08-04-2010, 09:18 PM
|
#1 (permalink)
|
Albay
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Televizyon dizilerinin ‘özel yüzü; Mert Kılıç - 1
Aslına bakarsanız bütün "Best Model" yarışmaları birilerinin hayatını toptan değiştiriyor.. İşte bunlardan biri da Mert Kılıç.. 1978 doğumlu Mert Kılıç, Best Model of The Worlde başvurduğunda sonucun yaşamını değiştireceğini belki de bilmiyordu. Ve 2002 yılında "Best Fotomodel" seçildi. Ondan sonra podyumlara adım attı ama asıl olarak gözoyunculuktaydı. Ve bu yolda da kapılar açıldı önüne.. Kılıç, ‘Gurbet Kadını dizisinde tam 22 bölüm Ökkeş adlı karakteri canlandırdı. Bu dizide Türk sinemasının en ünloyuncularıyla çalıştı. Tam bir olgunlaşma dönemi geçirdi. Geçen yaz ise Seray Sever, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün gibi bir çok oyuncunun rol aldığı 'Tatil Aşkları' dizisinde dikkatleri üzerine çekti. Şimdi ise "Asla Unutma"'da oynuyor. Çok daha öncesi ise farklı bir kulvar: Mankenlikten önce yeşil sahalarda top koşturuyormuş. Mankenlik öncesi profesyonel olarak Van Spor, Edirne Spor ve Tekirdağ Sporda futbol oynamış.
Türkiyede dizi oyuncuları için şöyle bir şans var. Eğer oynadığı dizide sivrilirlerse bir süre sonra TVlerin aranılan isimi haline geliyorlar. . İşte Mert Kılıç bu yolda önemli aşama kaydeden oyunculardan.. Genç oyuncu, mankenlik ve oyunculuk serüvenini kadinvizyon.comla. paylaştı. .
KadınVizyon : Podyumlara adım atmadan önce yeşil sahalarda olduğunuzu duyduk. Mankenlik fikri nasıl oluştu?[/b]
Mert Kılıç :[/b] Amacım mankenlik yapmak değildi. Bir şekilde oyunculuğa adım atmaktı ama bu mankenliği sevmiyorum anlamını veya yapmayacağım anlamına gelmez.
KadınVizyon : Mankenlik ve modellikte ne gibi zorluklar yaşanıyor?[/b]
Mert Kılıç :[/b] En zor yanlarından biri, kişinin kendine olan güvenini hep üst seviyede tutmaya çalışması yani hem fiziksel hem de psikolojik anlamda.
KadınVizyon : Oyunculuk serüveniniz nasıl başladı?[/b]
Mert Kılıç :[/b] 2002 yılında önemli prodüksiyon şirketlerinden olan Ulusal Film ile ilk deneme çekimimi yaptım ve bunun ardından ilk işime burada başladım
KadınVizyon : Manken olarak devam ediyor musunuz?[/b]
Mert Kılıç :[/b] Ayrıcalıklı ve çok özel işler olursa ancak o zaman yapıyorum. Aslında Modellikten çok defileleri seviyorum. Benim için daha keyifli oluyor.
KadınVizyon : Sanatla ilginiz var mı hobi olarak, fotoğraf, resim gibi? [/b]
Mert Kılıç :[/b] Sinema sanatıyla ilgiliyim ve hem yazılı hem de görsel kaynaklardan faydalanıyorum bu alanda. Avrupa sinemasını da özellikle takip etmeye çalışıyorum. DVDlerden izliyorum
KadınVizyon : İnsanlar, oyuncuları rolünle bütünleştirir. Sizin öne çıktığınız "Asla Unutma" adlı dizide bu oluyor mu? [/b]
Mert Kılıç :[/b] İnsanlar genelde sizi değil, sizin oynadığınız karakteri benimsiyor ve ya seviyor ya da sevmiyor. Genellikle o roldeki kişi kimse sizi onunla özdeşleştiriyor daima.
KadınVizyon : Türk sinemasının önemli isimleriyle aynı dizide oynadınız. Nasıl diyologlar vardı sette?[/b]
Mert Kılıç :[/b] Bu isimlerle bir arada olduğum için çok şanslı hissediyorum kendimi. Türk sinemasına yıllarını vermiş sanatçılarla oynamak önemli benim içim. Onlarla çok samimi ve içten diyaloglarımız oluyor.
KadınVizyon : Bu dizi size oyunculuk kariyerinde ne kazandırdı. [/b]
Mert Kılıç :[/b] Çok önemli bir kadroyla güzel bir rolün üstesinden geldiğimi düşünüyorum. Ve diğer işlerimdeki karakterlerden daha farklı olduğu için bana çok artısı oldu.
KadınVizyon : Ailenizle ilişkileriniz nasıl? Nasıl bir evlatlısınız? [/b]
Mert Kılıç :[/b] Çok iyi, benim için hayattaki en önemli varlıklar. Aile olarak her zaman bana işimde destek oldukları için de şanslıyım.
Röportajın devamını Televizyon dizilerinin ‘özel yüzü; Mert Kılıç - 2başlığı altında okuyabilirsiniz.
Kaynak:Kadınvizyon Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |