2012 KPSS...

nurbanu25

New member
10
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
merhaba.ben bu yıl ilk defa kpss ye hazırlanıcam.okulöncesi öğretmeniyim.benim gibi hazırlanacaklar varsa bilgilerimizi burda paylaşalım.teşekkürler...actionsmile

Merhaba, ben de bu sene kpss ye hazırlanıcam, uluslararası ilişkiler mezunuyum ama şu an için pek de bişey bilmiyorum, öğrendikçe sana yazarım, kolaylıklar dilerim... :)

Merhaba, ben de bu sene kpss ye hazırlanıcam, uluslararası ilişkiler mezunuyum ama şu an için pek de bişey bilmiyorum, öğrendikçe sana yazarım, kolaylıklar dilerim... :)
evet bişeyler öğrenen paylaşırsa iyi olur....

Bu sene belki ben de hazırlanırım. Benim alan bilgisi maalesef. Kamu yönetimi mezunuyum. Ben birkaç kere girdim. Alan bilgisinde bu sene farklı bir strateji seçeceğim. Daha etkili olacağına eminim. En azından benim açımdan.

roxie her zaman uluslararası ilişkiler bölümünü de çözebilmeyi istemişimdir. Ua İlişkiler soruları için nasıl hazırlanmayı düşünüyorsun?

Şu kocaman siyasi tarih kitabı var ya Rifat uçarol'un belki sende de vardır. Onu okumak yeterli olur mu?

Bu sene bende gireceğim.sade düz memurluk için.iktisat mezunuyum,mali müşavir stajeriyim ama kpss daha çok isitoyurm.diğer türlü hayat yok.2 defa girdim.2010 ve 2011 olmak üzere fakat ikisinde de hazırlanmadım.zaten bu sene askerden gelip öyle girmiştim :) bu sene dersanye de gideceğim, umarım kazanırım(z).hayırlısı :) telkin var mı? :)

2012 KPSS kitaplarını arıyorum nette ama hiç rastlamadım.daha çıkmadı sanırım.ama artık eylül ayı geldi.yakında okullar açılcak,işe başlıcam kısmetse.bir an önce çalışmaya başlamak istiyorum hayırlısıyla...

Hepinize başarılar diliyorum. Ben de tekrar(malesef) gireceğim bu sene, sınıf öğretmeniyim. 3 senedir talihsizlikler yakamı bırakmadı ama bu sene ben onların yakasına yapıştım çıtayı da yüksek tuttum. Bakalım kim daha yaman çıkacak :) Bu arada bir yayın evinin uzaktan eğitim adı altında bir çalışması var. Ben sadece kayıt videolarla bile fayda görmüştüm. Dershaneye gidemeyecek arkadaşlarım bunu araştırırsa belki faydalı olur. Bahtınız açık olsun.

Hepinize başarılar diliyorum. Ben de tekrar(malesef) gireceğim bu sene, sınıf öğretmeniyim. 3 senedir talihsizlikler yakamı bırakmadı ama bu sene ben onların yakasına yapıştım çıtayı da yüksek tuttum. Bakalım kim daha yaman çıkacak :) Bu arada bir yayın evinin uzaktan eğitim adı altında bir çalışması var. Ben sadece kayıt videolarla bile fayda görmüştüm. Dershaneye gidemeyecek arkadaşlarım bunu araştırırsa belki faydalı olur. Bahtınız açık olsun.
eğer böyle bire- dersane varsa benim için de çok iyi olur.okuldan çıkıyorum zaten yorgun bir şekilde.dersaneye zamanım olmaz benim de. böyle bişi oldu mu en azından evden istediğim zaman takip ederim dersleri...

hangi yayın evi söyler misiniz lütfen

forumdan bir arkadaş ihtiyaç ve yargı yayınevlerini önerdi.matematikte güvender tarihte de pegem yayınevinin iyi olduğunu söyledi...

İhtiyaçın matematiğinden birebir çözümlü sorunun aynısının şıkların yeri bile değiştirilmeden çıktığına şahit olmuştum ve bu ilk değil. Kaynak olarak Ösym tarafından da kullanıldığı için İhtiyaç yayınları tavsiye edilebilir. Onun dışında ben de yargının matematik kitabını beğendim. Ancak alan bilgisine girecekler için Yargı'nın kitaplarını önermiyorum. Tarih için de Cahide Bolat'ın kitabı epeyce meşhur. Benim arkadaşlarımda vardı ve memnundular. Hatta dersde almışlardı kendisinden ve söyledikleri çıkıyormuş.

Benim kastettiğim ihtiyaç uzaktan eğitim. Ben kayıtlı videolarını izlemiştim onu da nette bulabilirsiniz 2010 kayıtları sanırım. Bana faydası oldu özellikle eğitim bilimleri için tavsiye edebilirim. Ben bu sene dershaneye gitmeyeceğim için düşünmüştüm ama maddi olarak gene de ağır geldi 800 tl gibi sanırım. Bir de ztv den bahsedilmiş onun da adını çok duydum ama inceleme fırsatım olmadı. Ben yediiklim dergilerine abone olacağım. Bence bir inceleyin şu an onda da kampanya var ve gayet uyguna geliyor, bol bol da hediyesi var. Ayrıca dergi şeklinde olması disipline olmak için bence birebir. Link verme konusunda tereddüt yaşıyorum, sorun teşkil ediyor mu bilemedim. Ama zaten çoğuna google ile rahatça ulaşabilirsiniz. Bence doğru kaynak seçmek çok önemli, neticede herkesin öğrenme stilleri farklı. Herkese başarılar.

akşam eğitim bilimleri videoları buldum ve indirdim.sanırım ztv nindi.ihtiyaç uzaktan eğitim adlı bir sitemi var değioğlan.link verirsen sevinirim...

Teşekkürler "nurbanu25" evet oradan inceleyebilirsiniz. Ayrıca hatırladığım kadarıyla bu ayın sonuna kadar kampanyası da var. Memurlar.net üyesi olursanız bir kupon kodu ile indirim de alabiliyorsunuz. Bir de öğreten soru bankaları diye bir şey duydum. Ben tarih ve vatandaşlık için düşünüyorum. Soru bankasının özelliği soru çözmekten ziyade soruyu nasıl çözeceğinizi öğretmesiymiş. Alıp inceledikten sonra buraya yazarım faydalı olup olmadığını. Başarılar.

Bu arada elimde video dersler var. GK-GY ve Eğitim Bilimleri tüm dersler var. Özellikle tarih ve coğrafya hoşuma gitti. Sildim zannediyordum bilgisayarımda duruyormuş isteyen olursa dvd çekip gönderebilirim. En azından uzaktaneğitim veya ztv vs. satın almadan önce bir bakın tarzınıza uyuyor mu diye. Yaklaşık 9 gb kapasitede ve 3 dvd ye sığar.

Teşekkürler "nurbanu25" evet oradan inceleyebilirsiniz. Ayrıca hatırladığım kadarıyla bu ayın sonuna kadar kampanyası da var. Memurlar.net üyesi olursanız bir kupon kodu ile indirim de alabiliyorsunuz. Bir de öğreten soru bankaları diye bir şey duydum. Ben tarih ve vatandaşlık için düşünüyorum. Soru bankasının özelliği soru çözmekten ziyade soruyu nasıl çözeceğinizi öğretmesiymiş. Alıp inceledikten sonra buraya yazarım faydalı olup olmadığını. Başarılar.

Soru çözme tekniğinin öğretilmesi bu tür sınavlarda öğrenilen bilgiler kadar önemli oluyor. Sonuçlarını merakla bekliyoruz. :)

yediiklimin dergi seti benim de aklıma yattı.sen aldın mı delioğlan?

yediiklim dergilerine şimdi abone oldum. içeriği kapsamlı.delioğlan arkadaşın dediği gibi dergi ile çalışmak daha etkili olabilir.öğretmen arkadaşlara tavsiye ederim.kampanya 1 ekimde sona eriyor.öğretmen arkadaşlara tavsiye ederim... Yediiklim Yayıncılık

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri