ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

bugün sitede yazacak bir şey bulamıyorum.kafam durdu resmen...

herkese iyi geceler,sevgiler...

karanlık bir odada küçük bir kafeste kilitliyim. biri beni bulup kafesi açıp beni cıkarmalı.ama kimse görmüyor, dokunmak istemiyor.herkesin kendine göre mesgulıyeti var.bu kafesten kendım cıkmalıyım ama nasıl?elim kolum bağlı,daracık kafeste kımıldayamıyorum bile.nefes almayı bile unuttum...

belki kafesi sen koydun ustune..şole elelrini kaldırsan kafes de duşecek..derın derın nefes allıp butun enerjıyı bedenınde hısset..yavaş yavaş doldur ıcınee..çekkk hanı kemek cıkar fırından mis gıbı heryer ekmek kokusuyla dolar..ve sen ıcıne cekersın aynenn ole..çek butun nefesınle enerjını....huzuru yakala....ve ustunden kafesı kaldır at....

huzur huzur.................senı arıyorum ve bulacagım....8977897789778977897789778977

the_desert e katılıyorum.İnsan kafesleri kendisi oluşturuyor.Hangi psikoloji içine girmek istiyorsa bunu başarabiliyor.Ve bazıları kötülükler karşısında mutlu olmayı bazılarıda umutsuzluğu seçiyor.Kendimizi mutluluğa dahil etmenin zamanı gelmedi mi?

Nekadar söz varsa düne ait,artık yeni şeyler söylemek lazım.
Mevlana Celaleddin Rumi

rüyamda deli gibi bir sürü kıyafet alıyodum bunun anlamını merak ediyorum..

Büyük yorgunluk var üstümde.keşke bugün 31 temmuz olsada askerlik için ayrılsam işte...

Büyük yorgunluk var üstümde.keşke bugün 31 temmuz olsada askerlik için ayrılsam işte...
Yalnız senin yazdıklarını ne zaman okusam yorgun olduğunu ve sürekli akşam olup uyumak istediğini okuyorum. Bunu bahar yorgunluğuna vermiştim ama artık bu iş bahar yorgunluğundan çıktı. Senin bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Sevgilerle...

ben rüya tabirlerine inanmıyorum ışık elçinin yorumlarına inanıyorum cnm.

bu gün haziran ayında yağmur yağıyor istanbulda hem de şakır şakır ben de bu yağmurda dışarı çıktım yürüdüm bütün elbiselerim yıkanmış gibi sırılsıklam oldu.Artık anı yaşıyorum çok mutluyum.Bu sitede emeği olan herkese çooook teşekkür ederim iyi ki varsınız...

Yalnız senin yazdıklarını ne zaman okusam yorgun olduğunu ve sürekli akşam olup uyumak istediğini okuyorum. Bunu bahar yorgunluğuna vermiştim ama artık bu iş bahar yorgunluğundan çıktı. Senin bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Sevgilerle...
nasıl yani elektra:)sence ne olabilir sorun?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri