SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..Hedef Ön Hazırlık ve Hedefler Makaleler SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı:
disik82 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar merhaba:) bu ortam beni öyle heyecanlandırdı ki şuan.bende hemenisteklerimi sıralamak istiyorum:)
1.sevgilimle evlenmek istiyorum
2.işimde terfi etmek istiyorum
3.maaşımda ciddi bir artış istiyorum...
kendimce hayal panoları yapıyorum durmadan,bişeyler yazıp çiziyorum oraya buraya ve heyecanla ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hedefler Makaleler telkin cd indir izle İstanbul Hedefler Makaleler nerededir kimdir Hedefler Makaleler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hedefler Makaleler hipnoz Hedefler Makaleler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hedefler Makaleler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hedefler Makaleler kuantum düşünce kitap haberi | |
|
09-06-2008, 09:11 PM
|
#51 (permalink)
| <b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Alıntı: disik82 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar merhaba:) bu ortam beni öyle heyecanlandırdı ki şuan.bende hemenisteklerimi sıralamak istiyorum:)
1.sevgilimle evlenmek istiyorum
2.işimde terfi etmek istiyorum
3.maaşımda ciddi bir artış istiyorum...
kendimce hayal panoları yapıyorum durmadan,bişeyler yazıp çiziyorum oraya buraya ve heyecanla sonuçları bekliyorum birde sizinle bu enerji topuna katılmak istiyorum:)sevgiyle kalın ve güzel gönülleriniz ne istiyorsa hepsi gerçek olsun:D | bu güzel dileklerinini kısa zamanda sana ulaşması dileklerimle.
mutluluk ve ışıkla kalalım. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. | Offline
| |
09-06-2008, 10:15 PM
|
#52 (permalink)
| Administrators ♥Ozlem Şahin ♥
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. | Offline
| |
10-06-2008, 11:53 AM
|
#53 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 27
89 Mesajinıza toplam 236 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. çok teşekkür ederim hepimizin isteği gerçek olsun arkadaşlar:) | Offline
| |
26-10-2008, 08:13 PM
|
#54 (permalink)
|
Tesekkür: 0
7 Mesajinıza toplam 20 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. 1.Aşık olduğum kişiyle mutlu ve hayırlı bir evlilik
2.Sağlıklı ve mutlu çocuklarımızın dünyaya gelmesi.
3.Ailemle mutlu, mesut günler.....
bunun için zaman zaman kendi kendime "mutlu bir evliliğe hazırım" diye telkinde bulunuyorum. | Offline
| |
08-11-2008, 09:20 PM
|
#55 (permalink)
| Guest | Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. the secret kitabını ikinci defa okuyorum ve videosunu tekrar tekrar izliyorum. ben enerjiye bütün kalbimle inanıyorum. hayal ablamın hazırladığı çekim yasası meditasyonunu her akşam yapıyorum.
ben çocukken hep margarin kağıtlarını biriktirip, araba çıkar umuduyla postalardım.bol bol hayal kurardım. ileride bir arabam olsun, olsun da küçük olsun diye. hiç öyle bir maddi imkanım yoktu. o yüzden hep küçük araba hayali kurdum. şimdi bi uno'm var. tamamen tesadüf oldu bu arabaya sahip olmam. şimdi düşünüyorum ben bunu istediğim için oldu.
şu an 24 yaşındayım.20 yaşına kadar gecekonduda yaşadım .maddi sıkıntılar içinde büyüdüm.umudumu yitirdiğim anlar oldu. isyan ettiğim.neden sorusuna cevap bulamadığım. ama yılmadım hafta sonları marketlerde standlarda çalıştım. işportacılık yaptım çorap sattım , dart sattım, anketörlük yaptım. ünüverste öğrencilerinin,maddi sıkıntı çeken öğrencilere ders verdiği kollektif bir dersanede sınava hazırlandım. rehber öğretmenliğini çok istemiştim ama o dönemde, şimdi baktığımda hiç önemi olmayan sorunlar yaşadım.kazanamadım.
2 sene önce kredi çekip kuruyemiş dükkanı açtım. 3 ay sonra yine krediyle arabamı aldım.hiç bir güvencem olmadan, borcun altına girdim.şu an hala dükkan işletiyorum ve borçlarım bitti. bunu ben başardım.çok mücadele verdim çok çalıştım.öyle sadece istemekle olmadı. hep yeni adımlar attım.rakiplerim benim yeniliklerimi takip ettiler. herşeyin iyi olacağına inandım. bir şeylerin rast gideceğine hep inandım ve bu böyle de oldu. şimdi bunu anlatırken bile inanamıyorum aslında.herşeye sıfırdan başladım. 24 yaşındayım. kendime ait bir dükkanım ve arabam var. para kazanıyorum.hayatımı kazanıyorum.
şimdi aynı dükkan içinde extra gelir getirecek bir iş daha yapmak istiyorum. damacana su bayiliği aldım. bu piyasaya yeni çıkacak olan bir su.yerine gidip fabrikasını gördüm.henüz daha gelmedi sularım. çok heyecanlıyım. hedefim günde 200 damacana su satmak. hayal ediyorum şimdi. 'günde 200 damacana su satıyorum' bu kelimeyi defalarca ard arda yazdım. ilk suyun dükkana gelişini, tanıtımını yaptığımı, müşterilerimin suyu çok beğendiklerini, ard arda sparişlerin geldiğini , su satışımın çok kısa bir zamanda istediğim seviyeye çıktığını hissediyorum.
beni ilerlediğim yoldan caydırmak isteyen çok insan oldu. çok olumsuz kelimeler duydum. ama bunların hiç biri beni hayallerimden vazgeçiremez. yapamazsın, olmaz, çok zor diyenlere gülüyorum şimdi. çünkü bu tip insanların, kurdukları olumsuz senaryoların sadece çevrelerinde başarılı insanlar görmek istemedikleri için olduğunu görebiliyorum.bana negatif enerjilerini göndermelerine izin vermiyorum.
herkesin iyiliğini istiyorum bütün kalbimle.mutlu , neşeli, kendine, güvenen, olumlu insanlarla dolmasını istiyorum çevremin
şu anda sahip olduğum her şey için teşekkür ediyorum.bana iyi dileklerinizi, enerjinizi göndermenizi istiyorum. aranızda olduğum için çok mutluyum. bana manevi güç veriyorsunuz. kendime olan güvenim daha da artıyor. teşekkür ederim. teşekkür ederim. teşekkür ederim.. |
| |
08-11-2008, 10:55 PM
|
#58 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. seni gönülden tebrik ederim.....
inancınla ve azminle insanlara ilham kaynağı olacak nadir insanlardansın....
başarılarının devamını diliyorum...ve sana çok teşekkür ediyorum paylaşımın için...
sevgiyle kal... | Offline
| |
09-11-2008, 02:01 AM
|
#59 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Sükrediyorum, ailemle ilgili herseye, sagligima kavusmama, büyümeme, olgunlasmama, tekrar sevgiyle kendime ve beni sevenlere sarilmama, depresyona girmeden direksiyorunu kirmami saglayan bu siteyi bulmama, isime, bu ise sahip olmami saglayan insani karsima cikardigi icin ve bana isi sevmemi saglayan is arkadaslarima, maddi anlamda rahat oldugum icin sükrediyorum ve bu hayati kendimi ve insanlari sevmemi saglayan bu bakis acisina sahip oldugum icin sükrediyorum. öncelikle elbette Allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum. inaniyorum ömrümüzü paylasacagimiz insani bulduguma ve simdi onunla mutlu bir evlilik diliyorum. sadece bunu yaparken eminim diyorum. biliyorum ki süphe ve korkuyla bir bardak cayi bile cekemezsiniz hayatiniza. hep korktum istemekten, emin olarak istemekten cünkü hayal kirikligi yasamak istemedim. ne kadar büyük bir hataymis. simdi eminim önce hayirlisiyla diyorum ve onunla mutlu bir evlilik diliyorum birbirimizi cok bekledik artik zamanidir.
burdaki insanlarin bu olumlu enerjisinden ve hayatlarina yaptiklari güzelliklerden etkilenmemek mümkünmü? bu güzellikleri hayatimiza katmamizi ve gelecege umutla sevgiyle bakmamizi ve hayata olan inancimizi saglayan her bireyin hayatimdaki güzelliklere bir katkisi olduguna inaniyorum. sevgiyle ve saygiyla, tesekkürler
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin
Geriye kalan et ve kemiksin
Gül düsünürsün gülüstan olursun
Diken düsünürsün dikenlik olursun
MEVLANA
hayat ve algi arasindaki saat farki | Offline
| |
09-11-2008, 02:02 AM
|
#60 (permalink)
| Super Moderator
Tesekkür: 30,500
1,573 Mesajinıza toplam 7,820 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SECRETİN KAYIP PARÇALARINI EYLEMLERİMİZLE BULALIM.. Alıntı: ÖZLEMBOZ Nickli Üyeden Alıntı
beni ilerlediğim yoldan caydırmak isteyen çok insan oldu. çok olumsuz kelimeler duydum. ama bunların hiç biri beni hayallerimden vazgeçiremez. yapamazsın, olmaz, çok zor diyenlere gülüyorum şimdi. çünkü bu tip insanların, kurdukları olumsuz senaryoların sadece çevrelerinde başarılı insanlar görmek istemedikleri için olduğunu görebiliyorum.bana negatif enerjilerini göndermelerine izin vermiyorum. | Özlem, hayata sıkı sıkıya bağlı olduğun ve azminden ödün vermediğin için seni tebrik ederim..Tüm hayatın boyunca başarılarının artarak devam etmesi dileklerimle.. | Offline
| | | |