05-01-2009, 03:20 AM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Pınar Özer in Doğum Hikayesi Pınar Özer in Doğum Hikayesi
Yazarken o anları tekrar yaşamak çok güzel……
Eşimle 6 yıllık birlikteliğin sonunda evlenmeye karar verdik. 17 Temmuz 2005 te birlikteliğe ilk adımımızı attık bir ömür boyu olması dileğiyle.Eşim bebeğimiz olması konusunda benden daha istekliydi.Bende olmasına dair kaygılar daha fazlaydı, daha fazla düşünmenin anlamı yoktu çünkü düşünürsem bebeğimizin olması olasılığı zorlaşacaktı.
İlk gebeliğim düşükle sonuçlandı. İnanın çok kötü bir durum ve duygu.Hamile olduğumu öğrenir öğrenmez doktora gittim her şey normaldi yalnız kasık ağrılarım fazlaydı, gebeliğimin 7.haftası işyerimde çalışırken kasık ağrılarım şiddetlendi kanama başladı doktora gittim iğne yaptı istirat verdi bu arada kanama devam etti tam 3 gün ve bebeğimi kaybetmiştim kürtaj oldum.Ama umudumu yitirmedim belki de tam hazır değildim her işte bir hayır vardı.
6 Ay sonra reglim gecikti bir şeyler olduğunu hissediyordum test yaptım testi en az 3 kez denedim ve sonuncusunda o iki çizgi hamileydim. Korkuyordum çünkü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyordum. Birde kan testi yaptırdım sonuç pozitifti. Bu arada doktorumu değiştirdim.
1 Hafta sonra Doktorum Selahattın Beye gittim.Her şey gayet normaldi ilk hamileliğim düşükle sonuçlandığı için devamlı doktor gözetimindeydim. Hamileliğim çok rahat geçti 2 kere ancak midem bulanmıştır, uykunun dışında.Haftalar birbirini kovaladı 20. Haftada cinsiyetini söyleyebileceğini söyledi doktorum.Küçüklüğümden beri hep bir kızım olmasını istemiştim Eşimin ailesinde bir oğlan merakı vardı sormayın gitsin Oğlum mu olsa acaba diyordum tabiî ki ısmarlama olmuyor istemek… Ben kızım olmasını çok istiyordum ve Allah gönlüme göre verdi bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu duyduğumda çok heyecanlandım sanki dizlerimin bağı çözülmüştü.
37 haftayı tamamladığımda doktorum meğer son kontrollünü yapacakmış. Tansiyonum ölçüldü ve doktorum yarın ameliyata alacağını sabah 8.30 da hastanede olmamız gerektiğini söyledi.Sabahı sabah ettik. Eşim, Annem ve Kardeşim. Son hazırlıklarımı tamamladım duşumu aldım ama hiç uyuyamadım. Sabah Hastaneye geldiğimizde çok heyecanlı ve gergindim.Epidural Sezeryan için son hazırlıklarım tamamlandı ve ameliyathaneye alındım.Ameliyat bir harikaydı, uyanıktım. Doktorum ve ekibi çok şen şakraktı ameliyatta eşimi bile aradılar, 15 dakikanın içinde kızım Eylül üm dünyaya geldi o ağlama sesi ve onu bana verişleri o duyguyu o kokuyu anlatamam.Allah herkese nasip etsin herkesin gönlüne göre versin.İnsan o duyguyu tarif edemez, yaşamak lazım artık kızım var hayata daha çok tutunmak güçlü olmak her şey kızım için.
Ücretsiz izin aldım meleğimi daha fazla emzirmek için. Şimdi işe başladım, öğlenleri sütümü sağıyorum ben yokken içiyor. Anneannesiyle beraber artık. İyi ki anneannesi var.
Kızım, Eylülüm 10 ayını bitirmek üzere meleğim, bitanecik kızım, can yoldaşım iyi ki geldin dünyamıza. Şükürler olsun.Bir afacan, bir hareketli kıpır, kıpır hiç durmuyor.Sürekli yürümek istiyor kollarından tutup yürütüyoruz bir de bir anne deyişi var ki .Kolik sancıları da kalmadı artık ilk zorluklar geçti.
O günler ancak bu kadar kısa ifade edilebiliyor.Allah herkese bu duyguyu tattırsın acılarını göstermesin.
Doktorum Selahattin Kükner ve ekibine Akay Hastanesi hemşirelerine beni hiç yalnız bırakmayan Eşime, Kardeşime ve Anneme çok teşekkür ediyorum.
Sevgiler...
Kaynak: Bebek Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |