Kayıt ol Yardım Ajanda Bugünki Mesajlar Arama

Uyarılar

arkadaşlık

Duygusal Yaşam Klubü ve İlişkiler arkadaşlık Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız birisine 20 lira borc verip o kisiyi bir daha hic görmediyseniz, bu 20 liraya deger... arkadaslik icinde bu öyle, vermeden bir seyler olmaz, arkadaslik paylasim demektir. bir seyleri paylasmak demektir. paylasacaginiz seyin derinligi arkadasliginizin derinligini belirtir. ve paylastiginiz seylerin derinligine ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var İlişkiler telkin cd indir izle İstanbul İlişkiler nerededir kimdir İlişkiler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa İlişkiler hipnoz İlişkiler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi İlişkiler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 İlişkiler kuantum düşünce kitap haberi

arkadaşlık

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-02-2011, 02:39 AM   #11 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 50
43 Mesajinıza toplam 111 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
schizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura aboutschizophren84 has a spectacular aura about
Standart Cevap: arkadaşlık

birisine 20 lira borc verip o kisiyi bir daha hic görmediyseniz, bu 20 liraya deger... arkadaslik icinde bu öyle, vermeden bir seyler olmaz, arkadaslik paylasim demektir. bir seyleri paylasmak demektir. paylasacaginiz seyin derinligi arkadasliginizin derinligini belirtir. ve paylastiginiz seylerin derinligine göre aldiginiz karsilik arkadasliginizin kuvvetini samimiyetini belirtir. birisine cok önemli bir sir söylersin o gider yarin bir gün yayar ve anlarsin. arkadaslik paylasimdir ama beklenti icin olmadan bir paylasimdir. zira sizin paylastiginiz seye göre o kisiden bir hareket davranis beklemek hata olur. herkesin huyu düsünce yapisi degisiktir. insanlara icten yaklasmadiginiz sürece icten bir insani nasil bulabilirsiniz. zengin olan bir insan fakir kiligina girip zengin birisiyle tanisabilirmi hayir, sadece girdigi kiliktaki insanlarla yani yine fakirlerle beraber olur. sonrada karsima hep fakir cikiyor diye isyan eder. ve kimse sizin zengin oldugunuzu o fakir kiyafetlerle görmüyorsa. kim size zenginsiniz diyebilir. demek istedigim karsindakinden ne bekliyorsan onu ver, koruma kalkanlarini bir kenara birakin, ama tabi kendinizi hemen arakdasinizin kollarina birakmayin. temkinli ama yinede vermeye acik olun. sizdeki özelligi görmeden karsinizdakini bunun tahmin etmesini bekleyemezsiniz. zaten uyusmayincada anlarsiniz zamanla olmadigini. en son tanisitigim arkadasim benim hayatimdaki en samimi arkadasim. cünkü benimle olunca hic bir seyi ayirmaz etmez. eger kendisinde varsa verir, bende ona ayni sekildeyim. gün geldi sordum, bir gün ya almanyadan gidersem ne olacak dedim, ben seni yine bulurumki dedi bana. bu cümleyi laf olsun diye baskasida der ama ben onu tanidigim samimiyetini bildigim. kimseden görmedigim arkadasligi ondan gördügüm icin söyledigi sözün dogru oldugunu biliyorum.

arkdaslik, kisi karsisindakiyle ne yasamak istiyorsa o dur. artik ayrintilar size kalmistir, arkadasligin derinligi size kalmistir.

saygilarimla

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 17-02-2011, 03:51 PM   #12 (permalink)
carinoo
Guest

Ben şu ana dek arkadaşım dediklerim hakkında konuştum. :D Tabi o kadar çok insan var ki ben onların nasıl insanlar olduğunu bilemem, elbette ilk olarak tanımam lazım. Ama bunu samimi bir şekilde söylüyorum arkadaş olarak gördüğüm hiçbir insanda olumlu hiçbir şey göremedim. Benim karşıma çıkanlar, hep çıkarcı oldular. Ben arkadaşlara ihtiyaç duymuyorum ki çıkarcı olayım. Hiç kimseyi işime yarayacak diye kullanmadım. Ben ilk kez gördüğüm bir insan hakkında asla yorum yapmam. Böyle konuşuyorsam elbette onları tanıdığım içindir.

"carinoo ve perpendicularis çok çookkk büyük bir ihtimalle insanlara çıkar amaçlı yaklaştığınız için arkadaşlığı çıkar ilişkilerinden ibaret görüyorsunuzdur"
bu sözünüz hiç hoşuma gitmedi. BENİM İNSANLARA ÇIKAR YOLUYLA YAKLAŞTIĞIMI NEREDEN BİLİYORSUNUZ?? Nasıl böyle bir sonuca vardınız hemen?? Ben hiçbir insanı en ufak bir çıkarım için kullanmam. Benim arkadaşım bile yoktur, kaldı ki onları çıkarım için kullanayım. Öyle olsaydı sırf bu yalnızlıktan kurtulmak için birçok kişiyle arkadaş olurdum.. Ben bütün insanlar çıkarcıdır demedim. Bunu söylemeye hakkım yok. Ama siz yazdığım iki satır yazıdan benim çıkarcı olduğumu söylüyorsunuz.. Tebrikler.... :D:D Beni çok iyi tanımışsınız..
Tekrar söylüyorum, BEN ŞU ANA DEK ARKADAŞ BİLDİĞİM İNSANLAR HAKKINDA KONUŞTUM.. Böyle konuştuysam demek ki onları tanıyorum...

Şunu da söylemek isterim her insana arkadaşım diyebilirsiniz, arkadaş olmak çok basit.. Ama her insana dostum diyemezsiniz. Dost olmak kolay değil, buna sahip olmak ta çok zor.. Birçok arkadaşınız olabilir ama bir dostunuz bile olmayabilir...

Hem ben kendimi yeterince ifade edemiyorum. Bu yüzden söylediğim çoğu şey yanlış anlaşılıyor... Sırf bu yüzden toplumlarda konuşmaktan çekiniyorum. İnsanlardan kaçıyorum.
Bu sitede insanlar düşüncelerini özgürce ifade edemezler mi?? SON KEZ TEKRARLIYORUM... TANIMADIĞIM İNSANLAR HAKKINDA YORUM YAPMAM. ARKADAŞ DEYİNCE ÇIKARCI İNSANLAR AKLIMA GELİYOR. ÇÜNKÜ TANIDIKLARIM BÖYLE OLDULAR HEP... Umarım yeterince açıklama yapabilmişim...
Bence sizde TANIMADIĞINIZ insanlar hakkında yorum yapmayın.. çünkü oraya yazdığım iki satırlık yazıydı ve iki satırlık yazıyla tanıyamazsınız...

Sağlıcakla Kalın... :)
Alt 17-02-2011, 04:56 PM   #13 (permalink)
Teğmen

perpendicularis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 73
69 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
perpendicularis is an unknown quantity at this point

sevgili carino:) diyerek söze başlıyım :D öncelkle burda sana yada bi başkasına yazılan cvplar senn yazmış olduğun söze karşılık söylenir ve zerynthia da böyle yaptı bana söylediği şeylerde de bence doğruluk payı var çıkar olrk yaklaştığın manasnda ve ben bunu dikkate alıp nerde çıkar düşündüğümü bulmaya çalşrm. senn kişiliğini tam olrk tanıyıp daha sonra yazılmıo ztn bu yorumlar. senn yazına cvp olrk bşy yazılması içn illa da tanımak gerekmiyor ama brz ipuçları vardır her sözünde her fikrinde. neyse geçyrm bu kısmı. yaznda farkettiğim bi nokta var: "Tabi o kadar çok insan var ki ben onların nasıl insanlar olduğunu bilemem elbette ilk olarak tanımam lazım " demişsin sonrasnda "BEN ŞU ANA DEK ARKADAŞ BİLDİĞİM İNSANLAR HAKKINDA KONUŞTUM Böyle konuştuysam demek ki onları tanıyorum " demişsn arka arkaya koyulduğunda sence de bi çelşki var gibi değil mi? ve insanlarla konuşmaktan çekindiğini kaçtığını yazmşsn. bence böyle yapma. hatalı da olsan bşyler paylaş ki hatan nerde öğrenebilesn kendine güzel sonuçlar çıkarabilesn. eğer hiç dostunn olmadığını söylüyosan insanlar seni yanlş da anlasalar ne kaybedersn? burda amacımz zerynthia da dahil(umarm senn adına konuşmama kızmazsn:) seni (ya da beni:D) aşağılamak dğl. ben bunu sadece sohbet olrk değerlendryrm. elbette hatalı yönlerm var ve bunları farkedenler dile getirmeli ki anlayabilelim:)
söylemek istediğim bşy daha: zernthiann orda demek istediği arkdşlğn çıkar fikrine dayalı olduğu fikrine sahip olmam(sanrm bunu ben söylemştm bana bi cvptı o), arkdşlığı çıkar ilişkisi olrk görmemden kaynaklanıo. ama bnm insanlara çıkarlarm doğrultusunda bşy yaptırdığım anlamnda değil bu.
Alt 17-02-2011, 06:02 PM   #14 (permalink)
carinoo
Guest

"zernthiann orda demek istediği arkdşlğn çıkar fikrine dayalı olduğu fikrine sahip olmam(sanrm bunu ben söylemştm bana bi cvptı o) arkdşlığı çıkar ilişkisi olrk görmemden kaynaklanıo ama bnm insanlara çıkarlarm doğrultusunda bşy yaptırdığım anlamnda değil bu" ben bu cümleden sanki bizlerde çıkarcıymışız da öyle söyliyor diye anladım. Yanlış anlamış olabilirim tabi . :D

"Tabi o kadar çok insan var ki ben onların nasıl insanlar olduğunu bilemem elbette ilk olarak tanımam lazım " demişsin sonrasnda "BEN ŞU ANA DEK ARKADAŞ BİLDİĞİM İNSANLAR HAKKINDA KONUŞTUM Böyle konuştuysam demek ki onları tanıyorum " demişsn arka arkaya koyulduğunda sence de bi çelşki var gibi değil mi?"

Bu iki cümle arasında nasıl bir çelişki olabilir ki..? Ben Arkadaşlar çıkarcı olur demiyorum. Tanıdığım arkadaşlarım çıkarcı oldular. Daha doğrusu arkadaş dediklerim. Sırf bu yüzden şu an da hiç arkadaşım yok. Hepsinden kurtuldum. Arkadaş diyorum ama gerçek bir arkadaş değillerdi.. Eskiden insanlar bana istedikleri herşeyi yaptırabiliyordu. İnsanlara asla hayır diyemiyordum. Bu birazda kişiliğimle ilgili, yaşadıklarımla ilgili..

"Tabi o kadar çok insan var ki ben onların nasıl insanlar olduğunu bilemem elbette ilk olarak tanımam lazım " bu cümlemde demek istediğim. O kadar çok TANIMADIĞIM insanlar var ki ben o tanımadıklarım hakkında çıkarcılar demiyorum. Ben onların nasıl insanlar olduklarını bilemem ve bunu onlar için değil tanıdıklarım için söyledim..... :D bunu demek istedim..

"BEN ŞU ANA DEK ARKADAŞ BİLDİĞİM İNSANLAR HAKKINDA KONUŞTUM Böyle konuştuysam demek ki onları tanıyorum.." ömrüm boyunca çok fazla arkadaşım olmadı.. Yani ömrümde üç beş kişiyi elbette tanıyabilirim. Zaten ben hiç sosyal bir insan değilim ki çok arkadaşım olsun.. Bu üç beş kişi hep çıkarcılardı.. Bazen gerçekten anolmal bir insan oldugumu düşünüyorum. Burdan yazmak çok kolay oluyor gerçekten ama ben bu kadar konuşan bir insan değiilim. İnsanlardan hep uzak duruyorum. Böyle birinin zaten pek arkadaşı olmaz... :D:D

Ben hiçbir çelişki göremedim gerçekten. bence cümleler birbirleriyle gayet olumlu.. :D Neyse...

"Eğer hiç dostunn olmadığını söylüyosan insanlar seni yanlş da anlasalar ne kaybedersn?" Değil dostum arkadaşım bile olmadığını söylüyorum. Ama bu cümlenden bir anlam çıkaramadım. Bir yanlış anlaşıldığını düşünsene bu sana kendini kötü hissettirmez mi? Bende kendimi kötü hissediyorum yanlış anlaşıldığımda.

"elbette hatalı yönlerm var ve bunları farkedenler dile getirmeli ki anlayabilelim:)"
evet haklısın. Benim buna birşey dediğim yokki. Hatta bazen ben soruyorum çevremde olan tanıdıklarıma hatam varsa söyleyin falan.. Neyse.. Ama bu benim yaşayarak gördüğüm birşey. İnsan çevresinden ne görürse öyle düşünüyor. Bende hiç gerçek bir arkadaş görmediğim için, gerçek arkadaşlığın varlığına inanmıyorum. Ki bir şeye inanmak için birde görmek gerekir, hissetmek gerekir, ne bileyim onun varlığına dair birşey olmalı.. İşte gerçek arkadaşlığın varlığına dair hiçbirşey görmediğim için arkadaş kavramına inanmıyorum.. :D:D Böyle düşünmem bence bir hata değil..
İnsanlar düşüncelerinden dolayı özgürdürler..

ben hatalı konuşmuş olabilirim(((( düşündüklerimi tam anlamıyla yazamıyorum,kendimi ifade edemediğimden dolayı))) ama hatalı düşündüğümü sanmıyorum...

Mutluluklar sizlerle olsun...
Alt 17-02-2011, 06:17 PM   #15 (permalink)
Teğmen

69 Mesajinıza toplam 178 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

tabi ki herkes istediği gibi düşünmekte özgür ama düşüncelernn sonucunda negatif yaşanmışlıklar olursa bu da insanı üzer.
bir de arkdş kazanmak içn sürekli onların isteklerini yaparsn seni daima istekleri çerçevesnde kullanan insanların etrfna dolduğunu görrsn.
eklemek istediğim bşy daha (bundan çok sıkıntı çektiğim içn yazmak istedim): insanlar düşüncelernden yaşam tarzlarndan dolayı eleştirilmemeli. düşünceleri görüşleri farklı da olsa arkdş olablmeli. tanıdığım insanlar bu konuda çok kapalı. ben her fikirden insanla iletşm kurablmek isterm. sırf fikirleri bnmki gibi dğl diye konuşmama düşüncesi bana göre çok yanlş. umarm anlatablmşmdr demek istediğimi...
Alt 17-02-2011, 06:39 PM   #16 (permalink)
carinoo
Guest

Alıntı:
perpendicularis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tabi ki herkes istediği gibi düşünmekte özgür ama düşüncelernn sonucunda negatif yaşanmışlıklar olursa bu da insanı üzer.
bir de arkdş kazanmak içn sürekli onların isteklerini yaparsn seni daima istekleri çerçevesnde kullanan insanların etrfna dolduğunu görrsn.
eklemek istediğim bşy daha (bundan çok sıkıntı çektiğim içn yazmak istedim): insanlar düşüncelernden yaşam tarzlarndan dolayı eleştirilmemeli. düşünceleri görüşleri farklı da olsa arkdş olablmeli. tanıdığım insanlar bu konuda çok kapalı. ben her fikirden insanla iletşm kurablmek isterm. sırf fikirleri bnmki gibi dğl diye konuşmama düşüncesi bana göre çok yanlş. umarm anlatablmşmdr demek istediğimi...
Gayet güzel anlattınız. O zamanki benle şimdiki ben artık çok farklı.. :D Hayır demeyi bilmediğim için insanlar beni hep kullandı. Arkadaşım diyordum onlara. Ama artık arkadaşım yok. Arkadaşlık kurmayı da düşünmüyorum. Herkesten ister istemez uzak duruyorum. İnsanlarla konuştuğum zaman çok kötü hissediyorum kendimi.. Uzun zamandır,kaç ay oldu bilmiyorum dışarı çıkmıyorum.Dışarı çıktığımda kendimi kötü hissediyorum..
Size bu konuda katılıyorum. insanlar yaşam tarzlarından,düşüncelerinden dolayı eleştirilmemeli diyorsunuz, Ama çoğu zaman öyle değil işte. Çoğu İnsan kendi gibi düşünenlerle arkadaş oluyor.. Sırf farklı düşünüyor diye dışlananlar, küçük düşürülenler oluyor. sadece düşüncelerinden değil daha birçok sebepten dolayı böyle oluyor.. Bende farklı düşünen insanlarla arkadaş olmayı çok isterdim ama artık yapamam.. İstesem de kimseyle arkadaş olamam...Umarım bende kendimi ifade edebilmişimdir..
Alt 17-02-2011, 06:49 PM   #17 (permalink)
Teğmen

ben artık kendimi o konuda yendm ya sırf birileryle konuşrsm diğerleri ne düşünür die düşünüyodum onları sevsem de hep bi korku vardı içmde aptalca diyim hatta. artık önemsemyrm istediğim herkesle konuşyrm her fikirden insanla ve kimsenn bnmle ilgili düşüncelerini önemsemyrm çünkü onlarla konuşmayı sevyrm. umarım senn içn de herşey güzel olur:)
Alt 17-02-2011, 07:20 PM   #18 (permalink)
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute

Sevgili carinoo,

Aslında o sözü perpendicularis'in öyleyim demesi üzerine yazmıştım ama ikinizin nickini aynı cümle içinde kullanmam sorun olmuş sanırım. Orada arkadaşımızın bir özeleştirisi vardı. Etiketleme yapmamıştım gerçi büyük bir ihtimalle demiştim o cümlemde de. Sizi elbette ki tanımıyorum. Ve görüşlerinizi zaten özgürce ifade edebiliyorsunuz. Bu konuda bir sıkıntımız yok. En azından benim için öyle. Bir sürü şey yazılmış.

Şuana kadar bu tür insanlarla karşılamış olabilirsiniz elbette. Ancak bu karşınıza hep bu tür insanların çıkacağı anlamına gelmez. Ama onun dışında zaten biriyle arkadaşlık kurmak karşılıklı bir ilişkiye dayanır. İstemezseniz elbette arkadaşınız olmaz. Bu sizin seçiminiz saygı duyuyorum.

"Hem ben kendimi yeterince ifade edemiyorum. Bu yüzden söylediğim çoğu şey yanlış anlaşılıyor." demişsiniz ya. Aynı şey benim başıma da geliyor çoğu zaman. Şuan olduğu gibi. Mizaç ya da iletişim yetersizliğinden olabilir. Bende de var. Özellikle yazılı iletişimde karşılaşabiliyoruz bu tür durumlarla. Ancak bundan şikayetçi değilim. Ben niyetimi biliyorum. O nedenle çok da önemli değil. Herkes istediği gibi algılayabilir. Seni yanlış anladığımı düşünmüyorum ama. Geçmişte yaşadıklarından dolayı arkadaşlık konusunda olumsuz olduğunu düşünüyorum. Zaten mesajlarından çok net bir şekilde algılanabiliyor. Bu tür deneyimler yaşamamış olsaydın belki çok daha farklı olacaktı mesajların. Bilemeyiz.

Son olarak söylemek istediğim bir şey var. Yazılanların bütününe odaklanırsak daha doğru anlaşılacaktır söylenmek istenenler.

Sevgilerimle.

Bookmarks

« Bu erkeklerden uzak durun! | çirkin şansı?? »