şuanda ölümle karşılaşmış bide üstüne arkadaşı nie ona haber vermemiş die bisürü kaprise maruz ve dotluğu bitmiş bi insanım.. nie bütün anlayışsızlar beni bulur hiçbizman yapmadığım şeyleri karşımdakinde görüorum..
yok benim öle de değil aslında tamhalam vefat etti karmaşa dert o ara bikere aramış ne msj ne bişi atmış sonra 2gn sonra seni aradım açmadın dio insan bi sorar bişeyin varmı die bisürü kapris yapıp hoşçakal yazmış çocukça.. bu konuda tabi tartıştık gene kapris görüşmeyelim dedi artık uğraşamıcam herkes kendini saydırmak istio ben neyim yaaa
![]()
Teşekkür ederimSen TEKSİN ve bu dünyada da bir eşin benzerin YOK girlhaha girlhaha O yüzden bunu bilerek yaşa girlhaha girlhaha
aşk ne oldu?nolcak bole?hep aynı şeyler aynıd ertler aynı aynı aynı.....alalhım yarduım..sos !!!!!!!
aşk ne oldu?![]()
yok yok küsme.ne zaman ne olacağı belli olmaz...küstü bana sanırım.( acaba bende ona kusmelımıyım?
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.