şaşkın
vallahi en başta söylemeliyim çok mutlu ve sevinçliyim
başta sitemizin kurucusu her hali ile efendi muntazam mütevazi ve birazda utangaç
osözü sözü bir adam velhasıl adam gibi adam derler ya işte aynen öyle atakan sen utangaçlık için telkin dinel bence biraz şaşkınşaka hee
shamanic kardeşim bacım şaman hanım dusun polyanam pozitif ışık hüzmesi kelimeleri oturuşu kalkışı ilği alakası aman o kırılmasın aman bu yanlış anlamasın diye döret döndü herkese güzel fikirler ve en önemlisi gerçekten pozitif bir akımın yaratılmasında hakkını vermek lazım iyiki varsın dostum 44 bukadar iltifattan sonra ben dururmuyum ayol sen benim şövalyeme atakanla bir olup yok 06 metin gelemz deyip sözüm ona beni kızdıracaktın hah şaşkınsın ayol sen
06metin şövalye ruhlu kardeşim gerçekten bir adama ancak bir lakap bukadar cuk oturur bence tabi tertemiz pırılpırıl bir genç aslan gibi onunda ağzı laf yapıyor hatta söledim daha çok katrılımcı ol bilgilerini çok güzüel dile getiriyorsun bunları yaz herkes öğrensin tamma dedi sağolsun
kokoreç balpartnerim
zeynepcim gülen güzünle neşemize neşe kattın yüreğin ilk buluşmaya nazaran daha katılımcıydın biraz narinizde utangacızda değilmi kardeşim send eiyiki varsın resimleri çizeceksin ona göre bekliyoruz vallahi
merto biraz daha zorlasaydık akraba çıkıyorduk yahu henüz selamını iletemedim en kısa sürede iletirim
karizmatik oda adam gibi adam zaten bilğilerini bizlerle paylaştığı için çoğunuz takip ediyorsunuzdur yeni konuları ike geliyor sıkı durun arkadaşlar seninle tanışmakatan mutluluk duydum
defduru defne ve durucuk pisiciklerin en az onlar kadar şeker ilğili semopatik neşeli karadeşim allah bilip sana ikiz vermiş umarım genç kız olduklarında anne ve babasına ne kadar teşekkür edeceklerdir herikinizde harikaydınız
redflower öncelikle çok çekingendin ay birde taaa nerden kalkıp gelmişsin helal olsun alakana teşekkür ederim
seninde gülen yüzün yüreğin kadar hoş ve güzel ikizler geldikten sonra daha konulara katıldın bebişler yaradı tabi yaa insan ne diyeceğini şaşırıo bakma sen bana sanki herkesle aynı apartımanda oturuyor havasında olduğuma çok konuşmam utangaçlığımdandır
sevgili dj imiz nurhanza kardeşim yahu canım bak burdan da yazıyorum kulağı küpe baş ucuna çalar saatmi yaparsın ama laflarımı yabana atma işte 7 çık her işe yetişme dünya sensizde güzel dönüyor sana senden başka kimse bakmazda ilğilenmezde vallaaa gelir kızar tırmalarım ona göre
içindeki enerjiyi kendine harcamanın vakti geldi UNUTMA
neler yaptığımıza gelince şaman ve redflaowerla mecidiye köyde buluştum onlarla erken indik ortaköye çay gözleme kumpir kalan yedik ben şamak kumpir redflower gözlem çay kahve bu arada djimiz nurhanza geldi işleri orda bile yakasını bırakmadı vallahi zırt pırt tel ben yoruldum o yorulmadı helal olsun
işte atakan bey geldi sonra oda pottakalsuyunu içiti evladım bu kez hızlı içti vallahi buluma saatinde omzuma zeynepcim vurdu vallahi ben görmedim bir çay bahçerine yerleştik defduru ikizler merto bey geldiler en son benim şövalyem geldi çaylar kahveler içtik gürültüden içeri yukarı kaçtık sohbet ettik kişisel gelişim ile alakalı konuşmalar yapıldı ben hariç herkez şaşkın
ikizlerre kedilerim resimleri gösterdim öyle iletişim kurduk
doğursamıydım yahu acaba ama artık geç kaldım
ben acıktım acıktım kokoreç yiyelim şımarıklığımla kokoreç yemeğe çıktık atakan ilk kez yedi kokoreç beğendi sanırsam sonrada ayrıldık ben çok mutlu oldum ehh ben organize ettim ayol ama çay bahçesindeki garsonu tırmalamaktan son arda beni tututular yırttım ne terbiyesiz insanlar var yahu ayy aklıma geldi sinirlendim yine ben
kısa özet böyle unuttuklarım olabilir kalanlarıda arkadaşlarımız anlatır atakan bey belki ilerde bir konferans olarakta belki bir buluma yapacak belki adalar gidecegiz forumcak