| ||||||||||
|
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eşimde dinlemeyi redediyodu sürekli.Bende gece o uyuduktan sonra dinlettim bence olumlu sonuçlar almaya başladı.Ama sebebinin telkinler olduğunu kabul etmiyor.Dinlemek istemiyorsa gece uyurken kızına dinletebilirsin .Tabi çaktırmadan:)...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2009
Tesekkür: 1,042
246 Mesajinıza toplam 1,189 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Eşimde dinlemeyi redediyodu sürekli.Bende gece o uyuduktan sonra dinlettim bence olumlu sonuçlar almaya başladı.Ama sebebinin telkinler olduğunu kabul etmiyor.Dinlemek istemiyorsa gece uyurken kızına dinletebilirsin .Tabi çaktırmadan:)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #13 (permalink) | |
Guest
| ![]() Alıntı:
![]() | |
![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 4,788
501 Mesajinıza toplam 3,169 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() esin_s cim tatlım benim benim de senin gibi bir kızım var bende zaman zaman sıkıntılar yaşadım... şükürler olsun bunun üstesinden geldik okul ve arkadaşları çok önemli kolay değil ama okulunu değiştirme şansınız varsa denemeye değer.... telkin müziklerini ben çocuklarıma ve de eşime geceleri açıyorum öyle dinletiyorum..mp3 çalar aldım hepimize dışarı ses verenlerden onlar uyuyunca ben harekete geçiyorum... çok çok ama çok faydasını gördük... çocuklarımın kendilerine güvenleri geldi ben bir de ders başarısı, hızlı okuma v.s. kişiye özel tekin yaptırmıştım Atakan Bey e (Atakan beye, Özlem hanım a çok teşekkür ediyorum şükürler olsun onlarla tanıştığım güne) söylemeden geçemedim kızınızla çok vakit geçirmeye özen gösterin lütfen zatan ilgili bir anne olduğunuz belli tebrik ederim... gece yatmadan önce ve sabah kalktığınızda mutlaka kızınızın çok mutlu okulunu severek gidip geldiğini neşeli olduğunu imgeleyin ve sürekli olumlama yapın lütfen..kısacası ne istiyorsanız sonucunu olmuş kabul edin... herşey yolunda olduğunu unutmayın istekler istenince gerçek olur canim benim sen ilk adımı attın zaten... bizlerde elimizden geldiğince yardım etmeye çalışırız. yalnız değilsin sevgi ve ışıkla kal......... |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) | ||
Site Yaşam Koçu Mert Ölçer Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 1,067
471 Mesajinıza toplam 3,964 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
Selamlar esin, Bizler ancak kendimizi değiştirebiliriz ve bizimle birlikte tüm Dünya da değişir. Kızınızın içinde bulunduğu durumun suçlusu siz değilsiniz elbette ancak "sorumluluk" sizin.. Bu açıdan yani hayatımızın tüm sorumluluğunu almamız gerektiği bilgisinden baktığınızda; sizin, "kızınızın hayatını değiştirme" yolunuz "kendi hayatınızı değiştirmekten" geçer. Bir çok öğreti ve gelişim yollarının hepsinin çakıştığı ortak nokta; Yaşamımızdaki her şeyden bizim sorumlu olduğumuz yolundadır.... Dışarıdaki bir şeyleri değiştirerek değişim ve gelişim sağanabileceği inancı ne yazık ki nihai noktada işlevsiz kalmaya mahkumdur... Çünkü dışarıdaki her şey zaten olması gerektiği gibidir. Değişmesi gereken biziz, iyileşmesi gereken biziz, gelişmesi gereken biziz -ki şartlar değişip istediğimiz yönde gelişsin. Kızınızda gördüğünüz şeylerle kendi içinizde çalışın. Kızınızın hayatında sizi üzen nedir? bunu kendinizde değiştirin Kızınızda sizi sinir eden yıpratan nedir? bunu kendinizde düzeltin Kızınızın nasıl olmasını istiyorsunuz? siz öyle olmaya başlayın Kızınızda neleri sever ve takdir edersiniz? kendinizde bu özellikleri sevin ve takdir edin, tabi ayrıca kızınızıda. Kızınızda hangi yönde bir değişim istiyorsunuz? siz o yönde telkinler dinleyin ve uygulamalar yapın. Ve tüm bu sorular ve benzer diğerlerini yanıtlayıp uygulamaları yaparken merak ettiklerini onunla paylaşın. Onu kabul edin. Onaylayın. Kendinizi değiştirin. Sevgiler Mert .
__________________ HERŞEY MÜMKÜNDÜR İMKANSIZ ZAMAN ALIR. http://www.mertolcer.com/ http://www.facebook.com/yasamkocum http://www.facebook.com/vizyongelistirme | ||
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) |
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b> ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Earth
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar. öncelikle geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. kendi bildiklerim ve inandıklarım doğrultusunda size naçizane tavsiyem; önce değişime kendimizden başlamalıyız. hiçbirimiz diğerimizi değiştiremeyiz, kim olursa olsun. ancak seçimler konusunda yardımcı olabiliriz, karşımızdakine. ve hayatımıza giren yada hayatımızda olan herşey/herkes, bizlere bişeyler anlatmak için orada bulunuyorlar. ve bazıları çabuk gidiyor, nedeni ise öğrenilecek dersi almış olmamız.
__________________ Hücresel seviyede attığın her tohum, yeşerecektir. Elimde mevcut olan >tüm ücretsiz ve isme özel olmayan telkinler< Daha Sağlıklı Bir Hayat İçin Smootox Buğday Çimi Suyu İçin: https://www.simgeorganik.com.tr Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 99
30 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba; Yazdığınız her harf, her kelime benim için çok değerli inanın.. Benim sorunuma çareler öneriyor ve bana zaman ayırıyorsunuz.. Bunu hissetmek o kadar güzel ki.. Kızım için özel bir mp3 hazırlanması bana mantıklı geldi.. Şu içinde bulunduğum durmdan dolayı, sürekli panik halindeyim.. Allah kimseyi evladıyla sınamasın.. Herşeyin önüne geçiyor çünkü.. Ve sık sık hatalar yapıyorum.. Dün yine çıktı geldi okuldan.. devamsızlık15 günü geçti.. Ve kalacağına dair bir telefon aldım okuldan.. Ben de değişmeliyim evet, haklısınız.. Ama 1 haftadır, uykusuzum ve ataklar halinde, yer- ortam, ayırt etmeksizin zırıl zırıl ağlıyorum.. Toparlanamıyorum.. Samimi, içten mesajlarınız için, varolduğunuz için, sonsuz teşekkürler.. Sevgiyle kalın!!.. |
![]() | ![]() |
![]() | #18 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: Nişantaşı
Tesekkür: 206
150 Mesajinıza toplam 801 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() onun odasında oluyorum laptopla demıstınız degilmi? bu başlığı açık bırakarak bir telefon gorusmesı yapın ve odadan cıkın merak kediyi oldurur malum :) annesinin nekadar kendisine deger verdigini onu onemsedigini anlasın o ona yeter... ama bu mesajıda okuyacak bu oyunu anlayacak demeyin evet anlayacak ama bununla beraber anlaması gereken asıl seyıde anlyacak :) Eger okuyosan; Canım benım annen seni cok seviyo :D ;) |
![]() | ![]() |
![]() | #19 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 99
30 Mesajinıza toplam 226 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhaba; "BAzen herkes için doğru olan, bizim için doğru olmayabilir!!.." Yine bu sitede, okuduğum bir cümleydi.. Belki de evet, doğrudur.. 2 yıldır verdiğim mücadelenin sonuna geldim.. Son deyip de üzülmemek lazım değil mi? Kızımın okul hayatı bitti.. Yok, şu an üzgün falan değilim.. Belki de yeni bir başlangıç.. Evet böyle demeliyim.. Dışarıdan okuma kararı aldık.. Uzun uzun konuştuk.. Çok mutsuz okulda.. Dayanamıyormuş.. Ben de dayatmama kararı aldım.. Dershane desteğiyle, okula değil ama okumaya devam.. Üstümde, karar vermiş olmanın hafifliği var!!.. Herkese teşekkürler.. Sevgiyle kalın!!.. |
![]() | ![]() |
![]() | #20 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Kızınızın okuldan soğumasının nedenini tam olarak anlayamadım yani problemin kaynağı tam olarak ne. eğer arkadaş ilişkileri sıkıntıysa belki insanlara çok alınıyordur bu nedenle de insanlar üstüne geliyordur. insanlara alınmasın... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler Kızımın Hayatını Değiştirebilirmiyim?? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Eşimde dinlemeyi redediyodu sürekli.Bende gece o uyuduktan sonra dinlettim bence olumlu sonuçlar almaya başladı.Ama sebebinin telkinler olduğunu kabul etmiyor.Dinlemek istemiyorsa gece uyurken kızına dinletebilirsin .Tabi çaktırmadan:)...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi