| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Göz Teması Konusunda Fark Var mı AnketTelkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Göz Temasında Daha mı Rahatsınız Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bende de benzer bir durum var bende yürürken yolda caddede fakülte de fark etmiyor sürekli doğaçlama yapıp duruyorum bi de benim durum farklı benim doğaçlama yaptığım branş rap hal böyle olunca kendi kendime konuşur gibi izlenim veriyorum bi de kulağımda ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Göz Temasında Daha mı Rahatsınız telkin cd indir izle İstanbul Göz Temasında Daha mı Rahatsınız nerededir kimdir Göz Temasında Daha mı Rahatsınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Göz Temasında Daha mı Rahatsınız hipnoz Göz Temasında Daha mı Rahatsınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Göz Temasında Daha mı Rahatsınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Göz Temasında Daha mı Rahatsınız kuantum düşünce kitap haberi
|
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
Tesekkür: 0
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Bende de benzer bir durum var bende yürürken yolda caddede fakülte de fark etmiyor sürekli doğaçlama yapıp duruyorum bi de benim durum farklı benim doğaçlama yaptığım branş rap hal böyle olunca kendi kendime konuşur gibi izlenim veriyorum bi de kulağımda telkinli mp 3 ler varsa sesim daha yüksek çıkıyor bi de çoşup kendimi kaptırırsam bağırarak caddenin ortasında doğaçlama yaparken buluyorum kendimi şöyle bi etrafıma bakıyorum etrafta eyvah genç yaşta kafayı yedi bu çocuk galiba bakışlarına şahit oluyorum ![]() ![]() ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2006
Tesekkür: 1
152 Mesajinıza toplam 344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet aynı gruptayız biz. O kadar eminim ki buna ve öyle mutluyum ki böyle olduğu için... ![]() Aynı dili konuşan bi grup karakteriz ve hiç gocunmadan, başkalarına göre aptalca ama benim özüm olan birçok şeyi anlatabildiğim dostlarımsınız ![]() Turgay sen de bi alemmişsin yani ![]() ![]()
__________________ Uçurtmalar, rüzgar kuvvetiyle değil, bu kuvvete karşı uçtukları için yükselirler... |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
109 Mesajinıza toplam 328 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() En güzeli de bu ben bence tabi aşrıya kaçmadan ![]() ![]()
__________________ Seni tanımladım artık adın okyanus<br />bense içinde gezen avare bir yunus |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Guest
| ![]() evlatlar, benim güzel geleceklerim, bu gün sözüme bizim gençliğimizde diye başlayacağım,özür dileyerekten......hayat şartları insanları bu kadar zorlamıyordu,isteklerimiz hayattan beklentilerimiz, ve bizden istenenler,daha mütavazı, daha küçüktü,ne bileyim aşık olduğumuzda samanlık gerçekten seyran oluyordu,bizde rutin bir standart tutturduğumuz zaman mutlu olup, içimizden taşan neşeyi özgürce yaşayabiliyorduk,maalesef bunu sizlere kadar taşıyamadık,hayat sizden ve bizden ne isterse istesin elde edebildiklerimizle mutlu olmayı sizlere öğretmek ne kelime kendimiz bile unuttuk,sizin şu an yaptığınız doğru,içiniziden taşan coşkuyu özgürce yaşayın, yaşayalım kim ne söylerse söylesin veya düşünsün,,çünkü burada öğrendiğimiz ve deneyimlediğimiz çok önemli bir şey var, küçük adımlarla büyük hedeflere daha kısa zamanda ulaşıyoruz,öz güvenli ve pozitif bir tutum içinde olduğumuz zaman hem hayat hemde yanımızdaki yöremizdeki insanlar bizi sevgiyle destekliyor,çünkü bizim pozitif enerjimizden onlarda etkilenip aynı tutum içine giriyorlar, son yıllarda caddede sokakta asık yüzlü insanlar vardı ve halen daha var , kimsenin yüzü gülmüyordu, belkide bizim gibi insanlar, çoğaldıkça diğer insanlarıda etkileyip yüzlerinin gülmesine vesile oluruz,belkide insanlar sokakta birbirlerini gördüklerinde tekrar candan yürekten selamlaşırlar, sizden dileğim devam edin şarkı söyleyin,dans edin,elinizden geldiğince gençliğinizi yaşamaya gayret edin, ne durumda olursanız olun hayatın bizleri koşulsuzca desteklediğini unutmayın,sözlerim nasihatemi dönüştü ne..eğer öyle anlaşılırsa özür...sadece öneri ve tavsiye amaçlı yazdım. hepimize saygılı sevgiler. |
![]() |
![]() | #15 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: May 2007
6 Mesajinıza toplam 13 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() merhabalar telkinleri yaklaşık olarak 4 gündür gece ve gündüz dinliyorum,bazen baş ağrısı ve ağırlık çöküyor üzerime ama son 1 gündür kendimle daha barışık ve daha pozitif düşünceler kurduğuumu farkettim.telkinleri sabırla dinlemeye dewam edicem ve daha ii olacağıma inanıyorum.bu telkinlerin ve sitnin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum,yaptıkları şeyler insanlık adına gerçekten çok önemli...saygılar |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2007
Tesekkür: 2
38 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende bakamazdim cunku icimdekilerin anlasilacagi endisesi duyardim simdi daha rahatim ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) | |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007
11 Mesajinıza toplam 34 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
3 Mesajinıza toplam 14 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Çoğu kişiyle aynı duygu ve hisleri yaşadığını öğrenmek güzel bir şey. Herkesin yazdığını okuyorum ve okudukça anlıyorum ki onların yaşadıkları değişiklikleri bende yaşamaya başlamışım ![]() Kendini dinleyen biriyim ve hatta bazen dinlemeyi abartan. Denediğim yöntemler mi kolaylaştırdı bilmiyorum ama bu değişimde telkinlerin etkisinin büyük olduğu kesin. Artık müzikleri dinlemediğimde bir eksiklik hissediyorum. Bu tarz bir şeyi arardım hep demek kısmet bu günlereymiş. Hayatta her zorluk geçiyor, gülüyor insan daha zoru var mı diyorum şimdi olsa ne yazar ![]() Yazdıklarıma bakıp gamsız sanmayın sakın acayip dertli biriydim. Şimdi dim diyebiliyorsam bunda sizinde katkınız büyük. Özel hayatımdaki ani değişikliği atlatmaya çalışırken dün 3 aylık olan ilk işimde de oldum. Şimdi ne mi hissediyorum bilmiyorum açıkçası. Çok tuhaf bir duygu ama gerçekten bilmiyorum, ne hissettiğini bilmemek iyi bir şey mi acaba? ![]() Yeni bir yaşama başlamıştım artık daha da yeni çünkü işim de yok ![]() Sevgiyle kalın
__________________ Meltem |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2007 Bulunduğu yer: KOCAELİ
40 Mesajinıza toplam 107 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() göz teması benim için her zaman önemli olmuştur. karşımdaki insan benimle konuşurken gözlerime bakmazsa dürüstlüğünden şüphe duyarım. bence göz teması iki insan arasındaki güen duygusunu oluşturmak açısından kesinlikle çok önemli.
__________________ AY IŞIĞINDA SAKLIDIR... |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
4 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() bende hiç utanma duygusu yok galiba ![]() ![]() birde bence daha dinlemedim ama size kendinize güven veren o telkinler değil siz kendinizi onu dinleyince daha rahat olcağınızı düşünüyor ve buna inanıyorsunuz inandığınız şeyi yapıncada kendinize güveniyosunuz tabi ki buda sizi rahatlatıyor. yani bence bu dinlediğiniz telkinlerle değilde inandığını şeyle ilgili. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Göz Temasında Daha mı Rahatsınız Göz Teması Konusunda Fark Var mı Anket Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bende de benzer bir durum var bende yürürken yolda caddede fakülte de fark etmiyor sürekli doğaçlama yapıp duruyorum bi de benim durum farklı benim doğaçlama yaptığım branş rap hal böyle olunca kendi kendime konuşur gibi izlenim veriyorum bi de kulağımda ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Göz Temasında Daha mı Rahatsınız telkin cd indir izle İstanbul Göz Temasında Daha mı Rahatsınız nerededir kimdir Göz Temasında Daha mı Rahatsınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Göz Temasında Daha mı Rahatsınız hipnoz Göz Temasında Daha mı Rahatsınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Göz Temasında Daha mı Rahatsınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Göz Temasında Daha mı Rahatsınız kuantum düşünce kitap haberi