EŞ RUHLARDuygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler EŞ RUHLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız eğitim durumumu neden merek ettiğini merak ettim bende :)... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi | |
|
14-11-2009, 08:13 PM
|
#31 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 1,567
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR eğitim durumumu neden merek ettiğini merak ettim bende :) Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.
__________________ "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana) | Offline
| |
18-11-2009, 02:21 PM
|
#32 (permalink)
| Üsteğmen
183 Mesajinıza toplam 930 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR evet gelelim gelişmelere;cumartesi günü tanıştık hakikatten tam istediğim gibi birisi hatta fazlası ile mükemmel,çok güzel bir gün geçirdik eşruhum olduğunu sandığım kimse ile,gün sonunda evde yalnızken düşünmeye başladım herşey ne kadarda mükemmel gidiyor diye,buna alışkın değildim ben illa bir pürüz olmalıydı,acaba kendimimi kandırıyorum diye düşünmeyede başladım birden ve 2 gün sonra ilk münakaşayı yaptık,evet korktuğum oluyordu mükemmel değildi artık herşey,bugünde artık görüşmeme kararı aldık,sebeb ;sözünü geçirebileceği bir kadın arıyordu kendisine ve ben o kadın değildim,ama olsun bu bir deneyimdi benim için çok memnun oldum bu tecrübeyi edindiğim için,bunda da bir hayır var diye düşünüyorum ama yinede korkularım herşeyin önüne geçti gibime geliyor,engelledi beni
bu negatif düşünceden tamamen arınmam lazım biliyorum,ama olsun yılmadan azimle yola devam...
__________________ "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana) | Offline
| |
18-11-2009, 02:51 PM
|
#33 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR hayırlısı olur dileklerimizle gülümser. umarım hayatında bundan sonra daha güzel anılar yaşarsın, yaşatacak hayırlı insanlarla karşılaşırsın. ve bu olayı bir deneyim olarak görebilmen de senin için güzel bir davranış. kutlarım seni. sevgiyle kal.
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. | Offline
| |
18-11-2009, 08:43 PM
|
#34 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR Akaşa Yayınlarından Ramtha serisi-Eşruhlar kitabını hararetle tavsiye ederim.İlk insanların bu dünyaya inişleri sırasında frekansları bu gezegenin frekansına düşerken nasıl enerjilerinin negatif ve pozitif kutuplara ayrıldığını yani tek bir insanken 2 enerji kütlesine yani kadın ve erkeğe dönüştüğünü,dolayısıyla her eşruh arayışının kelimenin gerçek ve tam anlamında kendi diğer yarımızı aramak olduğunu ve sonra nasıl biraraya gelebileceğimizi şahane bir şekilde anlatır... | Offline
| |
19-11-2009, 03:59 PM
|
#35 (permalink)
| Üsteğmen
| Cevap: EŞ RUHLAR ilk fırsatta edineceğim bu kitabı,paylaşımınız için teşekkürler.
| |
05-02-2010, 05:24 PM
|
#36 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 2,233
548 Mesajinıza toplam 2,918 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR Alıntı: gulumser Nickli Üyeden Alıntı
evet gelelim gelişmelere;cumartesi günü tanıştık hakikatten tam istediğim gibi birisi hatta fazlası ile mükemmel,çok güzel bir gün geçirdik eşruhum olduğunu sandığım kimse ile,gün sonunda evde yalnızken düşünmeye başladım herşey ne kadarda mükemmel gidiyor diye,buna alışkın değildim ben illa bir pürüz olmalıydı,acaba kendimimi kandırıyorum diye düşünmeyede başladım birden ve 2 gün sonra ilk münakaşayı yaptık,evet korktuğum oluyordu mükemmel değildi artık herşey,bugünde artık görüşmeme kararı aldık,sebeb ;sözünü geçirebileceği bir kadın arıyordu kendisine ve ben o kadın değildim,ama olsun bu bir deneyimdi benim için çok memnun oldum bu tecrübeyi edindiğim için,bunda da bir hayır var diye düşünüyorum ama yinede korkularım herşeyin önüne geçti gibime geliyor,engelledi beni
bu negatif düşünceden tamamen arınmam lazım biliyorum,ama olsun yılmadan azimle yola devam... | Size uygun olmayan bi kişiyi daha elemiş oldunuz hedefe daha çok yaklaştınız
__________________ Ben bir başarı hikayesiyim. | Offline
| |
05-02-2010, 05:45 PM
|
#37 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 5,461
656 Mesajinıza toplam 4,071 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR eş ruhum ha!! belkide bu kelime bana hayal kırıklıklarından başka birsey hatırlatmıyor.... ama eş ruh nerdeysen çık dışarı!!!!... elma dersem çık armut dersem çıkma.. elma demek için biraz cesaret lazım bana
__________________ Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... | Offline
| |
03-04-2010, 02:46 PM
|
#38 (permalink)
| Çevirmen
Tesekkür: 6
31 Mesajinıza toplam 179 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR harika bir yazı :)
__________________ just smile :) | Offline
| |
18-04-2010, 04:01 PM
|
#39 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR şebelek eş ruhum benım.nerdesın bakım:) hadi cık artık bak cidden dıer kışılerı cıkarmaktan bıktım hayatımdan sen gelırsen super olcek herşey...çeyızımde hazır zaten bı sen eksıksın:))))))))))unutma bak fazla naz aşık usandırır:) | Offline
| |
18-04-2010, 04:56 PM
|
#40 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 79
40 Mesajinıza toplam 185 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: EŞ RUHLAR teşekkürler | Offline
| | | |