19-04-2008, 12:59 PM
|
#127 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: 23 nisan kedili ortaköy buluşması Alıntı: metin06 Nickli Üyeden Alıntı
yaw pisimbat sen organizasyonu niyet etmişin yollamışın niyetini.. bak nası aslanlar gibi niyetin geri döndü herkez geliyo işte hallederiz o gün sen merak etme..herşey yakında zaten kokoreççi de yakında kumpircide maksat muabbet
Kokoreçi ben attım ortaya çeşit olsun diye ama bunlar teferruat..inşallah o gün hava güzel olur da şöle güneş deniz ohhh içimize mis gibi havayı çekerizz..en güzeli bu , bak ben de resmi çizip evrene yolluyorum çünkü tam olarak gözümün önünde şu anda (tabi umarım herkesin istediği gibi olur)
Bi kere güneş parlıyor hava sıcak ama zaten baharda olduğumuz için bizi çok rahatsız eden bir sıcak değil (yazın gelmesini isterken herkezin özleyip tüm iyileştirici ışınlarını içine çekmek istediği güneş),umarım çok fazla kişi olur ama sanki sekiz kişi kadarız ve yuvarlak bir masa etrafındayız ve dışarda denize yakın oturuyoruz,muhabbet gani..e kahveleri de ben mi söliim :)) |
Ben sana boşuna şövalyem demdim yahu aslan oğlum benim nası destek çıktı ablasına
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |