Son Liste şu şekilde oluşmuştur.Listeyi sadece bilgi amaçlı veriyorum.Buluşma seminer gibi olmadığı için fazla gelen olursa sorun olmaz.Bir masa bir kaç sandalye daha birleştirilebilir.Yine de gelmeyi düşünen üyelerimiz burada yazarlarsa bilgi sahibi olmuş oluruz.
Hayalayaz, Suzzy, Shamanic ,Redflowers, Pamuk ,Sanem, ve Kızı, Keops , Prof19,Mümin ,Metin06 ,Atakan ,Zeynep Ay ve Arkadaşı ,Pisimbat ,Ezgia ve Annesi Babası,
Nurhanza ,Çiçek1973,Defduru, Merto ve İkizleri Defne ve Duru,Serpil ve kızı Ecem ,Tgb (İsvecden) ,Kyiğit ,Blue Jalloon,Kabiliyet , Eksen
,Ozgurc,Duru79 ve Dayisi,Annesi Babası ,Teyzesi,Hava- Hoş,Sewda
Gelebilirim diyip durumu net olmayan 6 kişi var...
Net olmayanlar..
,Tgb (İsvecden) ,Kyiğit ,Blue Jalloon,Kabiliyet , Eksen
,Ozgurc,
Buluşma Yeri :Mihrabat Korusu
İnternet Sitesi:
http://www.mihrabatkorusu.com
Buluşma Saati: 13.00 geç gelecekler sonra da aramıza katilabilirler.
Mihribat Korusu Tel: 0216 425 86 16 Telefonu not ediniz.Adres tarifi içinde arayabilirsiniz.
Benim telefonum: 05395596422 iletişim için benim telefonumdur not alınız.Geldiğinizde arayabilirsiniz.
Adres:Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nnü Kavacık kavşağına geldiğinizde ya da sahilden Beykoz istikametine gidereken Mihrabat Korusu tabelarınını izleyin.
Tel: (0216) 425 86 16
İETT Hat-Güzergah Planlama Sistemi
ÜSKÜDAR durağından MİHRABAT CADDESİ durağına giden hatlar diğer tarifler için önce ki sayfalara bakınız.Mümin bey bazı otobüs numaraları vermiş.
Çözüm Biniş Durağı Hat No İniş Durağı Hat Detayı Hat Hareket Saati Hat Krokisi
1 ÜSKÜDAR 15KÇ MİHRABAT CADDESİ
2 ÜSKÜDAR 15M MİHRABAT CADDESİ
3 ÜSKÜDAR 15ŞN MİHRABAT CADDESİ