yeniden meraba canım dostlarım....artık zindan nickimle devam etmemeyi uygun gördüm...çünkü artık zindanda değilim...sizlerin sayesinde güneşi gördüm girlhaha hayattaki dogru yoldaa olma çabama yeni nickimle devam edeceğim...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
bu arada iyiki nickini dandan olarak değiştirmemişsin..sevinclitanyeri sana çok yakışmış.. umut dolu olmuşş..
Harikasın canım sevincli sevincli sevincli
Yeni nickin sana hep mutluluk ve beraberinde bol bol cesaret getirsin sevinclisevinclisevincli
İyiki varsın ve iyiki hayatımdasın girlhaha girlhaha girlhaha
Gününün istediğin gibi geçmesine çook ama çooooook sevindimmm....ark5 Bu daha başlangıç hem,daha ne güzellikler yaşıycaksın sevincli sevincli sevincli
Atakan beyden rica ettim,nicklerini birleştirdi saolsungirlhahagirlhahagirlhahaböylece tek tek haber vermekten kurtulacaksıngirlhahagirlhahagirlhaha
![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.