Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Duygusal Yaşam Klubü > İlişkiler

Uyarılar

hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!!

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Alıntı: teoman_ Nickli Üyeden Alıntı msn'den daha kolay olacak gibiydi ama neyse boşvrin. sanırım haklısın. yüzüne karşı söylemem gerekiyor. ben bir kere telefondan mesajla açıldım...büyümedik mi telefondan olacak şeyler mi demişti kız :=) o yüzden açılma dedim..evet msn veya telden ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!!

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-06-2008, 10:18 AM   #11 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 0
83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
alen is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: hoşlanıyorum ama açıklayamıyorum!!!

Alıntı:
teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
msn'den daha kolay olacak gibiydi ama neyse boşvrin. sanırım haklısın. yüzüne karşı söylemem gerekiyor.
ben bir kere telefondan mesajla açıldım...büyümedik mi telefondan olacak şeyler mi demişti kız :=) o yüzden açılma dedim..evet msn veya telden daha kolay oluyor ama bazı kızlar tepkili bakabiliyor...bence yüzyüze titremeden :=) açılmak en güzeli...
aslında kızlara açılırken biraz yüzsüz olmak gerekiyor gibime geliyor...yanılıyoda olabilirim.. aman ne bileyim
...bu telkinler kendine güven yaratmadımı sende teoman?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

alen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2008, 10:23 AM   #12 (permalink)
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of

bu kıza karşı farklı bir şeyler hissediyorum. normalde karşı cinsimden biriyle konuşurken rahatımdır. çünkü beğenilme veya teklifimi kabul edip etmemesi gibi bir kaygı taşımam. ama bunda durum ciddi
siz bana verin gazı, teklif etmekle kalmayıp dersten sonra kızı kaçıracağım wave

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2008, 10:34 AM   #13 (permalink)
Üsteğmen

83 Mesajinıza toplam 297 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

bence açıl artık.yarın geç olabilir.
her türlü duruma hazırla kendini.:=) ve inş. mutlu haberi bizle paylaşırsın.
ya varya şu bir gerçek...kıza açılamazsan bir ömür boyu açılamamanın verdiği acıyla yaşarsın...açıl artık yahu..:=) bu kız seni seviyor...
Alt 21-06-2008, 11:55 AM   #14 (permalink)
Yüzbaşı

aysegul_tirtil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1,467
431 Mesajinıza toplam 2,881 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant futureaysegul_tirtil has a brilliant future

bu konuya bi kızın el atması gerekiyordu o da benim şimdi ders bir diye başlarmışım teoman kardeş küçük imalarda bulunabilirsin hafif çaktırmadan ama galiba senin zamanın az o yüzden hemen söyle gitsin en önemlisi kendine güven tabi.kızlar cesur erkekleri sever sen onu karizmanla kendine güveninle döversin yürü be teoman kim tutar seni
aysegul_tirtil isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2008, 05:15 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough

merhaba teoman yazdıgın seyleri okuyunca yasadıklarım geldi aklıma benimle aynı sınıfta olan arkadasım vardı ve onun benden hoslandıgını çok rahat anlayabiliyordum böyle çekingen davranıyodu ben ona bakınca yüzü kızarıyodu falan işte neyse ben onun üstüne hiç gitmedim sadece ona saygı duydum o duygularını söyliek kadar cesur biri degildi bundan emindim seninde bahsettigin gibi benimde çevrmde çok arkadasım var ve ben yalnız gezme fobisi olan kızlardanımdır anneminde yorumuyla acaba arkadassızlıga kaç gün katlanabilirsin çok merak ediyorum der nese dersanenin son günü geldi çattı ben dedimki şuanda herşey biticek ve bir daha onu görmicem eee zaten oda açıkca söylemicek dedim nese benimde çok samimi oldugum arkadasım sagolsun beni kapının önüne kadar getirir hiç yalnız bırakmaz arkadasımın teli çaldı ve defterlerin dersanede kalmıs gel çabuk dediler kız arkadasımda kostura ostura gitti tabi bir baktım metin geldi yani benden hoslanan kişi nese arkadasım gelene kadar kafede oturalım mı dedi bende kabul ettim böyle gayet rahat sanki tesadüfmüs gibi kafeye oturduk sonra metinin yizi her lafa baslamaya çalıştıgında kıpkırmızı oluyodu artık içimden sen benden hoslanıyomusun deyip metinin acısını hafifletmek geldi çünkü acı çekiyomus gibi bir ifadesi vardı benim saf arkadasım dersaneye gitti geldi ortada defter yok abii yaaa bulamadım bitürlü defterimi diyo sonra bir telefon daha geldi buna nerdesin defterini hocaya verdik dediler arkadasım tekrar düstü yollara nese ben metini konussun diye çok fazla bişey söylemedim tabi metinde söylemek istedigi seyin dısında herşeyi söyledi en sonunda seni birdaha göremicek miyim diye bir giris yaptıgını hatırlıyorum nese bana baktıkça söliceklerini söyliyemedi sonra ben eve geldiimde bana msj attı ve benden hoslandıgını söyledi sonunda nese burda sana söylemek istedigim sey yakın arkadaslarını çevresinden bu yolla uzaklaştırabilirsin ama sende bukadar çekingen olma bence ben onun nekadar gerçekçi olduguna inanmıstım eger çok rahat bir şekilde ifade etseydi bukadar tatlı görünmezdi belki gözüme nese bu da bir bayanın bakıs açısı belki işine yarar umarım mutlu son olur
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2008, 07:33 PM   #16 (permalink)
Üsteğmen

ceren teoman çekingen değil..sadece kaygılanıyor oda reddedilme korkusundan kaynaklanıyodur..ayrıca anlamsız smiley kullanmanda üstüne yok galiba:=) ve ayrıca teoman senin yazdıklarından ne gibi bir ders çıkarsın ben anlamadım..kendini ön plana atmışsın :=) görüşmek üzere...
Alt 21-06-2008, 08:52 PM   #17 (permalink)
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of

arkadaşlar bana ister beceriksiz deyin ister utangaç deyin, ne derseniz deyin ama bugün bişey çıkmadı benden
benim iletişim sorunum pek yoktur ama bu kızın yanında kendimi zayıf hissediyorum.
bugünün özetine gelince
tam kızı yanlız yakaladım derken araya gereksizin biri girdi hep...
eşek arılarının çiçeğin etrafında uçuştukları gibi ne kadar arkadaşı varsa kızın etrafında
son olarak dışarda yalnız görmüştüm hatunu. öğle yemeği için dışarı çıkmıştım. onu da bir anda caddede karşıdan karşıya geçerken gördüm. fırsat bu fırsat diyerek yemeği bile yarıda bıraktım ve hesabı ödeyerek fırladım. o sırada hesap kesimi, kırmızıda bekleme olayı derken hatunu kaçırttım yaw
araya magazaya filan mı daldı bilemiyorum ama baya bi koşturdum bulamadım. kaybettim izini...
tel de yok zaten...
yarın dersanenin son günü büyük bir ihtimalle. yarın gelirse yarın ayarlamaya çalışacağım olmazsa da zorlamayacağım. canımı sıktı bu iş çünkü...
sınava bir hafta kala böylesi duygusal bir formata dalmak bana büyük zarar vereceğe benziyor...
tırsıyorum
yarın tekrar yazarım gelişme olursa...

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2008, 09:17 PM   #18 (permalink)
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>

Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
MuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond reputeMuminOKAN has a reputation beyond repute

fikir verin arkadaşlar. çözüm üretelim. super

Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler<

Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr

Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın.
MuminOKAN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2008, 10:04 PM   #19 (permalink)
Teğmen

17 Mesajinıza toplam 59 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
McDaniel is an unknown quantity at this point

Dostum ne yap et bir şekilde söylemeye çalış.. Benimde lise zamanında yaklaşık 6-7 sene öncesinde seninkine benzer bir hikayem vardı..

Ben o zamanlar lise 3'e gidiyordum o da yan sınıfta hazırlık okuyordu.. Tenefüslerde vs derken onu gördüğüm yerlerin artmasıyla beraber bu artışın kalbime de yansıdığını hissetmem fazla uzun sürmemişti.. evet aşık olmuştum.. Artık onu ne zaman görsem kalbim yerinden fırlayacak gibi atıyor, sesim soluğum kesiliyor eğer bir arkadaş ortamındaysam onların söylediğine konsantre olmaksızın kendimden geçiyordum ve bu etki her geçen gün daha bir şiddetleniyordu. En sonunda kendimce bir karar almıştım.. Bu böyle olmayacaktı bir şekilde söylemem lazımdı.. Ortak arkadaş vasıtasıyla çözüm üreteyim dedim ama olmadı, başka çözümler düşündüm o da olmadı en sonunda kendim söyleme fikrinde karar kıldım..

bulunduğum yer istanbul'un küçük bir kasabası olduğu için buralarda özel bir eğlence, konser vs olduğunda bütün kasaba dışarı çıkardı. İşte günlerden o gün onu dışarda yakaladım.. Hatta evden çıkmadan önce sanki içime doğmuşçasına hazırlanmış, saçlarımı taramış, en güzel t-shirtleri falan giyip arkadaşlarla dışarı çıkmıştık. Onu görmemle birlikte söyleyeceğime dair kendimi iyice şartlandırmıştım yanımdaki iki arkadaşımda bu durumdan haberdardı. Ancak ortada bir sorun vardı o sorunda kız o gece bir arkadaşınla birlikteydi.. Defalarca ortam kolladım ona yanaşmak için her defasında, ona her bakışımda kalbim daha beter fırlayacak gibi oluyor, soğuk terler boşalıyor yerimde duramıyordum.. O gece defalarca onu yalnız yakalamk için fırsat kolladım ama ne yaptıysam, ne ettiysem bunu bir türlü başaramamıştım.. o gece eve gittiğimde yatağıma yatıp saatlerce ağladığımı, üzüldüğümü bilirim..

O günden sonra onunla o gece olduğu kadar konuşacak cesareti hiç bulamadım.. Ona olan aşkım sevgim okul çıkışı ona derin bir sevgiyle bakmaktan ileri gitmiyordu artık.. Nitekim aradan seneler geçti.. Üniversteyi kazandı ve gitti.. Ama emin ol o insana karşı hala o kadar sevgi doluyum allah inşallah o günleri gösterir bir çocuğum olursa ona bir zamanlar deli gibi sevdiğim kızın ismini verecek kadar tutkunum..

Söyleyeceğim sen sen ol ne yap et söyle.. Bi cevap almakla hiçbirşey kaybetmiyeceksin evet derse dünyalar senin olcak hayır derse evet üzüleceksin ama bu üzüntün en fazla bir hafta sürecek sonra toparlayacaksın kendini.. Emin ol kararsızlıktan daha kötü bir şey yoktur.. Ümit ederim içindeki sevginin karşılığını o insanda bulursun.. Sağlıcakla kal..
Alt 22-06-2008, 12:39 AM   #20 (permalink)
Üsteğmen

ceren18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 174
142 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceren18 will become famous soon enoughceren18 will become famous soon enough

Alıntı:
alen Nickli Üyeden Alıntı
ceren teoman çekingen değil..sadece kaygılanıyor oda reddedilme korkusundan kaynaklanıyodur..ayrıca anlamsız smiley kullanmanda üstüne yok galiba:=) ve ayrıca teoman senin yazdıklarından ne gibi bir ders çıkarsın ben anlamadım..kendini ön plana atmışsın :=) görüşmek üzere...
teomanın nası biri olduguna dair kesin bir yargıda bulunmadım zaten sadece ben yasadıgım bir olayıo anlattımki bazen yasadıklarımızdan bazende yasanılanlardan ders alınır ben ders alması içinde sööylememiştim bu sadece bir paylaşım biz burda paylaşımlar için varız kendimi ön planda tuttugum gii yeri geldiginde ve tanımaya basladıgımda karsımdaki insanlarla ilgilide yorum yaparım sayın alen
ceren18 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks