Şimdi birşeyler bulabildin mi?bugün sitede yazacak bir şey bulamıyorum.kafam durdu resmen...
Aman, her zaman iyi hisset Jelibon'umkendimi iyi hissediyorum..
himm tsk ederim güzel kisAman, her zaman iyi hisset Jelibon'umBu arada imzana da bayıldım girlhaha
Rica ederim ttli3himm tsk ederim güzel kis
t678
Yalnız senin yazdıklarını ne zaman okusam yorgun olduğunu ve sürekli akşam olup uyumak istediğini okuyorum. Bunu bahar yorgunluğuna vermiştim ama artık bu iş bahar yorgunluğundan çıktı. Senin bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Sevgilerle...Büyük yorgunluk var üstümde.keşke bugün 31 temmuz olsada askerlik için ayrılsam işte...
İnternetten rüya tabirlerini aç kıyafet'e bak. Onun içinde kıyafet almak diye de bahseder zaten actionsmilerüyamda deli gibi bir sürü kıyafet alıyodum bunun anlamını merak ediyorum..
nasıl yani elektraYalnız senin yazdıklarını ne zaman okusam yorgun olduğunu ve sürekli akşam olup uyumak istediğini okuyorum. Bunu bahar yorgunluğuna vermiştim ama artık bu iş bahar yorgunluğundan çıktı. Senin bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Sevgilerle...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.