12-05-2016, 09:34 PM
|
#3 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,303
366 Mesajinıza toplam 1,481 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Bir hikayem var. Bir hikayem bitmedi. Alıntı: deupgraded Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar :)
Ben biraz katı bir çocukluk geçirdim.. Annem biraz fazla üzerimde baskı yapıyordu, babamdan rahatsız oluyordum yakın değildik.. Bilgisayar atari çocuğuydum asosyal durumda utangaç bir çocuktum. Beni sosyalleş diye diye insanlara yönlendirdiler ve ben artık onların kölesi oldum.. annemi kaybettim 15 yaşımda. babamla yakınız ama değiliz.. Yıllardır çok önemsedim insanları ve fikirlerini.. Beğenilme takdir edilme onaylanma ihtiyacı yaşıyorum hala.. mükemmelliyetçiyim.. özgüvenim yerinde değil.. hani başarı insanlar ve başarısız insanlar arasındaki farklar var ya paylaşılan, ordaki tüm olumsuz özelliklere sahip olduğumu gördükçe daha kötü hissediyorum.. kitaplar okuyorum duruyorum ama detaylar içinde kayboluyorum.. devamlı olmuyor, devamlılık yok.. Şu an askerden geldim ama hayat çok boş geliyor.. hiçbir yere sığamıyorum, yaptığım şeylerden hiç keyif alamıyorum tek yaptığım kusurlarımı çözmeye çalışmak ve bu bataklıkta boğuluyorum.. Yardım edin neye ihtiyacım var bilmiyorum nerden başlamalıyım hiçbir şey bilmiyorum ben.
Yardım edin!! | Bikaç şey dışında yazdıklarınla aynı şeyleri hissediyorum.Ben bu siteye üye olalı bayağ oldu.telkinler dinledim,pozitif yazılar okudum.Hep kendimi olumlu düşünürsem herşey istedigim gibi olur a inandirdim.Olmadi.Ya da ben olumlu düşünmeyi başaramadım.Yıllarca hep özgüvenim ya tavan yaptı ya da yerlerdeydim.Şimdi şöyle düşünüyorum.Keşke normal bi insan olsaydım hayat benim için daha kolay olurdu.Ama değilim ve başıma gelen olumsuz şeyleri yük olarak kabul ediyorum.çok sacma insanların önemsemedigi seyleri ben hayat meselesi yapıyorum.Aslında bizim anlamamız gereken hayat herşeyi dert edinmek için çok kısa.Ve belki de biz bazı şeyleri umursamazsak her şey yoluna gircek.
Profilini inceledikten sonra şunu da yazmak istedim.Yaş olarak yakıniz.Belki de yaşadığımiz şey gelecek kaygısi :/
__________________ "Zorlukla beraber kolaylık vardır. Evet, zorlukla beraber kolaylık vardır." (İnşirah, 94/5-6) |
| |