Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Televizyon dizilerinin ‘özel yüzü; Mert Kılıç - 2

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Televizyon dizilerinin ‘özel yüzü; Mert Kılıç - 2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Röportajınilk bölümünüTelevizyon dizilerinin ‘özel yüzü; Mert Kılıç - 1başlığı altında okuyabilirsiniz.KadınVizyon : Sizin mankenlik geçmişinizde neler var? [/b] [/b] Mert Kılıç :[/b] 2002 yılında "Best model" oldum. Best Model olduktan sonra önüm açıldı, teklifler çoğaldı. Bundan sonra çok önemli firmalarla ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Televizyon dizilerinin ‘özel yüzü; Mert Kılıç - 2

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 09:18 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Televizyon dizilerinin ‘özel yüzü; Mert Kılıç - 2

Röportajınilk bölümünüTelevizyon

dizilerinin ‘özel yüzü; Mert Kılıç - 1başlığı altında

okuyabilirsiniz.KadınVizyon : Sizin mankenlik

geçmişinizde neler var? [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] 2002 yılında "Best model" oldum. Best

Model olduktan sonra önüm açıldı, teklifler çoğaldı. Bundan sonra çok önemli

firmalarla önemli işlere imza attım.

[/b]

[/b]

KadınVizyon : Magazin dünyası içinde

neler sizi korkutuyor. [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Her an arkamızda kameraların olmasına

biz alışkınız. Bu bana doğal geliyor. Dolayısıyla korkutan bir yönyok benim

için. KadınVizyon : Televizyondaki diğer

dizilerle ilgili yorumlarınız nasıl. Hangi dizileri beğeniyorsunuz?

[/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Açık söylemek gerekirse son günlerde

en çok beğendiğim ve izlediğim TV dizisi Avrupa Yakası. Zamanım olursa bölüm

kaçırmamaya çalışıyorum. Tabii bir de kendi dizimi sürekli takip

ediyorum.KadınVizyon : Bülent Ersoy'un 'Hani bizim sevdamız'

adli video klibinde de rol almıştınız? Başka hangi kliplerde

oynadınız?[/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Başka bir klipte oynamadım. O

oynadığım ilk ve tek klip. KadınVizyon : Bülent Ersoy'a "Bülent

Bey" diyerek çok gündeme geldiniz medyada. Sonra özür dilediniz mi?

[/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Hayır, daha sonra bu konu

açılmadı. Sadece olay anında özür

dilemiştim kendisinden.. KadınVizyon : Bunu bin çeşit "pot" kırma olarak algılarsak pişman

oldunuz mu?[/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Elbette. O hata orada dalgınlığa

gelerek yapılmış bir şeydir. İnsan çalışma sırasın da böyle olaylar yaşayabilir. Ben elbette

pişman oldum. Bu da bir deneyim oldu benim için bu arada. KadınVizyon : Bir gününüz nasıl

geçer?[/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Zaten yaşamımın büyük bölümsetlerde

geçiyor. Asla Unutmanın çekimleri zamanımın büyük bir bölümünalıyor. Çekim olmadığı dönemlerde kendime ait bazı aktiviteleri yapıyorum.

Örneğin sporla ilgileniyorum ya da

film izliyorum. Formumu korumak için sık sık spor yaparım.

KadınVizyon : Gece yaşamınız var

mı?[/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Yaşantıma dikkat ettiğimi

söyleyebilirim. Bizim işimiz düzenli bir hayatı gerektiriyor çünkü. Çok nadir

olarak eğlenme amaçlı dışarıda

zaman

geçiririm. KadınVizyon : İlhan Mansız futboldan

mankenliğe adım attı. Size de bir

teklif gelse yeniden kampa girip futbola başlar

mısınız?[/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Artık çok farklı bir kulvara geçtim.

Oyunculuk konusunda kendimi daha ileri noktalara taşımak istiyorum. Dolayısıyla

olabileceğini düşünmüyorum. Teklif gelse bile düşünmem ancak zaten bu saatten sonra imkanı

yok.KadınVizyon : Aşka dair yorumlarınız

nasıl? İnanıyor musunuz aşka? [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Ben aşka inanan bir insan değilim. Bir

süredir böyle düşünüyorum. Aşk sadece insanın kendi beyninde yarattığı bir

kavram bana göre.KadınVizyon : Çocukken de idealinizdeki

meslek oyunculuk muydu? [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Çocukluktan bu yana oyunculuk meslek

seçimlerim içinde yer aldı. Ben idealimdeki meslekleri üç olarak kategorize etmiştim. Üç şey vardı. Pilot, futbolcu

ve oyuncu olmak. Şu anki duruma

bakılırsa ikisini gerçekleştirdim. KadınVizyon : Sizi hangi özelliğinizden

dolayı seçtiler sizi diziye? [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Tabiî ki görsellik önemli ama bunun yanında işi nasıl yaptığınız

daha önemli…KadınVizyon : Oyunculuğunuzu

geliştirirken neler yapıyorsunuz? [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Çok fazla fılm izlemeye

çalışıyorum.KadınVizyon : Entellektüel yönünüz

nasıl besliyorsunuz? [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Görsel ve yazılı kaynaklardan mümkün

olduğunca faydalanıyorum. Boş zamanlarımda kitap okumaya çalışıyorum.Sinema ve

tarih kitaplarını daha fazla ağırlık veriyorum. KadınVizyon : Geleneksel bir sorudur?

Erkek oyuncuların çoğuna sorulur? Ben de sorayım. Gay rolünteklif etseler

oynar mısınız?[/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Bilemiyorum gelen teklife

bağlıKadınVizyon : Hayalinizdeki kadın tipi

nasıl? Yani "güzel kadın" tarifiniz

nedir? [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Bana göre güzel kadın tarifi yok kesin

noktalarım yok her tipte kadın bana çekici gelebilir.KadınVizyon : -Güzellik mi önemli zeka

mı? [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] İkisini birbirinden ayırmak çok

zor.KadınVizyon : Son olarak neler söylemek

istersiniz? [/b]

[/b]

Mert Kılıç :[/b] Kadinvizyonun İlgisine teşekkürler ..

Kaynak:Kadınvizyon

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks