Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Fidancı, Hayatta Hep ‘Birinci Tercihlerine Oynuyor-2

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Fidancı, Hayatta Hep ‘Birinci Tercihlerine Oynuyor-2 Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Röportajınilk bölümünüFidancı, Hayatta Hep ‘Birinci Tercihlerine Oynuyor-1 başlığı altında okuyabilirsiniz. Kadınvizyon: Hiç mi baskı olmadı yani. Her istediğinizi yaptınız mı? [/b] Özlem Fidancı :[/b] Tabii ki vardı.. Eve geliş gidiş saatleri kontrollüydmesela. Çok geç saatlerde evde olmamız istenmezdi. Yalan konuşmamamız ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Fidancı, Hayatta Hep ‘Birinci Tercihlerine Oynuyor-2

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-04-2010, 10:45 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Fidancı, Hayatta Hep ‘Birinci Tercihlerine Oynuyor-2

Röportajınilk bölümünüFidancı, Hayatta Hep ‘Birinci Tercihlerine Oynuyor-1 başlığı altında okuyabilirsiniz.

Kadınvizyon: Hiç mi baskı olmadı yani. Her istediğinizi yaptınız mı? [/b]

Özlem Fidancı :[/b] Tabii ki vardı.. Eve geliş gidiş saatleri kontrollüydmesela. Çok geç saatlerde evde olmamız istenmezdi. Yalan konuşmamamız tembih edilirdi. Her konuda konuşurduk. Örneğini özel konuları belli sınırlar içinde konuşmak için de fırsat yaratılırdı.

Kadınvizyon: Nelerle ilgilenirdiniz öğrencilik yıllarında? Şimdi ne gibi hobileriniz var?[/b]

Özlem Fidancı :[/b] Kitap okumayı çok severdim. Özellikle ortaokulda ve lisede münazalara katılmak benim hobimdi. İnsanlara bir şeyi kabul ettirmeyi çok severdim. Bir fikir etrafında tartışmak hoşuma giderdi. Kadınvizyon: Burcunuz nedir Özlem Hanım?[/b]

Özlem Fidancı :[/b] Oğlak. Özellikleri beni anlatıyor. İnatçılık, hırs, azim,ve başarı kararlılık. Bütün özelliklerini taşıyorum. Ama bende mantık ağır basar. Yani mantığımın almadığı hiç bir şeyi yapmam...

Kadınvizyon: Duygular gizlenmeli mi iş yaşamında?

Özlem Fidancı :[/b] Ben duygularımı gizlemem. Duygularım tabii ki var ama daha çok işimi yaparken ve karar alırken mantığımı dinlerim. Mümkün olduğu kadar bende mantık birinci plandadır. Ancak duyguları tamamen itip, kararlar alırsanız bu da olmaz. Ama aldığım kararlara benimle çalışan insanların destek vermesi önemli.

Kadınvizyon: Sahiden şimdi merak ettim. Bu kadar işin arasında evlilik nasıl gidiyor? [/b]

Özlem Fidancı :[/b] Ben 95 yılında evlendim. 25 yaşındaydım o zaman. Ama evliliğimden bir yıl önce ben herhalde on sene falan evlenmem diyordum. Daha çok, işimi düzgün yapayım, başarılı olayım diye düşünürdüm. Ama hayat daha farklı şeyler getirebiliyor..Karşıma fikren çok uyuştuğumu düşündüğüm biri çıktı ve olumlu yönde karar verdim.

Kadınvizyon: Evlilik ve kariyer? İkisi birden zor yürür diyenler var..

Özlem Fidancı :[/b] Ben evlilik iş çocuk aile bunları ayırmıyorum. Evliliği ayrı bir müessese, insan hayatından bağımsız bir şey gibi görmüyorum. Evlilik, iş, çocuk., aile... Tüm bunlar insan hayatının bir parçası, olması gereken şeyler ve hepsi birlikte götürülebilir konular bence.. Evliyseniz işiniz aksayabilir deye bir şey yok. Bunu mazeret olarak görüyorum ben. İkisi de mükemmel gidebilir bence.

Kadınvizyon: Siz tepede bir kadın olarak ikisini nasıl başarıyorsunuz. Hem özel hayatı ve hem iş hayatınızla ilgili olarak nasıl organize oluyorsunuz? Çok mu planlısınız?

Özlem Fidancı :[/b] Plansız biri değilim ama milim milim plan da yapmıyorum. Evlilikte doğru kişiyi seçtiğinizde sorun yaşamıyorsunuz. Evinizdeki yüzünüzle, işinizdeki yüzünüz aynı olunca destekler artıyor. Hayatınızda insanlarla ilişkiniz samimi ve içten ise sorun yaşamıyorsunuz. Ama her konuda destek olan bir aile de önemli. Eşinizle içten bir ilişki olunca, kişisel çıkarlar değil ailenin çıkarı ön plana çıkıyor. Dolayısıyla eşinizden destek alıyorsunuz. İşyerinde de belli bir plan çerçevesinde işleri bölüştürünce , işte bir problem çıkmıyor. Sorumluluk alanlarındaki insanları iyi kontrol ettiğinizde her şey daha problemsiz oluyor.

Kadınvizyon: Derler ya "işim başımdan aşkın, çok yoğumun. Ve bu yoğunlukta da aileye çok zaman ayrılmaz genellikle. Yani birinden biri aksar. Siz ikisini de güzel götüyorsunuz..

Özlem Fidancı :[/b] Ben işten başımı alamıyorum diyen insanlara inanmıyorum.. Bir insan fazla mesai yapıyorsa, o insanın zamanını gün içinde iyi kullanmamış olduğu aklıma gelir. Ben herkesin işini zamanında bitirebilmesi gerektiğine inanıyorum. Eğer bunun aksi oluyorsa, o insan üzerine ya üzerine kendi kapasitesinden fazla iş alıyor ya da düzgün bir planlama yapamıyordur.

Kadinvizyon: Anne olmaya nasıl karar verdiniz?[/b]

Özlem Fidancı :[/b] Tabii ki çok kolay değil ama zor da değil. İnsanların önünde "kariyer mi çocuk mu" diye bir seçenek yok. Daha doğrusu benim kafamda yok bu mu bu mu diye. İkisini de isterseniz olur...

Kadınvizyon: Ama bir genel müdürsünüz ve bu işle birlikte bebeği büyütmek zor olmalı. Hamilelik döneminiz zor olmadı mı mesala?

Özlem Fidancı : Hamilelik dönemi zor ama bana göre o dönemde daha da verimli olabiliyor insan.. Fiziksel olarak bir yükün altına giriyor ama vücut onu tolore ediyor.

Ben doğumdan sonra sadece iki ay izin kullandım. Daha sonra ona süt vermek için esnek saatlerde geldim gittim şirkete. Evim Ataşehirde, dolayısıyla işime yakın ve bu da bir şans.. Öğlende eve gidip, süt verip tekrar işe dönüyordum. 6 ay boyunca esnek saatlerden yararlandım

Kadınvizyon:Siz işteyken kim bakıyor?

Özlem Fidancı :[/b] Bir yardımcımız var, bir de annem ilgileniyor. Annem bize çok yakın. Aynı sitede oturuyoruz, Dolayısıyla bu da büyük şans. Annem her konuda çok fedakar, hala da fedakar olmaya devam ediyor. Başarıda şans faktörünün de önemli olduğunu düşünüyorum.

KadınVizyon : Ailenizin desteği bir avantaj ama genel anlamda bakacak olursak başarınızın sırları nedir? Çünksizin konumunuzda olup kariyer yapan kadın sayısı çok fazla değil..

Özlem Fidancı : Ancak şunu da unutmamak lazım; Philips uluslararası bir firma.. Tabii ki kadınları kariyer ilerlemesinde destekleyen bir firma. Genel olarak da Türkiyede kariyer kadınları arasında artış ta var. Kadınları daha iyi daha üst pozisyonlara gelme oranlarında da bir yükseliş var.

Size bu çerçevede bazı anektodlar verebilirim: Çok çalışacaksınız. Hakikaten gerektiğinde fedakarlık yapacaksınız. Bir şey söylenince yapmak önemli elbette ama asıl bir şeyi söylenmeden hissedeceksiniz ve gereğini yapacaksınız.. Başarılı olmak için sadece aklınızı değil yüreğinizi de ortaya koyacaksınız. Biraz adayacaksınız kendinizi. Eğitim ve deneyim açısından da gerekli deneyiminiz varsa başarı çok uzaklarda değildir bence.

Röportajın devamını Fidancı, Hayatta Hep ‘Birinci Tercihlerine Oynuyor-3 başlığı altında okuyabilirsiniz.

Kaynak:Kadınvizyon

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks