Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Kadınlarla ilgili haberler

Uyarılar

Bibbirgeceye bebek molası..

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Bibbirgeceye bebek molası.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Binbir Geceye bebek molası Binbir Gece dizisinde erkek çocuğu olmadığı için depresyona giren kötü gelin Füsunu canlandıran Yonca Cevher Yenel, gerçek hayatta 7 aylık hamile Dizideki rolünün aksine de erkek bebek bekliyor. Yenel, Erkek olacağını dört buçuk aylıkken söylediler. Ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi

Bibbirgeceye bebek molası..

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-04-2010, 10:52 AM   #1 (permalink)
Albay
 
Üyelik tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 145,988
Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Bibbirgeceye bebek molası..

Binbir Geceye bebek molası



Binbir Gece dizisinde erkek çocuğu olmadığı için depresyona giren kötü gelin Füsunu canlandıran Yonca Cevher Yenel, gerçek hayatta 7 aylık hamile





Dizideki rolünün aksine de erkek bebek bekliyor. Yenel, Erkek olacağını dört buçuk aylıkken söylediler. Ama ben yanlış görülmüştür, belki kordon bağıdır diye açık kapı bırakmıştım. Kız veya erkek oluşundan ziyade sağlığı önemli bütün aile için dedi.



Dizide hamile olduğunuz hiç belli olmuyordu. Şimdi diziye ara mı verdiniz?



- Çocuk istiyordum ama Dizi ne olacak? diye çok gerildim. Sonuçta reytingleri çok iyi olan bir dizi var ortada ve sorumluluk duygularım ön plana çıktı. Erol Bey (Erol Avcı) ve Kudret Beye (Kudret Sabancı) haber verirken gerildim.



Ama onlar o kadar güzel karşıladılar ki, beni çok rahatlattılar. O anlamda mutluyum. Ali Deniz dünyaya





yonca cevher yenel



geldikten bir süre sonra döneceğim diziye. Evliliğimde dördüncü yılı geride bıraktım. Hem yaşlarımız hem de yaşanmışlıklar gereği her şeyin insan hayatında bir sırası ve düzeni olduğunu düşünüyorum. Bunun da zamanı şimdiymiş. Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın.



Bebek beklediğinizi nasıl öğrendiniz?



- Eşimle tatil yapıyorduk. Önce ben öğrendim, iki dakika sonra da ağlayarak eşime söyledim. Erkek olacağını dört buçuk aylıkken söylediler. Ama ben yanlış görülmüştür, belki kordon bağıdır diye bir açık kapı bırakmıştım. Kız veya erkek olmasından ziyade sağlığı önemli.



VİŞNE REÇELİ İÇİN SAATLERCE AĞLADIM



Anlatırken gözleriniz doluyor. Her an ağlayacak gibisiniz



- Onunla ilgili konuşmaya başlayınca böyle oluyorum. Kalbim çarpmaya başlıyor. Garip bir şey. Oyuncuyum, birçok karakter canlandırdım ama bu çok farklı bir duygu. İnsanın başına gelmeyince asla anlayamayacağı bir mucize. Beni o kadar duygusallaştırdı ki, anlatamam. Bir gün şehit olan askerlerimizle ilgili bir haber izliyordum. Evde yalnızdım. Başladım ağlamaya, ama ne ağlamak! Oğlum büyüyecek, askere gidecek, ya ona bir şey olursa diye O sırada eşim aradı, halimi anlattım. O da bana Endişelenmeni ve duygusal olmanı anlıyorum ama bunun için daha çok erken, 20 sene kadar bekle sonra endişelenirsin dedi. Birini canını verecek kadar düşünüyor olmak Annelik böyle bir şey sanırım.



Peki komik şeylere ağladığınız oldu mu?



- İki ay önce doktora gittiğimizde hızlı kilo aldığım söylendi. O gece eve geldik, yatağıma girip bağdaş kurarak oturdum ve başladım ağlamaya. Eşim Ali de şaşkın bir şekilde ne olduğunu sordu. Ben bundan sonra hiç vişne reçeli yiyemeyecek miyim? Doğuma daha üç ay var dedim. Vişne reçeli için saatlerce ağladım.



/_newsimages/4871636.jpg Füsunun yapamadığı erkek çocuğu siz yapıyorsunuz



- Füsun beceremedi, bari ben bir erkek yapayım dedim. (Gülüyor) Füsun karakterine çok üzülüyorum aslında. Dizinin başından beri hep savundum onu. Zaten savunmasam oynayamazdım. Yanlışlarıyla doğrularıyla sahiplendim bu rolü ve çok keyif aldım oynarken.



Oynadığınız karakterle çok tezatsınız. Bu kadar güler yüzlü, sevecen birinin bu karakteri başarılı bir şekilde aktarabilmesi, oyunculuğunun da ne kadar iyi olduğunu gösteriyor



- Öyle gerekiyor, öyle yapıyorum. Demek ki içimde bir yerlerde bir Füsun var ki, bu kadar kolay dışarı çıkabiliyor.



Füsun tartışılacak bir karakter aslında



- Evet, üzerinde çok fazla tartışılabilecek konular Füsunun yaşadıkları. Oyun içinde oyun var. Füsun kocasını aldatıyor ve kayınvalidesi Nadideye yakalanıyor. Tartışılması gereken ilk konu oğluna söylemeli mi, söylememeli mi Nadide iyi mi yapıyor, kötü mü? Evdekilere ne diyecekler? Diğer yandan Canselden olan bebeğin eve getirilmesi konusu derken, Füsunu Kayseriye gönderdiler.



Füsun sizce nasıl bir karakter?



- Füsunun kocasını önemsediğini zannetmiyorum. Füsunun koca modeli Ali Kemal değil kesinlikle. Nasıl olur da ben aldatılırım derdinde olan bir kadın. Asıl evlenme sebebi mal mülk. Evliyaoğlu soyadını alabilmek Başından beri Füsun karakterinin grafiğine bakarsak, son dönemde birine aşık olması kaçınılmazdı. Sonuçta mutsuz bir kadın. Çok fazla sıkıştırıldı, depresyona girdi, üzerine kocası aldattı, kocasının sevgilisinden bir çocuğu olduğunu öğrendi. Sonunda bir patlama oldu Füsunda. Planlayarak, arayarak yaptığı bir şey değildi bu aşk. Onurla Şehrazatın eve geldiğinde onlara bakışı, bir imrenme aslında. Onlar neden benim sahip olamadıklarıma sahip? düşüncesi var Füsunda, en azından ben bunları düşünerek oynuyorum.



Anlamaya çalışınca Füsuna hak veriyorum



Siz dizide canlandırdığınız Füsunun yaşadığı olaylara ve yasak aşkına nasıl bakıyorsunuz?



Ahlaki değerlerimiz söz konusu olduğunda, üç çocuklu bir kadının bunları yaşaması normal gelmiyor açıkçası. Anlamaya çalıştığınızda hak veriyorsunuz ama ne kadar haklı gerekçeleri olsa da yapmaması gerektiğini düşünüyorum. Hayatta bazen insan kendine engel olamıyor. İnsanın, yapmaması gerektiği halde yaptığı birçok şey var. Hepimizde vardır. Niye rejim yapamıyor kadınlar? Yememesi gerektiği halde yiyor.



/_newsimages/4525306.jpgKendisini seslendirmeyen oyuncu ödül almamalı



Başarınızda kendi sesinizi kullanmanızın etkisi var mı?



- Evet bence kesinlikle var. 1991 yılından beri dublaj yapıyorum. Birçok kişiyi seslendirdim. Film festivallerinde oyuncuların kendilerini konuşmadıkları halde ödül almalarını yanlış buluyorum. O ödül yarım bence. Ödülün yarısını seslendirene ithaf etmeliler. Babamdan biliyorum, babam kendisini seslendiren kişileri mutlaka arayıp teşekkür ve tebriklerini iletirdi. Ama ben bugüne kadar konuştuğum hiçbir oyuncudan böyle bir telefon almadım. Artık böyle adaplar kalmamış.

 

 

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bibbirgeceye bebek molası..

Serbest Kürsü ve Kadınlarla ilgili haberler Bibbirgeceye bebek molası.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Binbir Geceye bebek molası Binbir Gece dizisinde erkek çocuğu olmadığı için depresyona giren kötü gelin Füsunu canlandıran Yonca Cevher Yenel, gerçek hayatta 7 aylık hamile Dizideki rolünün aksine de erkek bebek bekliyor. Yenel, Erkek olacağını dört buçuk aylıkken söylediler. Ama ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Kadınlarla ilgili haberler telkin cd indir izle İstanbul Kadınlarla ilgili haberler nerededir kimdir Kadınlarla ilgili haberler çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Kadınlarla ilgili haberler hipnoz Kadınlarla ilgili haberler olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Kadınlarla ilgili haberler hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Kadınlarla ilgili haberler kuantum düşünce kitap haberi


WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:24 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.