ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

üff yaaa ne kadar sıkıcı bir pazar.nefret ediyorum pazar günlerinden.Adana'dan kimse yok mu?çıkıp gezelim :D

yakın çevrem değil ki benim gelişimim için çalışsınlar alakası yok benimle sadece insanların genelinde böyle çok fazla dünyayı düşünüyorlar..

senin gelişimin derken kendi açımdan hırslı ve dünyaya çok bağlı insanların beni olgunlaştırmak amacıyla hayatımda olduğunu düşünüyorum yani kurban psikolojisinden uzaklaşıyorum, hayatımın sorumluluğunu alıyorum, o kişiler neden böyle? ibret almak gerekiyor ve öyle olmamak. öyle olunca ne hale düşüldüğünü görmek. O0

İlk defa akşam olsun da uyuyalım demediğini görüyorum. Başımıza taş yağıcak galiba girlhaha Seni böyle görmek güzel. Sevgilerimle...actionsmile
:D gelişme büyük...

hhehhe aradı işte aradıııııı.. yuppiiiiiiiiiiiii

çok seviyorum ben bu isteğini gönder inan ve unut tekniğini yaaaaaaaaaaa...

kafamdaki şüphelerden kurtulmam lazım.. ama nasıl :( acaba şüphelerimde haksız mıyım yoksa haklı mıyım...offf Allah'ım yardım et bana nolur :(

içimden bişi demek gelmiyor!zamanı gelince deriz inşaALLAH:)

Güzel kokmayı seviyorum,senide...utananadam cilgin897utananadam
Çoook güzel kokuyorum ben yaaaagirlhaha

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri