01-10-2011, 09:53 PM
|
#6 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Kafe açıyorum. Bulunduğun mekana göre cafe ni dizayn etmen gerekir diye düşünüyorum. Evvela :)Eyüp gibi bi yerde açıcaksan cafeyi gitarlı öyle canlı müzik çok tercih edilmiyo;ama Sultanahmet'te bu dediğim -ki örnekleri mevcut-olur. Genelde cafenin önüne de sandalye masa koymayı düşünüyosan tahtadan yapılmış olanları tercih etmen gerekir yerine göre. İç-dış dizaynı kendi zevkine göre döşemen gerekir diye düşünüyorum. Açacaksan zaten nasıl bişiler olması gerektiğine karar da vermişsindir. Bence dizayn senin zevkine kalmış;ama renk uyumuna dikkat et derim ben, Bi müşteri olarak bana sıcak gelen cafe genelde renkleri hoşuma giden cafelerdir ve koltukları da önemlidir benim için. Rahatlık vs. Bence renklerin anlamlarını da araştır. İnsanları acıktıran renkler mevcut. Strateji meselesi:) Tanıdığım biri restaurant işletiyor , ondan gözlemldiklerime göre yazdım biraz da bunları. Hatta ne dicem şark köşesi yaparsan süper tutar. Nerde açacağını söylersen bi sır vericem sana :) "Kaliteli bir nargile ve hakiki közde türk kahvesinden asla vazgeçemezler haberin olsun." Sosyal bi insansan o cafe alır başını yürür zaten. Bu arada cafenin sitesine de ihtiyacın olacak büyük ihtimalle. E anlaşırsak onu da ben yaparım artık sana :) Hadi hayırlı olsun. |
| |