15-05-2011, 09:50 PM
|
#14 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: AŞKTA KİMLERİ ÇEKİYORUM VE NEDEN? Alıntı: YESHAPPY Nickli Üyeden Alıntı
Okurken tam Nil Gün 'ün anlatım tarzı diyordum ki altına Nil Gün'den alıntı olduğun yazmışsın :)
Yazı için çok teşekkürler Zerynthia
O halde ben hayran olunası bi insanım , çok güzel bakıyorum, ay çok şekerimmmm diyorum;madem karşımdaki beni yansıtıyor dimi ama ;) Pohpohliim bu vesile ile kendimi. Hayat bana güzel. | Öylesin tabii. :) Alıntı: destiny_child Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazıyı okumak tüm ilişkilerimi düşünmeye itti.Ve düşününce her bir kelimesinin doğru olduğunu fark ettim. Gerçekten mükemmel bir şekilde anlatılmış, çok teşekkürler :)
Ancak aklıma takılan şey; kendimizle yüzleşme bölümü. Ve yüzleştik ve sorunu bulduk diyelim. Sonraki adım ne olmalı? | Aslında bu yazılar yaşanmışlıkların ürünü olarak ortaya çıksa da buralardan belli kalıplar oluşturmaya çalışmamak lazım. Yani zaten sorunu buldun diyelim. Sonraki adım çözüme yönelik olmalıdır. O da senin vereceğin karar... Ama şu şekilde davranmak gerekir ya da şöyle yapılmalıdır demek doğru bir yaklaşım olmaz bana göre. Unutmamamız gerekir ki her birimiz bu hayat yolunda farklı deneyimler yaşayarak yürüyoruz.
Sevgilerimle. |
| |