evet bişeyler öğrenen paylaşırsa iyi olur....Merhaba, ben de bu sene kpss ye hazırlanıcam, uluslararası ilişkiler mezunuyum ama şu an için pek de bişey bilmiyorum, öğrendikçe sana yazarım, kolaylıklar dilerim...![]()
eğer böyle bire- dersane varsa benim için de çok iyi olur.okuldan çıkıyorum zaten yorgun bir şekilde.dersaneye zamanım olmaz benim de. böyle bişi oldu mu en azından evden istediğim zaman takip ederim dersleri...Hepinize başarılar diliyorum. Ben de tekrar(malesef) gireceğim bu sene, sınıf öğretmeniyim. 3 senedir talihsizlikler yakamı bırakmadı ama bu sene ben onların yakasına yapıştım çıtayı da yüksek tuttum. Bakalım kim daha yaman çıkacakBu arada bir yayın evinin uzaktan eğitim adı altında bir çalışması var. Ben sadece kayıt videolarla bile fayda görmüştüm. Dershaneye gidemeyecek arkadaşlarım bunu araştırırsa belki faydalı olur. Bahtınız açık olsun.
Hepinize başarılar diliyorum. Ben de tekrar(malesef) gireceğim bu sene, sınıf öğretmeniyim. 3 senedir talihsizlikler yakamı bırakmadı ama bu sene ben onların yakasına yapıştım çıtayı da yüksek tuttum. Bakalım kim daha yaman çıkacakBu arada bir yayın evinin uzaktan eğitim adı altında bir çalışması var. Ben sadece kayıt videolarla bile fayda görmüştüm. Dershaneye gidemeyecek arkadaşlarım bunu araştırırsa belki faydalı olur. Bahtınız açık olsun.
Teşekkürler "nurbanu25" evet oradan inceleyebilirsiniz. Ayrıca hatırladığım kadarıyla bu ayın sonuna kadar kampanyası da var. Memurlar.net üyesi olursanız bir kupon kodu ile indirim de alabiliyorsunuz. Bir de öğreten soru bankaları diye bir şey duydum. Ben tarih ve vatandaşlık için düşünüyorum. Soru bankasının özelliği soru çözmekten ziyade soruyu nasıl çözeceğinizi öğretmesiymiş. Alıp inceledikten sonra buraya yazarım faydalı olup olmadığını. Başarılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.