E
Elektra
Guest
Önceki açtığı konuyla şimdi ki çelişiyor. Neden boşverilsin. Biz hepimiz mi yanlış anlıyoruz o mu yanlış anlatıyor??boşveeeerr. .
Önceki açtığı konuyla şimdi ki çelişiyor. Neden boşverilsin. Biz hepimiz mi yanlış anlıyoruz o mu yanlış anlatıyor??boşveeeerr. .
Daha yaşın şu senin dur bakalım sendromunuda ilk konuyu açtığı zaman dile getirmiş zaten. Ama bizde 17 yaşını yaşadık, duygularının karışık olduğu apaçık ortada. Tek yapması gereken ne istediğini anlayana ve duyguları netleşene kadar sevdiğine zarar vermemek için ondan uzak durmak. Bu zor birşey değil!DURUN Bİ YORUM YAPMALIYIM......
YA KAFAMI DUVARLARA VURUCAM RESMEN..
DAHA 17 YAŞINDA ARKADAŞLAR...
BENCE BİR BOŞLUKTASIN YANLIŞ ANLAMAYIN AMA ACİLEN BİR HEDEF BELİRLEMELİSİN...
EĞER GELECEĞİNLE İLGİLİ BÜYÜK HEDEFLAR KOYARSAN..
BUNLARIN HİÇ BİRİ KAFANA TAKILMAZ..
HOŞÇAKALIN..
Daha yaşın şu senin dur bakalım sendromunuda ilk konuyu açtığı zaman dile getirmiş zaten. Ama bizde 17 yaşını yaşadık, duygularının karışık olduğu apaçık ortada. Tek yapması gereken ne istediğini anlayana ve duyguları netleşene kadar sevdiğine zarar vermemek için ondan uzak durmak. Bu zor birşey değil!
Nasıl ya? Benim bildiğim seven bir insan için, sevdiği kişinin yüzü, gözlerinin önünden gitmez , değil o, siz sevdiğinizin yüzünü hatırlayamanın normal birşey olduğundan bahsediyorsunuz. Var mı böyle bir mantık? Daha neler duyucam??kız arkadaşının yüzünü hatırlayamaman onu sevmediğin anlamına gelmez.
bana olan şey böyleydi bilemiyorum.Nasıl ya? Benim bildiğim seven bir insan için, sevdiği kişinin yüzü, gözlerinin önünden gitmez , değil o, siz sevdiğinizin yüzünü hatırlayamanın normal birşey olduğundan bahsediyorsunuz. Var mı böyle bir mantık? Daha neler duyucam??
Arkadaşlar abiler ablalar diyeyim bazı kişilerin yorumunu okuduktan sonra siteye girmeme kararı almıştım fakat gelen kutumda adresi görünce bir bakayım dedim yok sevmiyorsun onu oynama tarzı yorumlar geliyor hep insanlardan çok yanlış ben zaten sevdiğimden eminim onu yazanların lafına bakacak değilim.Nasıl ya? Benim bildiğim seven bir insan için, sevdiği kişinin yüzü, gözlerinin önünden gitmez , değil o, siz sevdiğinizin yüzünü hatırlayamanın normal birşey olduğundan bahsediyorsunuz. Var mı böyle bir mantık? Daha neler duyucam??
Evet bana genelde kız arkadaşımın yüzünü hatırlamaya çalışınca o kızın suratı geliyordubana olan şey böyleydi bilemiyorum.
sürekli hatırlamaya çalışıp bir türlü hatırlayamıyordum.
hatta en sevmedim insanların yüzleri aklıma geliyordu.
sonra birini gördüğümde acaba o mu derdim hep sonradan o olmadığını fark ederdim.
herkese o diye bakıp hep hayal kırıklığına uğrardım.
onu görünce ise gözlerimin önünden hiç gitmesin isterdim ama dediğim gibi bilemiyorum elinde olmuyor insanın.
sürekli onu düşünüp aslında hiç onu düşünememek gibi bişey.
Böyle tepkiler ve yorumlar gelmesi normal. Umarım herşey senin için iyi olur başka birşey söyleyemem...Arkadaşlar abiler ablalar diyeyim bazı kişilerin yorumunu okuduktan sonra siteye girmeme kararı almıştım fakat gelen kutumda adresi görünce bir bakayım dedim yok sevmiyorsun onu oynama tarzı yorumlar geliyor hep insanlardan çok yanlış ben zaten sevdiğimden eminim onu yazanların lafına bakacak değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.