B
blue jaloon
Guest
mesela kimler?neden bazıları bu kadar hırslı?:S
mesela kimler?neden bazıları bu kadar hırslı?:S
insanlar.. tanımazsıny789mesela kimler?
yakın çevrem değil ki benim gelişimim için çalışsınlar alakası yok benimle sadece insanların genelinde böyle çok fazla dünyayı düşünüyorlar..Neden hırslılar? Belki de senin için, senin gelişimin için bu kadar hırslılar
buda senin düsüncen.t678yakın çevrem değil ki benim gelişimim için çalışsınlar alakası yok benimle sadece insanların genelinde böyle çok fazla dünyayı düşünüyorlar..
evet benim düşüncem siz kayılmayabilirsiniz bence doğru amaa yaniyu89buda senin düsüncen.t678
İlk defa akşam olsun da uyuyalım demediğini görüyorum. Başımıza taş yağıcak galiba girlhaha Seni böyle görmek güzel. Sevgilerimle...actionsmileüff yaaa ne kadar sıkıcı bir pazar.nefret ediyorum pazar günlerinden.Adana'dan kimse yok mu?çıkıp gezelim![]()
yakın çevrem değil ki benim gelişimim için çalışsınlar alakası yok benimle sadece insanların genelinde böyle çok fazla dünyayı düşünüyorlar..
İlk defa akşam olsun da uyuyalım demediğini görüyorum. Başımıza taş yağıcak galiba girlhaha Seni böyle görmek güzel. Sevgilerimle...actionsmile
Katılıyorumgelişme büyük...
gene senin düsüncengirlhahaevet benim düşüncem siz kayılmayabilirsiniz bence doğru amaa yaniyu89
evet yani sigrt56gene senin düsüncengirlhaha
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.