Hipnoz
hipnoz kekemelik,
psikoterapi hipnoz,
bilinçaltı hipnoz,
hipnoz hipnoterapi,
hipnoz telkin,
tıbbi hipnoz,
meditasyon hipnoz,
psikolog hipnoz,
hipnoz tedavi,
hipnoz sigara,
hipnoz tedavisi,
hipnoz,
hipnoz sigara bırakma,
depresyon hipnoz,
psikoloji hipnoz,
hipnoz,
hipnoz telkinleri,
kekemelikte hipnoz,
telkinli hipnoz,
| HİPNOZ DENEYİMLERİAlternatif Kişisel Gelişim ve Hipnoz HİPNOZ DENEYİMLERİ Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hipnozun Yararları
Hipnozun en önemli yararlarından biri, kendi isteğinizle ve herhangi bir prosedür olmadan kendi başınıza kullanmayı öğrenebilmenizdir. Bu da hayatınız boyunca ondan yararlanmanızı sağlar.
Hipnoz sayesinde:
*Farkındalık ve önseziyi geliştirme ve ifade etme
*Kendini değerli, kendine güvenen ve hevesli ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hipnoz telkin cd indir izle İstanbul Hipnoz nerededir kimdir Hipnoz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hipnoz hipnoz Hipnoz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hipnoz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hipnoz kuantum düşünce kitap haberi
Anketimiz: Adil Maviş seminerinden |
süperdi,çok memnun kaldım.
| | 17 | 37.78% |
iyiydi memnun kaldım.
| | 12 | 26.67% |
eh işte idare ederdi.
| | 3 | 6.67% |
bilmem ki...
| | 11 | 24.44% |
çok kötüydü,boşuna pazar günüm gitti.
| | 2 | 4.44% | | |
|
03-07-2008, 10:58 AM
|
#81 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 0
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ Hipnozun Yararları
Hipnozun en önemli yararlarından biri, kendi isteğinizle ve herhangi bir prosedür olmadan kendi başınıza kullanmayı öğrenebilmenizdir. Bu da hayatınız boyunca ondan yararlanmanızı sağlar.
Hipnoz sayesinde:
*Farkındalık ve önseziyi geliştirme ve ifade etme
*Kendini değerli, kendine güvenen ve hevesli hissetme
*Zihinsel negatif durumları ve sizi nasıl etkilediğini keşfetme
*Husumet, dargınlık ve reddedilme korkusundan kendini arındırma
*Daha mutlu bir yuva kazanma, ebeveyn veya arkadaş olma
*Herhangi bir durumda gevşeme yeteneği kazanma
*Doğal ve kolay uykuyu sağlama
*Kendini, düşüncelerini ve hizmetlerini güven ve hevesle sunabilme
*Gelirini arttırma
*Değerli arkadaşlıklar kurma ve sürdürmek
*Hedeflerini seçme ve gerçekleşmesi için gerekenleri planlama.
*Beynini pozitif zihinsel kavram ve başarılı tavırlarla programlama
*Kolayca zihinsel imajlar meydana getirme yetisi geliştirme
*Daha iyi kararlar verme
*Dikkati arttırma
*Belirsizliklerinizin üstesinden gelme.
*Duygusal ifadenin kalitesini arttırma
*Stresi azaltma
*Sağlığı ve iyi hali arttırma
Hipnoz 8 alanda uygulanabilir:
1.Zihinsel ve duygusal sağlık
2.Fiziksel sağlık
3.Psişik ve ruhsal gelişim
4.Yaratıcı ve eğitici gayretler
5.Atletizm ve sporda motivasyon
6.İşle ilgili ilgi alanları
7.Kanuni konular
8.Hayal gücünün şahsi hedefleri gerçekleştirmede kullanılması.
Hipnoterapist danışanın hayal gücünü kullanarak şunları gerçekleştirmesinde yardımcı olur:
a)İçgörü kazanma
b)Yeni çözümler bulma
c)Eski, kısıtlayıcı, sınırlandırıcı düşünceleri tekrar yapılandırma
d)Pozitif duygulara yoğunlaşma
e)Negatif duyguları yok etme
f)Öz kontrolünü kuvvetlendirme
g)Yeni, sağlıklı alışkanlıklar geliştirme
h)Semptomları azaltma veya yok etme.
i)Problemlerin kaynaklarını keşfetme
j)Bilinçaltını eğitip tekrar programlama. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. | Offline
| |
03-07-2008, 11:09 AM
|
#82 (permalink)
| Teğmen
12 Mesajinıza toplam 39 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ Oto-hipnoz nedir?
Oto-hipnoz kişinin kendisini hipnotize etmesi ve olumlu telkinler vermesi sürecidir.
Oto-hipnoz, hipnoz altında kişiye hipnozitörün vereceği telkinlerle öğrenilir. Sadece gevşeme değil, bilinçdışına telkin verilebilecek düzeye inilmesi gereklidir. Gevşemeyi öğrenmeye yönelik yapılan çalışmalar oto-hipnoz çalışmaları değildir.
Oto-hipnozda nasıl telkin verilir?
Kişi önceden hazırladığı telkin kalıplarını çalışmanın hemen öncesinde kendisine verir. Oto-hipnozda bilinç dışının bu telkinleri işlemesi sağlanır.
Evet. Herkes oto-hipnozu öğrenebilir. Ortalama 4 ya da beş saat süren aralıklı bir çalışma ile herkes oto-hipnozu öğrenebilir.
Oto-hipnozla kendimde ne gibi değişiklikler sağlayabilirim?
Günlük yaşamın getirdiği stresten kurtulabilirsiniz. Onların birikip “Mamak Çöplüğü” gibi patlak vermesinin önüne geçebilirsiniz.
__________________ Kendini kontrol edemeyen hiçbir şeyi kontrol edemez. | Offline
| |
03-07-2008, 09:49 PM
|
#83 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 202
98 Mesajinıza toplam 415 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ Dun ve bugun değişimleri hısstmeye gitar çalarken zevk almaya başladım arkadaşlar semınerden once gitar çalmayı çok istıyor ama elıme adlığımda bırakasım gelıyor yanı sıklıyordum şimdi oyle bır konumdayımkı o rıtmı atarken oyle zevk alıyorumkı hiç braıkasım gelmıyor tellere basarken bıraz parmaklarım acısada o bambaşka bır duygu müzik ruhumu zenginleştiriyor huzur verıyor ÇOK MUTLUYUM gerçekten ilerlemeye başladım bildiğim şarkıları çalarken zevk alamıyordum hep aynıalrını çalıyor ama huzursuzdum dıkkatım başka yerlerdeydı şimdi burda kontrasyonum arttı sankı bişiler yavaş yavaş değişiyor ve ben bunu hissedıyorum gerçekten hala aklım seminrde hepiniz süpersiniz çok teşekkürler kendınıze ii bakın
__________________ zaman herşeyi çözer şu beklemek olamasa | Offline
| |
03-07-2008, 10:32 PM
|
#84 (permalink)
| Guest | Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ Alıntı: izumi Nickli Üyeden Alıntı
hayal ablam,
sen akşamları bir bardak su alıp yaraını içmek, sonra sabah klanını içmekten bahsetmiştin...
burada ondan bahsedebilir misin (tabi kaçırmadıysam )
teşekkürler ablam | ablam adil bey bize böyle bir telkin verdi..her akşam yanımıza bir bardak su alıcaz..yarısnı akşam yatarken içicez diğer yarısınında sabah kalkınca,,sanırım bunu bilinçaltına verdiği mesajları pekiştirmek için yaptı nedenini bilmiyorum tam olarak.. |
| |
04-07-2008, 09:25 AM
|
#85 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ OTO TELKİN
İnançlarımız ve yaşam senaryolarımız kısa ve uzun vadeli oto telkinler olarak değerlendirilebilir. Erickson’un naklettiği bir olay oto telkinin gücü konusunda oldukça kayda değerdir(Rossi, Ryan, & Sharp, 1983).Colorado Psychopatik Hospital‘da bir hasta “ Ben önümüzdeki cumartesi sabahı saat 10.00 da öleceğim” diye duyuru yapar. Duyurudan sonra hasta iyi yemekler yer,uykusunu iyice alır. Sağlık durumu kontrol edilmiş, hiçbir sorun ile karşılaşılmamıştır. Cumartesi sabahı saat 10.00’ dan önce tüm hastane personeli hastanın başında toplanır ve hastanın ölümünü seyretmek için beklemeye başlar. Hasta daha önce söylediği saatte ölür. Sonrasında yapılan otopside hastanın ölümüne neden olacak hiçbir belirti bulunamamıştır. Erickson’un bu olay hakkında; “Düşüncelerin, duyguların, hislerin, tutumların ve inançların insan vücudu üzerine olan güçlü etkisini gösteren bir olay” yorumunu yapar. Hipnoz sırasında tedavi için kullandığımız mekanizma bu hastayı öldüren mekanizma ile aynıdır.
| |
04-07-2008, 09:30 AM
|
#86 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ Pardon yanlış yere yazdım yukardaki yazıyı..
| |
04-07-2008, 12:04 PM
|
#87 (permalink)
| Teğmen
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ Bir e-kitap isteyen indirip okuyabilir ben henüz okumadım. http://kutuphanebiz.blogspot.com/200...ne-sheean.html
| |
05-07-2008, 11:08 AM
|
#88 (permalink)
| Guest | Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ mehmetciğim
paylaşım için çok teşekkür ederim, kitabı indirdim..ve okudum..kitaptaki bilgiler ışığında .kendime bir çalışma şablonu oluşturdum..artık çalışmalarımı bu doğrultuda yapıcam..saygılı sevgiler |
| |
07-07-2008, 01:35 PM
|
#90 (permalink)
| Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: HİPNOZ DENEYİMLERİ Asalett'ciğim balık yağını sadece Çorlumehmet'e değil hepimize önerdi Adil Bey.
4 saatte 1 , 6 hafta kullanmamızı önerdi. | Offline
| | | |