zindana ışık sızdı...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

tanyeri

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
yeniden meraba canım dostlarım....artık zindan nickimle devam etmemeyi uygun gördüm...çünkü artık zindanda değilim...sizlerin sayesinde güneşi gördüm girlhaha hayattaki dogru yoldaa olma çabama yeni nickimle devam edeceğim...

Yeni nickin hayırlı olsun tanyeri..Güzel bir seçim olmuş..

Devam ettiğin doğru yolda hep güzellikler ve mutluluklarla aydınlanman dileğiyle..actionsmile

umarım tüm güzellikler artarak devam eder.. : )

işte bu....zindan çıktığını karanlığın o kdar da korkunç olmadığını görmen beni çok sevindirdi.. kendini sevmen için nedenlerin arasına değişime açık olmanıda ekle..:)

bu arada iyiki nickini dandan olarak değiştirmemişsin..sevinclitanyeri sana çok yakışmış.. umut dolu olmuşş..

Senin adına çok sevindim..İnşallah güneşin ta tepelere çıkar ve günün ağarır...Sevgiyle kal..
sol18.gif

bu arada iyiki nickini dandan olarak değiştirmemişsin..sevinclitanyeri sana çok yakışmış.. umut dolu olmuşş..

teşekkür ederim bluegirlx...aklımdan geçmdi değil dandan smil56 oldukca esprili bir nick olurdu...ama insanlar zindanı gorunce cogunlukla ay ışıgı,güneş fln diyince...dedim ışıklı,güneşli birşey olsun...yeniden doğus olsn bnm için...tanyerinden hepinize güneş ışığı gönderiyorum.içiniz aydınlansın die..sizleri cok seviyoprum ....iyiki varsnz...

Temelden adımlar daha kuvvetli olur nickini değiştirmen iyi olmuş senin için.Karanlıklara elveda demiş oldu.Artık Senin için güzel günler gelecek

Harikasın canım sevincli sevincli sevincli
Yeni nickin sana hep mutluluk ve beraberinde bol bol cesaret getirsin sevinclisevinclisevincli

İyiki varsın ve iyiki hayatımdasın girlhaha girlhaha girlhaha

Gününün istediğin gibi geçmesine çook ama çooooook sevindimmm....ark5 Bu daha başlangıç hem,daha ne güzellikler yaşıycaksın sevincli sevincli sevincli

Atakan beyden rica ettim,nicklerini birleştirdi saolsungirlhahagirlhahagirlhahaböylece tek tek haber vermekten kurtulacaksıngirlhahagirlhahagirlhaha

25fead89a626f5da5804150b2888f3c1.gif

Harikasın canım sevincli sevincli sevincli

Yeni nickin sana hep mutluluk ve beraberinde bol bol cesaret getirsin sevinclisevinclisevincli

İyiki varsın ve iyiki hayatımdasın girlhaha girlhaha girlhaha

Gününün istediğin gibi geçmesine çook ama çooooook sevindimmm....ark5 Bu daha başlangıç hem,daha ne güzellikler yaşıycaksın sevincli sevincli sevincli

Atakan beyden rica ettim,nicklerini birleştirdi saolsungirlhahagirlhahagirlhahaböylece tek tek haber vermekten kurtulacaksıngirlhahagirlhahagirlhaha

25fead89a626f5da5804150b2888f3c1.gif

hehehehhhh.... tesekkur ederım fgceker...bayağı bir zor oluyordu iki nickle birden ugrasmak...

sayenizde bomba gibiyim...umarım hep boyle devam eder.binlerce kez teşekkur ederim.iyiki varsınz....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri