Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Hayat Soruları

Uyarılar

Hayat Soruları Yaşamla ilgili sorular merak ettikleriniz cevapları nedir ne değildir

Sen ne dedin ben ne anladim. Ben ne dedim , sen ne zannettin, !

Serbest Kürsü ve Hayat Soruları Sen ne dedin ben ne anladim. Ben ne dedim , sen ne zannettin, ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Mutluluk iletişiminde gizlidir. İyi bir iletişim imkansızı mümkün kılar.. Iletişimin bir kaç çeşidi vardır. Bunlar özetle ; Ses iletişimi ; Yazı ile iletişim ; Yüzyüze iletişim ; Telepatik iletişim ; Bu dört iletişim biçiminden üçünü aktif bir biçimde kullanmaktayız. Peki ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayat Soruları telkin cd indir izle İstanbul Hayat Soruları nerededir kimdir Hayat Soruları çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayat Soruları hipnoz Hayat Soruları olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayat Soruları hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayat Soruları kuantum düşünce kitap haberi

Sen ne dedin ben ne anladim. Ben ne dedim , sen ne zannettin, !

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-12-2008, 03:26 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 0
429 Mesajinıza toplam 518 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluemoon24 is an unknown quantity at this point
Standart Sen ne dedin ben ne anladim. Ben ne dedim , sen ne zannettin, !

Mutluluk iletişiminde gizlidir. İyi bir iletişim imkansızı mümkün kılar..

Iletişimin bir kaç çeşidi vardır. Bunlar özetle ;

Ses iletişimi ;

Yazı ile iletişim ;

Yüzyüze iletişim ;

Telepatik iletişim ;

Bu dört iletişim biçiminden üçünü aktif bir biçimde kullanmaktayız. Peki bunlardan hangisi gerçek iletişim..Tek tek inceleyecek olursak ;

Ses iletişimi ; Ses bağlantısı ile olan bu iletişim kişinin duygularıylada bağlantı kurmasını sağlar. Ancak karşılıklı kelimelerin ifade biçimi ve kişilerin içinde bulunduğu ruh hali iletişimin yönünü etkiler . Bazen duyguların ifadesinin aktarımı başarı ile olabilsede görsellik sözkonusu olmadığı için özellikle görselliği güçlü kişilerde pek başarılı bir iletişim olmayabilir. Kendini gerçekten ifade edebilen insanın kişilik özellikleri sesine yansır iyi bir dinleyici bunu algılayabilir. Bu kişilerle iletişim anlaşılır olabilir .

Yazı ile iletişim ; Kişinin ifadesini yazı ile aktarabilme becerisi varsa duygu akışının sağlanmasında iyi sonuç verebilir ancak şimdilerde pek yaygın olan sanal yazılı iletişim insanı gerçeklerden uzaklaştırdığı için depresyon sınırına getirebilmektedir. Duygu ortaya cıkabilmişse ve akışkanlık sağlanabilmişse özellikle dokunsallığı güçlü kişilerde bu iletişim bir anlam ifade edebilir.

Yüzyüze iletişim ; En etkin iletişim biçimidir. Çünkü kişi kendisini ifade ederken duygularıyla da bağlantıdadır ve duyguları bedende ifade bulur. Beden dili olarak ifade ettiğimiz bu durum karşısında bazen kişi tek kelime bile etmese onunla iletişim anlamında bir bağ kurulabilir. En azından kişinin düşüncelerini bedeninin aldığı şekille anlamak mümkündür. Duruşu, oturuşu, el ve ayaklarını kullanım biçimi bize kişinin duygu ve düşünceleri hakkında fikir verebilir. Gerçek iletişim kişinin gözlerinin içine bakarak olanı olduğu gibi tüm duygularını hissederek, yaşayarak karşısındaki kişiye aktarmasıdırki bu durumda kişi kendini öz benliğiyle ifade eder , ne dediği ve ne yaptığı net olarak anlaşılır . Tüm duygularının yansıması karşı tarafça kolaylıkla algılanabilir… Bunu gerçekleştirebilmek gerçek özgürlüktür. Çünkü kişinin içide dışıda birdir.

Telepatik iletişim ; İçsel yeteneklerimizin ortaya çıkması halinde bu iletişim sözkonusudur. İçsel yeteneklerimiz ise kendi içimizde bütünlüğe ulaşabildiğimizde mümkün olabilmektedir. Kendimizi geliştirdikçe , ruhumuzu saflaştırdıkça bu yeteneğimiz daha net olarak ortaya çıkacaktır.

Oysa çoğu insan tüm bu iletişimlerin içerisinde birbirleriyle iletişimsizlik yaşamaktadır. Bunun nedenlerinden en önemlilerinden biri iletişimde bulunduğu kişinin davranışlarını, sözlerini kişisel algıladığı içindir. . Bazen şahit olduğumuz olmuştur. İki kişi karşılıklı diyalog halindedir , her ikiside aynı şeyden bahsetmektedir ancak konunun içine kendi kişisellikleride girdiğinden tartışılan konu unutulur ve kişiler kendi öz savunmalarına geçerek iletişimi koparırlar.

İletişimi koparan bir diğer önemli özellikte hitap biçimidir. Sen diliyle konuşulduğunda karşımızdaki kişi kendini saldırıya uğramış algılayabilir. Ancak ben diliyle konuşulduğunda içtenlik ve yakınlaşma vardır ki bu tür iletişimler karşılıklı iyi sonuç verir. Örneğin “sen haksızsın ”yerine , “ ben bunu haksızlık olarak algılıyorum ” dendiğinde iletişimde anlayış oluşur.

Genellikle sen ne dedin ben ne anladim. yada ben ne dedim , sen ne zannettin, ! şeklindedir. İletişim anında karşımızdakinden gelen etki zaaflarımıza dokunur ve içimizdeki karanlık yanımız aydınlanır. Eğer kendimizde var olan bu zaafımızla yüzleşme cesaretini gösterebilirsek artık bu kısım ebediyen aydınlanır ve onu dışardan gelebilecek herhangi bir şey tetikleyemez, çünkü tetiklenecek bir şey kalmamıştır. Bu bizim bir anlamda da saflaşmamız anlamına gelir. Bu durumun farkına varmazsakta karşımızdakini yanlış anlarız ve tabiki kendimizide yanlış ifade ederiz. İçsel korkularımız bizi olduğumuz gibi olmamızdan ve bizim duygu ve düşüncelerimizi açık ve yalın bir şekilde ifade etmemizden alıkoyar. Farketmediğimiz müddetçede gelişemeyiz. Aynı olayları farklı insanlarla yaşar dururuz.

Geniş farkındalıklar içinde en iyi iletişimleri kurabilmeniz dileklerimle

Sevgiyle kalın

Rüya Yüksel

16.08.2006

Kaynak: HamileBilgi

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

bluemoon24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks