02-01-2008, 08:09 PM
|
#2044 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HAYATIM DEGİŞTİ CAFESİ (Günlük Sohbet Köşesi) hadi haid hadeeeeeeeeeeeeee isftiraymış bak kendine birde şıracı bulmuşsun yufff artık yahu dusun Alıntı: Silvara Nickli Üyeden Alıntı
Shamancım görüyosun arkandan iftira atmışlar. Ama ben seni koruyorum yok shaman öyle yapmaz kıskanmaz seni, beceriksiz kedi :P Kedisin ya işte unutmuşun izinleri açtırmayı oyksa karma marma bahane diii miiii :P
al ben sana verdim karma :) | ayyyyy ayyyy yeterbee bozdurmayı bana kalitemi ben sizi pattilerimle patarım yahuuuuu 44
ahhh silvara senla bir alıp vermediğim yoktu benim oysa ne yaptı ne etti site yöneticiliini kötüye kullandı benim gibi küçük(40) aahhh ahhhhhhhhh
alma mlumun ahını çıkar aheste aheste umarım seninde site ayaların bozula silvara 44 Alıntı: 25emel Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı: pisimbat Nickli Üyeden Alıntı
| savulunn ülenyyy ben geldimmm kim ne dio benim pisimeee bozdurtmayın bana kalitemiii (sahika gibi bagırıyorum burda efekti siz kendiniz düşünün ) | ahhh melecim sen olmasan tüylerimi yolacak bu silvara ve şamanik
heyttt evet ya bozdurmasınlar kalitemizi bizim
silvara şamanik
sevgilerimle
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |