Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Hikayelerimizi Anlatalım

Uyarılar

enayi yerine konulanlar

Hayatım Değişti Klubü ve Hikayelerimizi Anlatalım enayi yerine konulanlar Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız İyi niyet besleyip de karşılığını görememek.. Çabalarının sonuçsuz kalması.. En acısı da enayi yerine konulduğunun zamanında farkedilememiş olması.. Hepsi geldi geçti çok şükür ama nasıl kapanır arkadaşlar onca yara.. Hangi telkinleri dinlemek kendini nasıl motive etmek gerekir?...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hikayelerimizi Anlatalım telkin cd indir izle İstanbul Hikayelerimizi Anlatalım nerededir kimdir Hikayelerimizi Anlatalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hikayelerimizi Anlatalım hipnoz Hikayelerimizi Anlatalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hikayelerimizi Anlatalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hikayelerimizi Anlatalım kuantum düşünce kitap haberi

enayi yerine konulanlar

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18-05-2011, 11:57 PM   #1 (permalink)

mevsim_bahar_olunca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9
10 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mevsim_bahar_olunca is an unknown quantity at this point
Standart enayi yerine konulanlar

İyi niyet besleyip de karşılığını görememek..
Çabalarının sonuçsuz kalması..
En acısı da enayi yerine konulduğunun zamanında farkedilememiş olması..
Hepsi geldi geçti çok şükür ama nasıl kapanır arkadaşlar onca yara..
Hangi telkinleri dinlemek kendini nasıl motive etmek gerekir?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

mevsim_bahar_olunca isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2011, 12:53 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough
Standart Cevap: enayi yerine konulanlar

yaralar kendini ve başkalarını affederek kapanır... ne enayi yerine konulduğunu düşünerek kendine acı, ne de başkalarına kin besle... yaşadığın herşey senin için deneyimdir... ilk seferinde enayi yerine konulursun ikinci sefer ilk seferde yaptığın fedakarlıkları yapmadığında dersini almışsın demektir... zamanla bunlar önüne çıkmamaya başlar, verdiğin değerin, iyi niyetinin karşılıklarını görmeye başlarsın... her seferinde aynı hataya düşersen de hayat sana bundan dersini çıkarıp yoluna devam etmeyi öğrenene kadar aynı tip insanları ve durumları çıkarmaya devam eder... =)
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2011, 12:57 PM   #3 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 149
281 Mesajinıza toplam 836 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
_roxie_ will become famous soon enough_roxie_ will become famous soon enough

bir de şunu tavsiye ederim, beklenti içerisinde olma... sen iyiniyetli bir insansan bunu koru, illa karşılığını görmem gerekir diye düşünme... sen sen olduğun için iyiniyetlisin, bunu kendin için bir değer olarak koru, başkaları için değil... ama iyiniyetinin suistimal edildiğini gördüğünde de sınır çizmeyi, "hayır" demeyi bil... zaten iyiniyetini kendin için bi değer olarak benimsersen, yani şunu demeye çalışıyorum, "başkalarının sevgisini takdirini beğenisi kazanmak için iyi niyetli olmam gerekir" diye düşünmezsen, iyiniyetini bunun bi aracı olarak görmezsen bu kendiliğinden oluşacak bir şeydir.
_roxie_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-05-2011, 01:10 PM   #4 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about

kendine güven ve sucluluk telkinleriyle baslamani öneriyorum, telkinlerden fayda görebilirsin ama esas olan düsünlerini degistirmen, biliyorum insanin gücüne giden bir durum, ayni seyi bende yasadim ama ben kötü durumlardan cabuk kurtulabilen bir insanim. düsüncelerini degistirisen zaten bu kisir döngüyüde atlatirsin ama dikkatli olmani öneriyorum, su anki düsüncelerin seni zayif birakiyorda sen onlardan kurtulmak icin yeni düsünceler gelistirirken bunlarindan dogru olmasi lazim, zira kimse pek farkinda degil ama insanin hayatindaki kücük bir degisim büyük bir etkiye sahip olur ama biz farkinda olmayiz. kendi hayatimizi iyilestirmek icin bir sey yapariz ve vir anda büyük bir etkiyle hayatimiz daha iyi olur.

sana söyle düsün böyle düsünme derdim ama bu seni yönlendirmek gibi olur, yaralarinin ilacini en iyi hazirlayabilecek olan sensin, hassas yerin neresi kendin daha cok iyi biliyorsun, kendini düsünce acisindan degistirmen icin kendini dinlemen lazim, kendini dinlemen icinde sakin dingin zamanlara ihtiyacin vardir, kendi hayatinda bu zamanlari olusturabilirsen cok güzel olur.

Ayrica, bu dünya baskasinin sana yaptigi sacmaliklar yüzünde üzülmeye degmez. o kisi hayatindan cikti gitti belkide ama halen acisini yasiyorsun, belkide sana kendi gururun biraz zarar veriyor cünkü bu sekilde düsünüp kendini üzüyorsun, burda sana uzunca yazardim ama asagida paylasacagim bir yazi benim demek istediklerimi daha öz daha kisa anlatiyor.

La tahzen (üzülme)

La-Tahzen / Üzülme Çünkü hüzün, düşmanı sevindirir, dostunu üzer, haset edenin diline düşürür.
La-Tahzen / Üzülme Çünkü hüzün, kaybolanı geri getirmez, öleni diriltmez, kaderi değiştirmez, hiçbir fayda getirmez.
La-Tahzen / Üzülme Çünkü hüzün sinirleri yıpratır, kalbini yorar, gecelerini mahveder.
La-Tahzen / Üzülme eğer günah işlediysen tövbe et, istiğfarda bulun, yanlış yaptıysan düzelt, o'nun rahmeti sonsuz, kapısı hep açıktır.
La-Tahzen / Üzülme kaybettiğin şey için üzülme çünkü daha pek çok nimetlere sahipsin. Allah'in sana bahşettiği diğer nimetleri düşün ve şükret.
, "Allah'ın nimetlerini saymaya kalksanız buna güç yetiremezsiniz" buyurmuyor mu?
La-Tahzen / Üzülme ehli batılın sözlerinden dolayı üzülme, onların tenkitlerine sabrettiğin sürece mükafatlandırılacağını unutma.
La-Tahzen / Üzülme insanlara ihsanda bulunduğun sürece üzülme. Çünkü mutluluğun yolu insanlara ihsanda bulunmaktan geçer.
La-Tahzen / Üzülme Çünkü iyiliğin mükafatı on mislinden yedi yüz misline, kötülüğün karşılığı ise sadece mislince......

artik daha fazla üzülme oldumu, görüsmek üzre, hoscakal

Bookmarks