Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Rumuz : esrarengiz, İlgisizlik, Ayakta Kalma Mücadelesi

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Rumuz : esrarengiz, İlgisizlik, Ayakta Kalma Mücadelesi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Soru: 1 & 2 - Eşimin ilgisizliği beni çok üzüyor lütfen bana yardımcı olr musunuz? - Perihan hanım ben sorumun cevabını acaba ne zaman alabilirim birde ben kitap yazmak aşamasındayım yıllardır dağarcığımdaki birtakım hayat hikayelerini ilginç anıları yazmak ve yıllardır ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Rumuz : esrarengiz, İlgisizlik, Ayakta Kalma Mücadelesi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 03:23 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Rumuz : esrarengiz, İlgisizlik, Ayakta Kalma Mücadelesi

Soru: 1 & 2

- Eşimin ilgisizliği beni çok üzüyor lütfen bana yardımcı olr musunuz?

- Perihan hanım ben sorumun cevabını acaba ne zaman alabilirim birde ben kitap yazmak aşamasındayım yıllardır dağarcığımdaki birtakım hayat hikayelerini ilginç anıları yazmak ve yıllardır içimde taşıdığım egomu tatmin etmek istiyorum ve kendimi kanıtlamak istiyorum ancak her defasında eşim karşı çıkıyor çeşitli sebebler öne sürüyor oysa ben ekmeğin aslanın midesinde olduğu günümüz hayat şartlarında kendi ekonomik özgürlüğümü kazanmak düşüncesindeyim çünkü bu konuda boş bir insan değilim okul yıllarında makale ve kompozisyonlarım hep birinci olurdu şimdi siz diyeceksiniz ki ihtiyacınız mı var hayır ama bence şu günümüz şartlarında her bayanın kendi ayakları üstünde durması ve erkeğe bağımlı olmaması gerekir düşüncesindeyim nedense eşim hem bana karşı ilgisiz hem de başarılı olmamı istemiyor bu nasıl bir çelişki

Sevgili Esrarengiz,

Birinci sorunuzda eşinizin size ve ihtiyaçlarınıza karşı ilgisiz olduğu inancında olduğunuzu anlıyorum. Bu durumun da sizi çok üzdüğünü tahmin edebiliyorum. Yaşamınızı paylaştığınız kişiye sesinizi duyuramamanız düşüncesi karşısındaki çözümsüzlük bazan çok sıkıntı yaratabilir.

Diğer taraftan şu anda bir kitap yazma aşamasında olduğunuzu ve okul yıllarındaki bu konudaki başarılarınızdan da cesaret alarak iyi bir eser ortaya koyabileceğinizi belirtiyorsunuz. Bu isteğinize ise eşinizin sıcak bakmadığını hatta sizi engellediğini düşünüp derin bir üzüntü yaşadığınızı anlıyorum.

Elbette ki her insanın seçimince yaşaması gerektiği inancındayım. Ama nendense seçimlerimizle yaşamak çoğu kez elimizde olduğu halde bazan içinde bulunduğumuz koşullar nedeni ile yaşamı istediğimiz gibi yaşamak konusunda başarısız olabiliyoruz. Bunun nedeni ise her seçimin arkasında hayatınızdaki başka bir şeylerden feraget etmeniz gerektiğidir. Diğer bir söylemle her seçimden sonra bir takım bedeller ödemek ve hatta bazı isteklerimizden vazgeçmek gerekiyor. Arzularımızdan vazgeçmek zorunda hissetmek gerçekten insanı derinden yaralayan ve mutsuz eden bir durumdur. Fakat yaşamı seçimlerimizce yaşamaya başlayınca bu durumun kaçınılmaz olduğu anlaşılacaktır.

Eğer bir hedefiniz var ise buna ulaşmanın yolları da vardır. Önemli olan bu konuda kararlı olmak ve sorumluluğu üstlenmektir. Kitap yazmak mı istiyorsunuz? Bu konuda başarılı olmak tanınmak, kendi parasını kazanmak, deneyimlerinizi toplumla paylaşmak v.s. gibi arzularınızı yerine mi getirmek istiyorsunuz? Önerim iyi bir kitap ortaya koyabilmenin teknik özelliklerini ve inceliklerini araştirip detaylı bilgi toplamanız ve bir hareket planı yaparak ilk adımınızı atmanızdır. Ne konuda yazmak istiyorsunuz? Yazmak istediğiniz konuda araştırma yaptınız mı? Bu konuda yayınlanmış başka kitaplar var mı? Bu kitapları okudunuz mu? Bu kitapların pozitif ve eksik yanlarını çıkardınız mı? Sizce bu kitaplar başarılı oldu mu? Sizin kitabınızın yeni ne katacağını düşünüyorsunuz? Diğer yazarlar hakkında bilgi sahibi misiniz? Bu insanlar kitaplarını nasıl yayınlatmışlar? Hangi zorlukları aşmışlar_ Bibliografilerini okudunuz mu? Kitabınızı yazdınız mı? Elinizde bitmiş ve yayına hazır bir kitap var mı? yoksa henüz yazmayı planlama aşamasında mısınız? Eğer daha plan aşamasında iseniz, ne kadar sürede bu kitabı bitirmeyi düşünüyorsunuz? Kaç sayfa olacak? Boyutları ve kitabın genel görünümü nasıl olacak? Ulaşabileceğiniz Yayıncıların bir listesini yaptınız mı? Kitabınız bittiğinde kimlere göndermeyi planlıyorsunuz? Kitap Piyasası hakkında araştırma yaptınız mı? Kitabınızın hangi şehirlerde, hengi kitapçılarda ve ne kadardan satılacağını, nasıl reklamının yapılacağını biliyor musunuz? Kitabın basılması için gereken maddi yardımı kim sağlayacak? Size yatırım yapabilecek kimse bulabilir misiniz? Kitap yazmak için gereken kurslar ve seminerler ile ilgili araştırmalar yaptınız mı? Bu kitabı yazmak için Türkçe Yazım dersi, gramer kursu, edebiyat gibi ek dersler nerden alabilirsiniz? Hedef kitlenizi belirlediniz mi? Kitabınızı kimlerin okuması gerekiyor? Çocuklar, öğrenciler, gençler, büyükler, iş kadınları, ev kadınları, erkekler, tüm çalışanlar, yaşlılar? Kısaca okuyucularınız kimler olacak? Yukarıda sadece benim aklıma gelen ilk soruları bilginize sundum. Kitap yazmanın oldukça zor bir iş olduğunu düşünürsek böyle bir çalışma içine girmeden önce detaylı bir plan yapmanın ne kadar önemli olduğunu farkedebilirsiniz. Biraz yukarıdaki soruları açmak gerekirse...

Kitap yazma konusunda kitaplar okuyabilir, kursa gidebilir, denemeler yapıp çeşitli yayın organlarına gönderebilirsiniz. Hatta yazarlığına güvendiğiniz kişilerin yazılarınızı eleştirmesini ve kendinizi daha nasıl geliştirebileceğiniz konusunda bilgi vermelerini isteyebilirsiniz. Elbetteki yeteneğiniz önemli bir avantaj, fakat bir kitap yazarken eğitim ve bilgi de çok önemlidir. Daha sonra kendinizi hazır hissettiğiniz zaman kitabınızın iskeletini kurabilir ve yazmaya başlayabilirsiniz.

i Kitabınızın yazımını bitirdikten sonra yayıncıları araştırıp Pazar koşullarını değerlendirmenizde yarar var. İyi yazmak kitabınızın satılması anlamına gelir. Onun için bu konun pazar koşullarını bilen bir yayınevinin sizin kitabınıza inanması ve yayınlamayı üstlenmesi gerekir ki daha önce kitabı yayınlanmamış birinin kitabına yatırım yapacak ve onu pazarlayacak çok fazla yayın evi bulmak güçtür. Bunun bir başka yolu da sizin masrafları üstlenerek ilk kitabınızı bir yayıncı ile anlaşarak bastırmanız ve piyasaya sürmenizdir. Sonuç olumlu olursa bundan sonraki kitaplarınız için yatırım yapabilecek yayıncılar bulmanız daha kolay olabilir. Bir diğer konu da yayınladınız eserinizin reklamını, tanıtımını ve planını yapmanız gerekecektir. Bu konuda da deneyimli size yardımcı olacak kişilere ihtiyacınız olacaktır.

Sevgili Esrarengiz, eğer gerçekten bunu yapmak isterseniz her türlü zorluğu aşarak hedefinize ulaşabileceğinize yürekten inanıyorum.

Eşinizin size olan ilgisizliği ise farklı bir konu olarak değerlendirilmelidir. Eşinizin ilgisizliğinin nedenini ve ilişkinizde yaşadığınız ve ilgisizliğe yol açabilecek diğer sorunları bilemiyorum, dolayısıyola bu konuda her hangi bir yorum getirmek istemiyorum. Fakat bu durum gerçekten sizin için büyük bir sorun ise bir psikolog ile görüşmenizi öneririm. Eğer psikolog sizin için bir seçenek değil ise bu durumda belki kendisi ile konuşup ilgisizliğinin nedenlerini anlamaya ve birlikte bir çözüm bulmaya çalışabilirsiniz.

Bu durumda önerim öncelikle ön hazırlıklarınızı yapmanız gerekli bilgileri topladıktan sonra da eşinizle onu suçlamadan konuşup bu konudaki ciddi yaklaşımınızı göstererek onun desteğini istemenizdir. Kitap yazma isteğinizin geçici bir heves değil sizin için önemli bir hedef olduğunu göstermeniz ise yarayabilir.

Son olarak, hiçbir kadının bir uğraşı olmadan salt eşine bağımlı olarak yaşaması taraftarı değilim. Günümüz koşullarinda eşlerin her ikisinin de üretken, yaratıcı ve girişimci olmaları arzulanandır. Evin geliri çok iyi olsa da kadınların üretkenlikten vazgeçmemeleri gerektiği inancındayım. Bu kişinin kendisi olmasına yardımcı olabilir. Para elbette ki emeğin karşılıklarından birinin göstergesidir ve iyi bir motivasyon aracıdır ama bunun yanısıra üretkenlikle yaratıcılığın birleşmesi, bunun paylaşılması, kendine, ailesine ve topluma katkı sağlaması oldukça önemlidir.

Lütfen kitabınızı yazın ilk satın alanlardan biri de ben olmak istiyorum.

Saygılarımla,

Perihan Yazıcı

Kaynak: HamileBilgi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks