsun onu oynama tarzı yorumlar geliyor hep insanlardan çok yanlış ben zaten sevdiğimden eminim onu yazanların lafına bakacak değilim.

Yüzünü hatırlama konusunda zaten telefonumda 30 tane resmi var her gece bakıyorum yüzüne bakıyorum bütün gün hatırlamıyorum daha çok eskiden oluyordu ama ondada biraz sıkınca kendimi yani yanında olduğumda ona baktığımdaki suratı hatırlıyorum burda bir sorun yok.

Ben o kızın aklıma gelmesini takıyordum başka bir siteden büyük bir abiyle konuştum sorunu anlattım özel olarak oda şaşırdı bu aralar bende yaşıyorum öyle birşeyi dedi takma dedi ama canımı sıkıyor benimde bazen geçiyor umursamıyorum bazen çok bastırıyor düşündükçe daha kötü oluyor düşündükçe daha çok korkuyorum elimde olmadan düşünüyorum elimde gerçi neyse geçer buda..

bana olan şey böyleydi bilemiyorum.
sürekli hatırlamaya çalışıp bir türlü hatırlayamıyordum.
hatta en sevmedim insanların yüzleri aklıma geliyordu.
sonra birini gördüğümde acaba o mu derdim hep sonradan o olmadığını fark ederdim.
herkese o diye bakıp hep hayal kırıklığına uğrardım.
onu görünce ise gözlerimin önünden hiç gitmesin isterdim ama dediğim gibi bilemiyorum elinde olmuyor insanın.
sürekli onu düşünüp aslında hiç onu düşünememek gibi bişey.
Evet bana genelde kız arkadaşımın yüzünü hatırlamaya çalışınca o kızın suratı geliyordu :D bilmiyorum çok mu benziyorlar

Arkadaşlar abiler ablalar diyeyim bazı kişilerin yorumunu okuduktan sonra siteye girmeme kararı almıştım fakat gelen kutumda adresi görünce bir bakayım dedim yok sevmiyorsun onu oynama tarzı yorumlar geliyor hep insanlardan çok yanlış ben zaten sevdiğimden eminim onu yazanların lafına bakacak değilim.
Böyle tepkiler ve yorumlar gelmesi normal. Umarım herşey senin için iyi olur başka birşey söyleyemem...

sevmek kavramı göreceli bi kavram :) gerçekten sevmenin ne olduğunu ilerde öğrenirsin. Gerçekten seven geçmişine karşı birşeyler hissetmez.. sadece ona tapar :)

Bende bişey anlataayım bari::D Konu açılmışken:D
bende bi kıza bi sohbet programında başkasıymışım gibi konuştum.Anlaması mümkün değildi.çünkü adres kuzenimndi:D işte onla konuştum onun ağzından.BEnim onu sevdiğimi söyledim.Tabi o hala benim kuzenim sanıyodu. O da bende hoşalnıyorum falan diyodu.Bende ondan bişey bekliyorumm deedii.Açılmamı bekliyodu.Bİliyorum çok kötüyüm:D Zaten söyleyince alındı kaç aydır hiç yüzünü görmüyorum.alındı galiba.birazda küsmüş olmalı.Ama zaten başta ilgi duyuyodum.Sonra iş değişince acaba o benim hakkımda ne düşünüyo diye öğrenmek istedim.Zaten zamanla unuttumm8977
ee benim arkadaşım olmak kolay değil çok kötü oyunlar oynarımm.
Herkeste yedikhkh56Alllah Yardım Etsin ne diyeyim ki!!!y789

çok karmaşıksın ya insan seviyosa zaten başka kimseyi düşünmezki

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri